Informacie uz su potvrdene, LX bude pre treking, SLX - nova rada pre allmountain (mozno nahradi Hone a Saint), nove brzdy XTR a Deore, 29' kolesa XT, novy standard nabojov na pevnu os - 15 mm, cierna 105, nove kolesa pre cesty a vraj tento rok sa objavi elektricka DuraAce, cenovo podobna tej dnesnej, pre OEm predstavenie na Taiwan cycle show (tusim marec), pre ostatnych TdF a Eurobike.
Podla mňa ide o to, že s týmto starým systémom už nedokázali váhovo konkurovať, tam museli vmyslieť niečo iné. Ono to váhy nových DuraAce-iek aj dokazujú, myslím si že ešte bude veľa ludí prekvapených.
Polozim zaciatocnicku otazku: Mozete mi niekto podhodit (alebo dat link) info o tom ako ide rada komponentov Shimano zdola hore? Mozno nie som jediny co sadne a jazdi a neuci sa naspamet co ma pod zadkom a potom sa obcas strapni. Hanbim sa a dakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja viem, preto som si objednal "ešte staré" brzdy
Nad SLX je samozrejme XT a az potom XTR.
(no a este je nad SLX aj Saint, ale to je trochu ine zameranie)
Uplná kópia, tak tak, by som povedal, že totálne dvojičky a asi ich aj magura vyrába. Na nerozoznanie.
No este som pozabudol ze kompletne vedenie u dualov u Dura Ace bude pod omotavkou
a do trtky
Urcite je vhodnejsie tahat kabliky pod omotavkou ako vonkom
Ale ja som to nepraktizoval