Ahoj!

Keďže sa tu nájdu ľudia, ktorí majú dostatočné skúsenosti na DH tak rád by som mal pár dotazov. Ale ešte pred tým niečo o mne, resp. o mojom vzťahu k bicyklom. Cyklistike ako takej sa venujem aktívne 5 alebo 6 rokov. Momenálne mám 17 (áno, som ešte malý fagan ale čo). Počas tých rokov som bol váčšinu času na normálnych alebo neagresívnych lesných cestách. Vystriedal som aj pár bicyklov. Tušim boli 4. Z toho boli 3 XC a jeden bol cestný. Momentálne využívam Hardtail Bicykel. Presnejšie Merida Big Seven 2015. Úžasný bicykel. ALE.
Veľmi rád by som sa chcel naplno začať venovať DH cyklistike. Chcel by som začať chodievať na terény, ktoré by ani Hardtail už nezvládol. Ovládať bicykel viem, aspoň podľa mňa, dostačujúco.
A preto mám tu také dva dotazy:
1) Ak by tu bola možnosť, vymeniť si vyššie spomenutý Hardtail za Poriadný DH, mal by som to urobiť? Ak áno, tak rád by som vedel dôvody a ku nie platí to isté.
2) Keďže v mojom okolí nie sú žiadne poriadne cesty (terénnaté), tak rád by som vedel že kde by som mohol nijaké nájisť či už pre Hardtail alebo DH. *V okolí Spiša
Viete, ak by som sám chcel nájisť nijakú poriadnu, zabralo by mi to celý deň. A na apkách toho tiež moc není.

Dúfam že ste pochopili z vyššie uvedeného textu všetko. Ak nie, spýtajte sa a ja vám to skúsim objasniť. A ak by tu bolo nijaké rady, sem s nimi lebo už z predmetu viete ako na tom som čo sa týka "DH disciplíny".

Ďakujem.
21.07.2017 - 22:58:24
00
V zasade normalne HT za "poriadny" DH nevymenis. Kupis tazky sunt ktory ti v konecnom dosledku moze zhnusit cyklistiku ako taku. Treba co to investovat.
Urcite mas aj v okoli narocnejsie trasy. Na mobile nevidim tvoje bydlisko, ale tak urcite severny spis ma co ponuknut. Bachledka by mohla byt dobre miesto na vyblaznenie. Napis pouzivatelovi pol, on pozna asi kazdu DH trat okolo PP.

Okrem toho, taka klasika, co si slubujes od DH? Pouvazuj nad AM/EN.
23.07.2017 - 21:00:53
00
keyboard_arrow_up