Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Lenze on napisal ze po 40tkm rozvod KO. Urcite nielen ja som pri tejto informacii zbystrel. A potom na elementarnu otazku ze co to bolo za model a motorizaciu ***** ze on nevie a je mu to jedno lebo to nie je jeho auto. Tak potom na keru onu sem dava taketo dristy ked o tom nic nevie a je mu to jedno?
Ma to rovnaku vypovednu hodnotu ako ked sem napisem ze som pocul ako niekomu praskol ram na novom bajku tyzden po kupe. A vyriesilo sa to reklamaciou. A co to bol za bajk? Neviem asi cerveny, lebo nie je moj a ani ma to nezaujima
Nad tým som sa aj zastavil, že čo tomu Luigimu autu vo firme bolo. Tiež keby som napísal že citroen nekupujte nikdy, pretože sme ho mali vo firme a odišiel motor. Ale keby som napísal že to auto bolo Berlingo, taký a taký motor, a že sa na ňom jazdilo nonstop, cesty, necesty ( stožiare s anténami), často v časovej tiesni v lete, v zime, plno betónových kvádrov v kufri, plne obsadené, tak by bolo presnejšia informácia. P.S.: To bol len príklad, proti citroenu nič nemám, kamarát ma cactusa a chváli si ho.
nechcem to tu ďalej rozpitvávať, ale po 40.000 KO rozvody, by som tipoval na "maximálne odbornú" jazdu, možno často sa striedajúcich vodičov typu: "najlepšie terénne (pretekárske) auto je služobné"
mám presne takúto skúsenosť v rodine, kde rozvody odišli po cca 47.00 km (na úplne inom aute, benzín 1,6) a dotyčný hľadal všetky možné výhovorky PREČO, len jeho spôsob jazdy zabudol objektívne zhodnotiť,
(jeden z jeho prvých "poznatkov" bol, že je to na hovno auto),
lebo pri predbiehaní hore kopcom ho "zastavil" obmedzovač otáčok na 4-ke (keď mal otáčky predpokladám okolo 6000) a on sa skoro zabil
(auto malo najazdené asi 600 slovom šesťsto km)
z týchto info som HNEĎ zhodnotil, že to bude asi ozaj zlé auto a bolo úplne jedno o akú značku ide
(mimochodom nechal to opraviť, nejakému "garážmajstrovi" lebo záruku mu neuznali),
kúpil nové, iné a hneď "na prvej jazde" mimo mesta, na diaľnici išiel skúsiť "koľko to dá"
Čaute, je tu niekto kto má Škodu Roomster?
Zaujímalo by ma, ako je to z prevozom dvoch bicyklov vnútri, či stačí len predné kolesá zhodiť, či ešte niečo ďalšie treba.
Prípadne daj aj foto. Díky
Kolega mal Roomstera a predal ho lebo do kufra mu nevošiel ani kočík bez toho aby demontoval kolečká. Predpokladám že toho miesta vnútri pre pasažierov vela nebude a bárs vytiahneš sedačky tak to nebude sláva.
Mal som jedničkový Scénic, ktorý je tak trochu králom priestoru a ked som vytrepal sedačky, tak som dozadu vopchal vanu dlžky 180cm ale musel som predné sedačky potiahnuť mierne dopredu
To si mozno pred stvrtrokom riesil otcovi novu prevodovku
Som myslel, ze je to najbezudrzbovejsia predovka, a tato zacala pri istych rychlostiach/otackach vibrovat, mala snad 60kkm (predposledny Outback 2.0d, 2014 tusim)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ma to rovnaku vypovednu hodnotu ako ked sem napisem ze som pocul ako niekomu praskol ram na novom bajku tyzden po kupe. A vyriesilo sa to reklamaciou. A co to bol za bajk? Neviem asi cerveny, lebo nie je moj a ani ma to nezaujima
mám presne takúto skúsenosť v rodine, kde rozvody odišli po cca 47.00 km (na úplne inom aute, benzín 1,6) a dotyčný hľadal všetky možné výhovorky PREČO, len jeho spôsob jazdy zabudol objektívne zhodnotiť,
(jeden z jeho prvých "poznatkov" bol, že je to na hovno auto),
lebo pri predbiehaní hore kopcom ho "zastavil" obmedzovač otáčok na 4-ke (keď mal otáčky predpokladám okolo 6000) a on sa skoro zabil
(auto malo najazdené asi 600 slovom šesťsto km)
z týchto info som HNEĎ zhodnotil, že to bude asi ozaj zlé auto
(mimochodom nechal to opraviť, nejakému "garážmajstrovi" lebo záruku mu neuznali),
kúpil nové, iné a hneď "na prvej jazde" mimo mesta, na diaľnici išiel skúsiť "koľko to dá"
Zaujímalo by ma, ako je to z prevozom dvoch bicyklov vnútri, či stačí len predné kolesá zhodiť, či ešte niečo ďalšie treba.
Prípadne daj aj foto. Díky
Mal som jedničkový Scénic, ktorý je tak trochu králom priestoru a ked som vytrepal sedačky, tak som dozadu vopchal vanu dlžky 180cm ale musel som predné sedačky potiahnuť mierne dopredu
Jasne ze ano
Som myslel, ze je to najbezudrzbovejsia predovka, a tato zacala pri istych rychlostiach/otackach vibrovat, mala snad 60kkm (predposledny Outback 2.0d, 2014 tusim)