stalky - hmm ok, potreboval by som teraz pls nejaky nakres, lebo som z toho mamrd :D
21.11.2017 - 20:21:24
00
napr https://www.youtube.com/watch?v=VjK-asaqDMU
21.11.2017 - 20:22:16
00
Jasne, ze tu kameru mal druhy biker. Ved sa obcas vyhyba autam a ludom inou trasou, ako ten vpredu, vzhladom na danu situaciu. Tiez pri jednom zabere nestiha prejst okolo spetaka autobusu a tak zastavuje a nasleduje strih - dron by tadial presiel bez problemu.
21.11.2017 - 21:22:43
00
To že jazdiť vie, niet pochýb. Ale je to jeden veľký debil za to, kde takto jazdí. Kopec áut a chodcov musí náhle reagovať na jeho jazdu len preto, aby ukázal, aký je frajer. Zaujímavé by bolo, keby to video bolo spracované počítačom s vyhodnotením a zobrazením zmeny rýchlosti/zrýchlenia okoloidúcich áut a chodcov. Možno by sa ukázalo, koľko krát mohol byť na zemi, napr. v 2min keď tam flekuje to veľké čierne auto. Ak niekto nestihne včas zareagovať a k niečomu dôjde, tak mu môže dodrbať život kvôli svojej arogancii.
Podobných majstrov je veľa aj u nás, aj keď prevažne na autách. Jedného som stretol pred týždňom. Obiehal autobus, ani ho nenapadlo pribrzdiť, však on to stihne. Išiel som na brzdy, spomalenie pod 30km/h úplne na krajnicu a on sa ledva vopchal. Pravdepodobne si tiež hovoril, aký je frajer a že to perfektne vyrátal. Keby mal kameru, tak to tiež možno zavesí na net.
21.11.2017 - 21:54:15
00
Nie som si isty tym partakom,skor si myslim ze to su jeho vlastne reakcie.aj zvuky aut a autobusov pocut zozadu,skuste pogoolit Dopplerov efekt.
K manevrovatelnosti drona len tolko,ze pri plavbe na mori uplne v pohode podlital pod slnecnik na sundecku na lodi v trojmetrovych vlnach.

Ak to tocil druhy cyklista a nie dron,tak je to blby a blbsi v priamom prenose,bez ohladu na skills.
Tu sa pi.uje na ludi zjazdujucich na traile bez rozmyslu,ze co ked sa ten pesi turista zlakne a pod., a toto video je proste arrogant asshole v hlavnej ulohe.Keby ho nabralo niektore z tych aut,napriklad to,ktore obiehal z pravej strany aj so zapnutou smerovkou,na vine by bol asi vodic,ci? Nehovoriac o chodcoch,keby niekoho trafil v tej rychlosti,asi by to malo vaznejsie nasledky nez iba zlaknutie sa.


Naposledy upravil bikeanddive dňa 21.11.2017 - 22:56:23, celkovo upravené 1 krát.

21.11.2017 - 21:59:24
00
Hosť napísal:
Existuje nejaka cisto muzska profesia? Google nasiel aj tankistku, aj ostrelovacku a dokonca aj IT programatorku :D

...a aj murarku :o


21.11.2017 - 22:05:28
00
scarinko napísal:
Chcel som ti nieco napisat ale naratal som do 10 a preglgol. Takto len napisem ze si neskusene dospele dieta. Čus

Pred casom si podobnym sposobom hejtoval dolekopcom jazdiacich a skakajucich chlapcov. Takze to naozaj pripomina bajku o kyslych hroznach ;-)

Uz vtedy sa ti niektori clenovia snazili vysvetlit ze to, co je pre teba nepochopitelne, rizikove a stupidny hazard je pre tychto ludi (rozumej elita) denny chlebik. Lebo maju dar od Boha, lebo maju natrenovane, lebo skill. A este preto, lebo sa tym zivia. A nie, nie vsetko co je v TV je pravda, takze asi nepadaju kazdy vyjazd cielen na hlavu ani tento typek nejazdi ako cock vzdy ked nemusi...
21.11.2017 - 22:35:49
02
A teraz preco musel? Lebo film?
21.11.2017 - 22:58:11
00
fokel napísal:
Pred casom si podobnym sposobom hejtoval dolekopcom jazdiacich a skakajucich chlapcov. Takze to naozaj pripomina bajku o kyslych hroznach ;-)

Uz vtedy sa ti niektori clenovia snazili vysvetlit ze to, co je pre teba nepochopitelne, rizikove a stupidny hazard je pre tychto ludi (rozumej elita) denny chlebik. Lebo maju dar od Boha, lebo maju natrenovane, lebo skill. A este preto, lebo sa tym zivia. A nie, nie vsetko co je v TV je pravda, takze asi nepadaju kazdy vyjazd cielen na hlavu ani tento typek nejazdi ako cock vzdy ked nemusi...

