Príloha:
IMG_20170915_174312.jpg
IMG_20170915_174312.jpg 1.44 MiB thumb_up7thumb_down


Vacsina tohtorocnej urody. Zlte habanero su dost oranzove co bolo prekvapenie.
16.09.2017 - 18:39:06
013
mnaaam. tecu mi sliny az po zem...
16.09.2017 - 21:36:28
00
To su farbicky mas to pekne
17.09.2017 - 08:27:38
00
mnavak napísal:
Príloha:
IMG_20170915_174312.jpg

Vacsina tohtorocnej urody. Zlte habanero su dost oranzove co bolo prekvapenie.


tie v krabici vpravo dole, čo je to za odroda ... ja som toho roku dostal od kolegyne semienka a presne také som akurát dnes pozbieral. Doslova som sa k nim dostal ako slepé kura k zrnu.
Neviem o pestovaní nič. Sa aj čudujem, že u nás na severe sa mi podarilo ich vypestovať.
17.09.2017 - 14:22:57
00
cervene podlhovaste?
Ring of fire, ale takychto "baranich rohov" je velmi vela
keby este niekoho zajima.
hnede su Machu picchu
gulate su Mini rocoto a Hyper pube. tieto dve su najlepsie najzaujimavejsie z tohto roku.
a jedny z Jalapenos su Farmer
17.09.2017 - 19:03:28
02
asi to budú tie Ring of Fire ... aj podľa popisu to sedí ... Vďaka
17.09.2017 - 19:53:40
00
mnavak aj to predavas ?
17.09.2017 - 21:04:28
00
Nie.. ak chces semiacka povedz ktore a dam ti:) z habanero je pasta.. jalapenos su na kolieska zavarene a co to posusene. Zas tak vela toho nie je..
18.09.2017 - 09:33:57
00
Obávam sa že to asi nebude Habanero Yellow,tvarovo to ide pekne do Fatali.
18.09.2017 - 14:00:28
00
mnavak habanero ak mozem poprosit :)... alebo jalapenos?? ktore su chutnejsie len tak do polievky alebo ku klobaske?
18.09.2017 - 14:56:52
00
Rumakk medzi habanero a jalapenos je dosť veľký rozdiel v chuti aj štiplavosti, ale ku klobaske je vhodné asi každé chilli. habanero 300 000 SHU a jalapenos od 8000 po 65 000 shu podla druhu. habanero má svoju špecifickú chuť aj arómu a jalapenos sú dužinaté, šťavnaté najlepšie zavárané alebo plnené
18.09.2017 - 15:26:31
00
ja mma rad ked mi poriadne hubu vypali az mi tecie sopel a placem... uplne naj ked mi zacne trpnut jazyk a dasna, potom viem ze to stalo zato :D
18.09.2017 - 15:56:38
00
jednoznačne by som riešil teda habanero alebo potom niečo silnejšie jolokia, moruga, infinity ........ je toho strašne veľa len si treba vybrať a buď vypestovať alebo kúpiť rovno papričky. odporúčam ochutnať udenú bud jolokiu
18.09.2017 - 16:00:05
00
ospravedlnujem sa, su to Habanero Bonda Ma Jacques.
problem je ze sa mi nechce chodit na postu:) nechodis cez NR alebo Trnavu? ak chces fakt silu tak odporucam Zltu morugu... cervena mi uz nejako nechuti. alebo potom bhut jolokiu ako je odporucana vyssie. problem s tymito je ze sa tazsie pestuju.. potrebuju foliak sklennik.
18.09.2017 - 16:21:15
00
Dobre a co odporucate na pestovanie vonku?Nieco z tych silnejsich.Nemam sklennik ale popripade by som vedel zbuchat nejaky foliovnik ale nie velky
18.09.2017 - 17:46:04
00
keyboard_arrow_up