No pochybujem, že by Trek potreboval kopírovať Canyon , podobnosť tam samozrejme byť môže, ale Trek už tieto rámy robí tiež dlho, takže neviem či to nebol náhodou opačne . A skús sa pozrieť na detaily a aké vychytávky ten rám ponúka a rýchlo zbadáš rozdiel
hlavne sa tie ramy vobec nepodobaju a kazdy ma navyse uplne iny typ zadnej stavby...Trek je 1cap a Canyon ma Horstlink 4cap a i preto nebol v USA predavany (kym bol patent na Horst link platny...)
druha vec, ze Trek a Dave Weagle maju tiez nejaku spolocnu sudnu historiu
edit: to slovo strasne je samozrejme pouzite s nadsadenim, vtipne a nie je to myslene ako ofrflanie. A smajliky nebudem pouzivat, lebo to zas ofrflal niekto iny, sa mu nepacilo, ze ich pouzivam. Je to tazke .. vela smajlikov = zle. Malo smajlikov = tiez zle. Napisanie vlastnych skusenosti = uplne zle. Chciet nieco kvalitne = zase zle. Proste slnieckarska doba, moze sa pisat len zlahka, farebne , jednoducho(!!) a pozitivne
Ja som mal od Treku 2 bajky a nevylučujem, že sa ešte niekedy k tejto značke vrátim, nemal som s tými bajkami problém, teda, keď sa aj niečo vyskytlo, tak nebol problém s reklamáciou (GF nepočítam, ale prístup rovnaký)
a sakra, prisli mi na to ...
ale vazne... vo svojich zaciatkoch si vela veci kupovali tusim.... kazda znacka ma po case uz svoje patenty, ved patenty tam maju od 2011 a dovtedy co?? znacka vznikla daleko skor....
No samozrejme som to myslel zas nejaký novší výpredajový model lebo už aj z týchto akciových sú väčšinou len v 1 veľkosti, ale tieto bajky sa mi dosť páčia a navyše je to jedna z top značiek, alebo aspoň mne dosť sympatická
wau... tusim som sa zamiloval.... krasny bike... len zasa to vedenie laniek. ved to sa da krasne vytiahnut az pri spodku tak aby to nebolo vidiet.... ah...
ale preco?? ved moje stare XC malo vedenie laniek lepsie spravene ako dnesne carbonove modely... a to moj bike je z roku 2010.... niekedy vidim krasny samostatny ram, ale ked ho vidim ako je dopleteny a domotany tak mi je zle...
wau... tusim som sa zamiloval.... krasny bike... len zasa to vedenie laniek. ved to sa da krasne vytiahnut az pri spodku tak aby to nebolo vidiet.... ah...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
druha vec, ze Trek a Dave Weagle maju tiez nejaku spolocnu sudnu historiu
Kona je proste Kona
edit: to slovo strasne je samozrejme pouzite s nadsadenim, vtipne a nie je to myslene ako ofrflanie. A smajliky nebudem pouzivat, lebo to zas ofrflal niekto iny, sa mu nepacilo, ze ich pouzivam. Je to tazke .. vela smajlikov = zle. Malo smajlikov = tiez zle. Napisanie vlastnych skusenosti = uplne zle. Chciet nieco kvalitne = zase zle. Proste slnieckarska doba, moze sa pisat len zlahka, farebne , jednoducho(!!) a pozitivne
Prosim ta netrep, lebo ta niekto zoberie vazne
http://stks.freshpatents.com/Canyon-Bicycles-Gmbh-nm1.php
http://stks.freshpatents.com/Canyon-Bicycles-Gmbh-nm1.php
ma pravdu, staci pouzit google.
edit: Ah, narazal som na vek znaciek, tu (dolezitu) cast o patentoch som prehliadol. Moja chyba, sorry
ale vazne... vo svojich zaciatkoch si vela veci kupovali tusim.... kazda znacka ma po case uz svoje patenty, ved patenty tam maju od 2011 a dovtedy co?? znacka vznikla daleko skor....
https://www.pinkbike.com/photo/12262591/
takto to ma moj commencal a si vsimni kde su tu bowdeny.... krasne schovane, aj na radenie a teleskop....
Musia nejako zaujať