Na toto som dnes našiel odvahu, ale len na tie štyri kúsky. "Pozdrav z Loštic u Olomouce" :)

Prílohy:

DSC_0373.JPG
DSC_0373.JPG 465.91 KiB thumb_up0thumb_down

17.11.2017 - 18:00:42
03
Aaaaaa ja by som to hned zožral celé :) Podobné som videl v Alberte,no boli tam len 4 veľké kúsky,inak ochutené. Škoda že som to nekúpil,no sme išli na dlhšiu cestu do zahraničia. Vieš kedy sú najlepšie ? :) 2 týždne po záruke,to je mňamka
17.11.2017 - 18:46:33
02
Najlepsie su, ked su uz uplne roztecene :-D
17.11.2017 - 19:05:45
01
tento je výborný, keď je roztečený :-)
17.11.2017 - 20:21:45
00
Mne to raz vysvetloval miestny znalec, ze v klasickom sedliackom dome sa syrecky ulozili na hradu nad stolom a zrele boli ked pritiekli na stol :-) Syrecky s cibulou a pivom - parada. Podobna parada je ked rozbalis syrecky a ten stavnaty papier prilepis zospodu na stol v susednej kancelarii. :-)
17.11.2017 - 20:22:21
00
Keď zrejúci a pekne smradlavý :) tak tento :) naj 2 týždne po záruke,to je potom pecka :D

Prílohy:

722318.jpg
722318.jpg 22.61 KiB thumb_up0thumb_down

18.11.2017 - 00:09:20
00
pista napísal:
... a ten stavnaty papier prilepis zospodu na stol v susednej kancelarii. :-)

To mi pripomína dobu neúspešného budovania komunizmu. Mäsiar bol v samoobsluhe - potravinách, písal ceny na papier a platilo sa pri pokladni s ostatným tovarom. Keď som videl, že mi prihodil nejakú flaksňu, tak som sa vykašlal na mäso a odložil som ho do regálu s tovarom, čo nemal veľký obrat. Za taký týždeň to v predajni začalo riadne smrdieť, za dva predavačky usilovne hľadali, kde ten puch môže vznikať... Na tretí raz ma predavačky odhalili - žiadny veľký puch nebol a hneď išli do správneho regálu... Po vyše tridsiatich rokoch to snáď môžem napísať - bolo to v Bratislave, Jednota na Kašmírskej...
18.11.2017 - 19:49:04
02
Poraďte nejaký dobrý dresing na zeleninový šalát
19.11.2017 - 11:58:18
00
Ja nedavam nic par kvapiek olivoveho oleja a stipka soli niekto ma rad balsamko a ak je v salate aj cestovina tak biely jogut sol prip vegeta s cesnakom
19.11.2017 - 12:44:26
00
Ja mám dnes na obed, po už absolvovanom tréningu, kuracie mäso prsia s kukuricou a k tomu pohánku.
19.11.2017 - 12:59:59
00
kde je recept pls na tie bryndziaky od fixky?
19.11.2017 - 18:46:01
00
to neni recept to uvaris karfiol na male kusky nakrajany al dente a dalej uz ako keby to boli halusky, tj das na to bryndzu a skvarky :) a ak to nepovazujea za haluskove barbarstvo tak kyslu smotanu
19.11.2017 - 19:36:39
02
Filet zo pstruha lososovitého na grile zo šalátom :-)

Prílohy:

20171117_183239.jpg
20171117_183239.jpg 543.19 KiB thumb_up7thumb_down

22.11.2017 - 14:01:18
010
hlozo: tak toto by som si dal :-)
22.11.2017 - 16:58:09
00
Co Ti brani? Ved GPS koordinaty mas k dispozicii, tak sup sup. :D
22.11.2017 - 19:07:30
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up