Pri dlhych vyjazdoch mi ide vaha dole aj ked zerem fast fody po nociach no dnes mi po postaveni na vahu zacala salatova sezona, menej sladidiel, sladkosti a vsetkeho prečo je moj zivot tak pekny
Vzhľadom k pocasiu jazdim troska pomenej
Dnes 10 jazd Malino Brdo,plus vencenie psika. Som death
Zajtra znovaaaaa
Plus na vlastne oci novy enduro stroj vid obrazok z netu od kellys a elita Rasto Baranek na novom zjazdaku od kellys.
Existuju oficialne znacene cyklotrasy ktore napriklad spajaju Modru so Senkvicami a Vinosadmi, z Modry sa vies dostat do Harmonie, vies nad Modrou pochodit kopceky a je kopec neoficialnych spojnic takze ak si spravis trosku prieskum zistis ze vies najazdit v nenarocnom terene desiatky kilometrov a presuvat sa medzi mesteckami ci dedinami.
Ja som myslel tú 1.fotku. Trasy Senkvice-jazero/priehrada-Modra-Vinosady-okolo pramena-Kucisdorf- aj niektoré iné mimo hlavných ťahov poznám. Tiež rád idem svojím tempom spoznať nové trasy. Aj Grinava jazerá. Máš pravdu, je toho na jazdenie veľa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vzhľadom k pocasiu jazdim troska pomenej
(samostatny status, nema nic spolocne s predchadzajucim)
Zajtra znovaaaaa
Plus na vlastne oci novy enduro stroj vid obrazok z netu od kellys a elita Rasto Baranek na novom zjazdaku od kellys.
Blizzard,modry zamat,monster dog
Vcera boli mokro,dnes uz to preschlo
Blizzard,modry zamat,monster dog
Vcera boli mokro,dnes uz to preschlo
@silva co to mas za prilbu? To je s odnimatelnym chranicom brady ?