scarinko sak mas kusok od bytu wapky danubia.....a ked nie to tak este blizsie mas tusim chorvatske rameno:-)
to hej ale je perma plna to je prva vec a druha ze v drvivej vacsine pripadov ked idem z vyjazdu tak sa ponahlam a nemam cas sa zapodievat wapkou niekde 2km od baraku, umyjem ked mam potom cas, a tiez by som chcel pouzivat ten cyklostar co som si kupil
Zapodievat vapkou 2km od domu... kolko ti to zabere casu?? Vapka ani nie 5min a cesta? Dalsich 5?? To musis mat fakt na ponahlo, ked ti zato stoji sa srat potom s bikom na bytovke... Ja mam vapku 6km a nemam s tym problem tam bud zajst alebo naplanovat vyjazd tak aby som sa okolo nej vracal dom... Spekulujes jak sa vravi ako beta s pi.... ale komu niet rady... napadov si tu dostal dost myslim
si tam este nebol ze? je to jedine miesto v okolo s wapkou takze tam chodia akoze vsetci, hlavne sa tam stretavaju autickari, kedykolvek idem okolo je tam fronta ludi.
Ano vacsinou nestiham lebo si to bud zle naplanujem alebo pretiahnem vyjazd. Nevymyslam ale tento sposob mi proste nevyhovuje. Kazdopadne dakujem aj za tip na neho.
Nechapem, ze maju poniektori problem s tym, ze niekto umyva bajk doma vo vani. Ved na to je vana urcena - na umyvanie. Ci tam spr***** seba, psa, alebo bajk je predsa uplne irelevantne.
P.S. Ked si niekto kupi srackovu akrylatovu vanu a boji sa, ze ju tym znici, tak nech ho tam neumyva a hotovo.
Neviem ked pridem domov z premoceneho lesa neviem si velmi predstaviť polozit bike do vane a zacat umyvat, kazdy dobre vie co vsetko nazbera nehovoriac o manipulacii vo vani hlavne v tych rozmernych v bytovkach
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len vidlu som si pozical zo stareho cestaku na testovanie dlzky lebo bola tiez tapered a hlavko pasuje tak skoda kupovat nove
A čo takto si hneď na začiatku priniesť viac vody v nejakej bandaske, ak by hrozilo náročnejšie umývanie?
som rad ze do tej latkovej pivnice napcham dva bajky aj to jeden musi byt sikmo
to hej ale je perma plna to je prva vec a druha ze v drvivej vacsine pripadov ked idem z vyjazdu tak sa ponahlam a nemam cas sa zapodievat wapkou niekde 2km od baraku, umyjem ked mam potom cas, a tiez by som chcel pouzivat ten cyklostar co som si kupil
Vidíš len problémy, nie riešenia. Existujú skladacie bandasky. Niečo takéto:
http://www.arc-slovakia.sk/zbozi/skladacia-bandaska-10l.html
http://www.majstrik.sk/kanister-plastovy-na-vodu-skladaci-5l
Ano vacsinou nestiham lebo si to bud zle naplanujem alebo pretiahnem vyjazd. Nevymyslam ale tento sposob mi proste nevyhovuje. Kazdopadne dakujem aj za tip na neho.
P.S. Ked si niekto kupi srackovu akrylatovu vanu a boji sa, ze ju tym znici, tak nech ho tam neumyva a hotovo.