Teraz si na to kapol fokel, si cool, si frajer, mas pravudu, nad teba nie je, ja som ten sprosty co nic nechape. Ok a teraz uz mi das pokoj? Fajn
21.11.2017 - 23:55:27
00
...Let me know if you"re feeling these "Rough Cuts". I"ll make sure to start posting these more often... Ak by natocil 14:23 toho, ako jeho kamosko dodrziava predpisy, pusta chodcov a stoji na cervenu, nemalo by to ani tych 82k views.

Fixedgear/messenger scena je pomerne specificka, laka mnoho pozerov, egomaniakov a inych introvertnych dokazovacov si velkosti organu ;-) a toto video nebolo nicom omracujuce. Neriesim pravny ani moralny aspekt jeho jazdy, iba ten bezzuby hejt.

Je to skoro ako keby si sem ty dal video z nejakeho komplikovanejsieho ponoru do lode a hned by si dostal ze si curak, lebo dotycnemu, ked si robil licenciu v Egypte medzi ranajkami a druhym pivom, sa zasekla plutva o schodiky do bazena, takze liezt do lode je samovrazda, debilizmus a mali by toho podvodnika zavriet. V situacii, ked ide o dajme tomu o cloveka so stovkami (tisicmi) technickych ponorov, ktory sa zivi tym, ze toci dokumenty o vrakoch z II. svetovej.
21.11.2017 - 23:57:18
00
scarinko vidíš všimli si to viacerí, to že tvoja technika jazdy na bajku pokulháva neznamená že niekto druhý nedokáže niečo viac....
21.11.2017 - 23:57:25
00
Prosim ta Misko urob mi laskavost a chod do NY jazdit v premavke. Nejdes? Precooo?
Este niekto? Nechce sa mi spat, napiste este niekto nieco proti mne, idealne niekto kto ma este nevidel, nepozna ma, nevidel ma jazdit ale presne vie co dokazem a co nie :)
22.11.2017 - 00:00:23
00
no ked si tak spocitam tie reakcie tak jednoznacne prevazuje nazor co ma scarinko. Ked som bol este mlady a blby tak som tiez take videa povazoval za super cool, chlapika za namakaneho co ma skills a podobne nezmysly.
22.11.2017 - 00:27:17
01
S tym ponorom by si mal pravdu,ale iba vtedy,ak by som nan vyskladal team prave z ludi s kurzom medzi ranajkami a druhym pivom,tvrdiac,ze je to cool a trocha dobrodruzstva nezaskodi.To ze mam bez nehody odpotapanych cca 9000 hodin vobec neznamena,ze hocikoho z bufetu vezmem len tak na vylet do 100metrov,ci do jaskyne alebo vraku.
Teraz ale porovnavas neporovnatelne,lebo zly plan,nehoda,ci nepredvida(tel)ne okolnosti ohrozuju zdravie ci zivot priameho ucastnika ponoru (ucastnici DOBROVOLNE akceptuju riziko},a isto nie zivoty ludi nachadzajucich sa na prilahlej plazi ci na vyletnej jachte kdesi nablizku.

Pre mna paradne pozeranie a vyzva bol New World Disorder od prveho dielu,co som si trufal,to som skusil aj zajazdit a naucit sa.Obcas naplast,inokedy rentgen,ale boli to MOJE lakte,rebra a ine.
Vynechal som pokusy o Bobby Root-ov manual v 100km/h za premavky lebo: 1.neviem az tak dobre manual, 2.nemam na to gule, 3.keby 1 a 2 neplatilo,stale by som mohol zabit aj niekoho ineho okrem seba.

Ten chlapik ktory to tu tak rozprudil jazdi sice paradne,ale aj tak ako kkt,lebo do svojej exhibicie zatahuje vsetkych naokolo bez ich suhlasu.On ma natrenovane,oni nie.

Ziaden hejt,ale realisticky pohlad na technicky skvelu jazdu bez ohladov na mozne nasledky.
Nazor by som zmenil, ak by vysvitlo, ze dorucoval napr.tlacitko ktorym sa zapina celosvetovy mier :)
22.11.2017 - 01:46:06
06
Tak, tak, robí niečo úplne odsúdeniahodné s vysokým skillom, fas jeden...
22.11.2017 - 07:01:49
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up