Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
Ako sa ulomila, pri brzdeni? Alebo pri dajakom pade?
Edit: ehm, sorry, ja za to nemôžem
cau, zvazujem tento set, ake si bral cisla? ja zvycajne musim brat o cislo vacsie ako bezne nosim aj ked podla tabulky by to malo sediet
ty si trocha lahsi ako ja
ja mam 180cm a 95kg
dik
Bade Ulomila sa mozno mesiac po kupe pri zhadzovani kolesa doma. Ziaden pad ani nic. Jednoducho som siel odomknut a ostala mi v ruke.
Xtr ma karbonovu brzdovu paku
Myslite ze veci od Aliho su aj funkcne?
ja som myslel ze je rec o brzdovej pake, ale uz som pochopil ze myslel brzdu na prehadzovacke. spravne?
...nno, nosit sa daju, su dokonca prijemne... ale zalezi. co si predstavujes pod funkcnostou od polyesteroveho tricka...
tj. katkova reakcia na jachmelovu vetu:
jachmel napísal:
Som inac zvedavy ako dlho vydrzi packa brzdy. Vyzera dost biedne a na SLX7000 sa ulomila ani nie po mesiaci.
diskusia sa prelína s inými príspevkami v tejto téme ktoré s tým nesúvisia..a hneď ďalší ktorý som prečítal k tejto téme zase hovoril len o brzdovej páčke
Bade reagova tiež na jachmela:
jachmel napísal:
Som inac zvedavy ako dlho vydrzi packa brzdy. Vyzera dost biedne a na SLX7000 sa ulomila ani nie po mesiaci.
na strane 2701 nieje pred tou katkovou reakciou žiadny príspevok ohladne tejto témy a preto (keďže vážne neklikám na strany späť) som bol v domnení že tu rozprávame o brzdách...
dúfam že som to napísal zrozumitelne