Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 5. 2023 o 8:28
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Pride doba, kedy bude moct mat KOM iba clovek s cyklopocitacom so snimacmi a nie mobilom. Alebo vyvinu nejaky pokrocily algoritmus na odhalovanie podvodov.
realny zivot je asi roznorodejsi,ako by si si myslel
https://dennikn.sk/819347/dal-som-si-virtualne-preteky-so-saganom-mozete-aj-vy-isiel-volne-predbehol-ma-o-hodinu/?ref=tit
2. orezem len tie casti vlakom, a budem mat z jedneho dna 3 udalosti na strave. (tiez nic moc)...
ved ale oni to boli 3 udalosti (aktivity) :
- presun z domu na vlak
- bajkovanie
- presun domov z vlaku
strava pozna aktivitu "bajk - presun"
keby len motorky a auta ale aj lietadla sa zacinaju objavovat
Vcera som videl na strave v SCOTT clube "vyjazd" 1040 km dlhy s priemerkou 500km/h, podla mapy chlapik letel z Emiratov do Omanu vo vyske 14000 m. Dnes uz je asi flagnuty lebo ho uz neviem najst.
Tak som pisal na podporu. Samozrejme ich prva odpoved bola klasika CTRL+C, CTRL+V. Ze mam otvorit jeho aktivitu a dat flag. Tak som typkovi na podpore napisal nech sa na mna nehneva ale, ze nech si precita moju povodnu spravu a nie len nazov ticketu. Nasledne mu vsetko zmazali.
No kazdopadne neviem ako niekto moze mat kom-y ked nema aktivity.
Tak to by si mal flagnut aj svoj KOM lebo aj ten tvoj cas je nerealny.
Pozri si všetky jeho KOMy a pozri moje a koľko su dosiahnute časy " lepšie " ... on dáva dvojnásobnú rýchlosť na všetkých segmentoch oproti druhým pozíciám
Pozri si všetky jeho KOMy a pozri moje a koľko su dosiahnute časy " lepšie " ... on dáva dvojnásobnú rýchlosť na všetkých segmentoch oproti druhým pozíciám
Na tak malom segmente medzi tebou a druhym je príliš vela sekund