no normalne by mal dostat nejaky trest.....navarit gulas pre foristov alebo nieco podobne, to by bolo lepsie ako ban:-)
a PS: pripajam aj sem z temy ŠBOT Slovensky raj, ak by si to tam niekto nevsimol
Ahojte foristi, nahodou som vyhral tu na mtbikeri startovne pre seba a svojho partaka na prislusny maraton, kedze sa nemozem zucastnit a partaka mam uz mimo SK, tak som sa rozhodol darovat tieto dve startovne niekomu, ktory by si to tam chcel ist uzit.....piste ak je zaujem
Asi nie... su tam silne poľahčujúce okolnosti! .... priznal sa sám bez mučenia... a za ebajk môže moje zdemolované koleso cestou na BK a rýchla oprava u Turbiho nebola mozna tak mi požičal ebajk
Ja som to konecne rad vyskusal, nech viem co hejtujem sedel som na tom ako za stolom, jemne som prislapaval a ono to slo same, ani som nemusel radit prehadzovacka tam sice je, ale jej funkciu bohato zastupia tlacitka prepinania rezimu motorovej pomoci
Ako som uz raz pisal tak na cesty do prace by to bolo super.
--inak potom sme sli z BK na P.Babu a tomu sa fakt nedalo stihat, som zvedavy ci vobec Kulhavy by to zvladal
Ja som sa na tom tiež raz viezla, páčilo sa mi to a ak mi to už dlhšie zdravie nedovolí, kúpim si taký aj ja.
Stále lepšie e-bajk a s partiou po vonku ako sedieť doma a ľutovať sa
tiež sme raz dali kolegovej priateľke ebajk a išli sme s ňou od hvezdárne na homolu.... to sa nedá... kde sme mi išli pod 10km/h a išli sme v červených číslach tam sa ona usmievala a bezproblémov nám ušla a rýchlosť jej neklesla pod 20km/h
záverečný strmák na rozhladňu sa na tom ide tiež parádne (to už ona nešla bála sa tej strmosti, išli sme my)
Ja som sa na tom tiež raz viezla, páčilo sa mi to a ak mi to už dlhšie zdravie nedovolí, kúpim si taký aj ja.
mať e-bajk a ísť s partiou znamená že ťa nikto z tej partie na normálnych bajkoch nebude mať moc rád kým nevyskúšaš nepochopíš... nikto ti nebude stíhať...a na druhú stranu teba to bude lákať neísť pomaly...
Presne tak Miso, este cestou na BK za Tesakom som si nadaval, do coho som sa to ja chuy zasa namocil. Zniceny z vyjazdov uz od soboty a nahanat sa za ebajkom s jazykom az po zem? esteze sme sli len po Babu, lebo tesak ho uz musel ist vratit.
Btw ja som si potom este dal uz v kludnom tempe aj Vysoku, povedal som si ze aspon raz za rok treba
astro Nejak často. čí?
E-bike 2x mi ho ponúkali vyskušať / TREKa /ale odmietol som lebo viem že je silne návykové . Ale musí to byť krásny pocit ťahať do kopca 20km rýchlosťou. Svet je pre teba gombička.
Matka na teba sa oplatí čakať. Tam nemôže nokto hundrať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a PS: pripajam aj sem z temy ŠBOT Slovensky raj, ak by si to tam niekto nevsimol
Ahojte foristi, nahodou som vyhral tu na mtbikeri startovne pre seba a svojho partaka na prislusny maraton, kedze sa nemozem zucastnit a partaka mam uz mimo SK, tak som sa rozhodol darovat tieto dve startovne niekomu, ktory by si to tam chcel ist uzit.....piste ak je zaujem
Ako som uz raz pisal tak na cesty do prace by to bolo super.
--inak potom sme sli z BK na P.Babu a tomu sa fakt nedalo stihat, som zvedavy ci vobec Kulhavy by to zvladal
záverečný strmák na rozhladňu sa na tom ide tiež parádne (to už ona nešla bála sa tej strmosti, išli sme my)
mať e-bajk a ísť s partiou znamená že ťa nikto z tej partie na normálnych bajkoch nebude mať moc rád
Btw ja som si potom este dal uz v kludnom tempe aj Vysoku, povedal som si ze aspon raz za rok treba
E-bike 2x mi ho ponúkali vyskušať / TREKa /ale odmietol som lebo viem že je silne návykové . Ale musí to byť krásny pocit ťahať do kopca 20km rýchlosťou. Svet je pre teba gombička.
Matka na teba sa oplatí čakať.