Mňa volať nemusí
Ramon1, ja som ju mal ak ťa to poteší. Mne taká káva stačila, nemôže byť každý fajnový ako Ty (alebo sa to ináč hovorí ?) Celkom by ma zaujímalo ako objektívne hodnotíš tú kvalitu, či chodíš na audit kvality priamo k pestovateľom alebo máš svoje špeciálne veci ako vždy. Lebo z praktického hľadiska ťa bude aj tak nakoniec najviac zaujímať ako káva chutí, vonia apod., a to je celkom subjektívny pohľad na vec.
z preprazenej kavy ktora "zrela" pol roka kdesi na pulte dostanes pri pokuse o espresso objektivne patok bez cremy a jedine co v nom budes citit je dym.
Je to proste stara kava prazena tak, aby v nej nebolo nic citit. Cielova skupina nie su ludia ktori si melu kavu na espresso, ale ti, co robia z 200g mletej kavy liter a pol cierneho napoja ktory sa po prekvapkani 3 hodiny zohrieva na tom kancelarskom kavovare kym ho kolegovia nevypiju.
Je to davka kofeinu, nic viac.
To nie je dane cenou, ale sposobom spracovania a skladovanim. Vstupna surovina nemusela byt uplne zla.