Ja mám tiež gaggia classic s dorobenym PIDom, meliem na gaggia mdf len toľko koľko potrebujem. Dá sa aj takto. Hlavné je ze chutí, nie? A začínal som s nejakým preznackovanym DeLonghi z lidla za 1500 korún na ktorom som prerábať misky na nepretlakove, dokupoval iné z krupsu, odrezal som z páky aby bola bottomless
Vtedy som kupoval kávu už pomletu alebo mel na hario mini na aeropress. Lenže raz som ochutnal gardeliho, potom trochu po počúval valeriana z gp, primacafe a už sa to vezie...
Scarinko keď kúpiš staršieho classica, alebo Silviu, v slušnom stave na tom sa dá naučiť a keď ťa to nebude baviť, tak to predáš vždy určite s menšou stratou ako nejaký catler. Diely zoženieš všetky, návody tiež, vercajch máš, všetko spravíš doma nie ako na zložitom automate.