Každý môže mať na pojem "cykloturista" nejaký iný pohľad. Ja sám som sa nikdy nepovažoval za niečo viac. Ale niekto si môže pod cykloturistami predstaviť rodinku na tescobicykloch, a to je už iné kafe :lol:
21.03.2006 - 10:14:20
00
nechapem preco je vyraz cykloturista taky zaznavany, ja jazdim aj maratony, aj som jazdil xc zamladi, ale teraz kludne mozem povedat ze som cykloturista nevidim v tom nic zle, aj tak vacsinu casu stravim na ture s kamosmi - to je ta pohoda ktoru ziletkari tazko nezaziju, lebo oni nemaju kde zastavit, pofotit, vyskusat nejaky usek viackrat. proste pohoda.
a okrem toho nie je toto tema o kolesach?
21.03.2006 - 10:37:40
00
Katko, je o kolesach, ale ked z toho JoKo urobil saskaren, tak v tom treba pokracovat....
21.03.2006 - 11:28:35
00
spravne....tema sa skratka vyvinula a zmutovala, prirodzeny vyvoj :) ...a tiez neviem, co je na cykloturistike zle, je pravda ze cykloturisti vseobecne nemusia byt ziadny znalci techniky a vybavy, ani odbornici na trenink a laktatove krivky a co ja viem co este, a ani nemusia byt schopni vrcholovych vykonov, ale nikde nie je napisane ze nie su :wink: nemusia ale mozu...a ak aj nie su tak co? im preto neodzdravis? lebo su menej ako ty? ..a tak...
21.03.2006 - 13:35:25
00
Presne ako som predpokladal. Hneď ste ma uzemnili. No, ale aspoň nejaké oživenie.
21.03.2006 - 15:29:45
00
Neurobil som z tejto témy šaškáreň. Zvyčajne poučujem, rozdávam rozumy a skúsenosti, ale už niekoľkokrát som sa v časopisoch pozastavil nad výrazom "zapletené" kolesá. Myslel som si, že aj ja jazdím za zapletených kolesách a zrazu zapletené sú nejaké iné. Nuž tak si to nechám vysvetliť - ale zatiaľ nie som múdrejší.

Root: ja som bol cyklista (aj keď nič moc), som cyklista a budem cyklista. A nepohŕdam cykloturistami. Mám rád každého, kto sa preháňa na dvoch kolesách poháňaných ľudskou silou. Zober to tak, že niekto sa cíti cool keď má vysnívanú alebo vykričanú značku bicykla, handier a pod. a ja sa cítim cooool keď vyzerám ako cyklista.
21.03.2006 - 20:31:33
00
Joko-Ty uznávaný člen! 1-Si biker alebo cesťák? 2-S cykloturistov si si na stránkach tohto fóra robil srandu už viac krát-tu musím dať za pravdu Rootovi a Katkoovi. 3-Spadol si z Marsu že nevieš čo sú to zapletené kolesá? 4-prosím neuraz sa ale v tej Tvojej sladkej nevedomosti niekedy napíšeš takú kravinu že rozum zostáva stáť!
21.03.2006 - 21:44:47
00
nechapem preco je vyraz cykloturista taky zaznavany, ja jazdim aj maratony, aj som jazdil xc zamladi, ale teraz kludne mozem povedat ze som cykloturista nevidim v tom nic zle, aj tak vacsinu casu stravim na ture s kamosmi - to je ta pohoda ktoru ziletkari tazko nezaziju, lebo oni nemaju kde zastavit, pofotit, vyskusat nejaky usek viackrat. proste pohoda.
a okrem toho nie je toto tema o kolesach?


Ziletkari, nemate kde zastavit, pofotit, vyskusat nejaky usek dva krat...

Katko sa asi moc v praci nudi, trosku by som pouvazoval nad tymi jeho v poslednom case nezmyselnymi prispevkami. Niekedy mam pocit ze silou mocou chces pridat prispevok len preto, aby si ich mal cim viac, lebo v niektorych temach to uz fakt straca zmysel. A to sa este pokusas odvolat PalihoG z postu moderatora...
21.03.2006 - 23:57:59
00
kaslite na spory :) ...podla mna to povedal dobre, ked jazdis po cestach, nemozes si dovolit zastavit hocikde a pofotit, ak to nie je prave nejaka vyslovene opustene okrska alebo asfaltka niekde v horach (ktorych nie je moc) ...takze nehladajte vsade osobne spory (nejak sa tu mnozia) a honbu za prispevkami, ale bavme sa o veciach s nadhladom :wink:
22.03.2006 - 00:09:39
00
JoKo, nic v zlom, ja to beriem v ramci srandy, ale s niektorymi tvojimi vyrokmi proste nesuhlasim, resp. niekedy s ich podanim, tak to davam najavo, vid Oblecenie.

Co sa tyka zapletenych kolies, ako to uz bolo spominane vyssie, proste sa niekde zauzival nazov zapletene kolesa proste na sety predavane uz ako hotove kolesa. Samozrejme mas aj ty zapletene kolesa, ale proste ich mas poskladne z jednotlivych casti, ktore si si vybral sam, ako ti vyhovovali, mal si peniaze a podobne. To mas to iste, ako s ked si kupis hotovy bicykel od nejakeho vyrobcu alebo si vyskladas bicykel sam, ale aj ten vyrobca ten hotovy bicykel musel vyskladat a tiez sa nad tym nepozastavujes, ze je vyskladany.
22.03.2006 - 09:05:02
00
Kua, zaudol som sa prihlásiť. Ten anonymný som ja, aby ste mali na koho nadávať, ak to tak nie je.

Cechom netreba vsetko verit...niekedy nevedia co hovoria a su schopny tomu uverit... :lol:
19.05.2006 - 17:56:59
00
keyboard_arrow_up