Ked povies. Napis takto mail niekde a rucim ti za to ze na pohovor ta nezavolaju. Len teraz neviem ci to robis naschval alebo je to tak zle.
23.02.2018 - 07:40:06
06
mozno ma backup plan, zivotopis a maily bude posielat v anglictine v nejakej multinational corp :)
23.02.2018 - 09:34:21
01
Ale aj anglictina ma gramatiku tak neviem.
23.02.2018 - 11:15:47
00
Som doma vyhrabal staré ketostix-y, občas zhreším, ale aj tak som fialový. Idem teraz nalačno pobehať, potom prúžok asi kyselina rozožerie :) . Po behu podám report o váhe, ak dožijem.

Prílohy:

_20180226_145203.JPG
_20180226_145203.JPG 919.7 KiB thumb_up0thumb_down

26.02.2018 - 16:00:50
00
Pekne, pekne! :clap: Kedysi som to skúšal. Milujem slaninu a klobásky. No bez chleba atď. som dlho veru nevydržal. Po pár dňoch som to vzdal. Držím ti preto palce a čakám aj na zverejnenie konkrétnych výsledkov.
26.02.2018 - 16:36:01
00
GaliPe54 , ešte je to len pár dní, takže asi hlavne odvodnenie, plus prázdnejšie črevá sa na váhe prejavuje. Na začiatku som mal 103kg, dnes po zobudení 100,5kg. Po miernom joggingu (9km/1000cal) váha ukázala 99,5kg. Devinu na začiatku ani nepamätám :) . Toto ešte nepovažujem za nejaké úspechy, ak bude -10kg , to už bude niečo iné.
Ináč, jem hlavne kuracie mäso, tuky oleje, syr, vajcia, kopec šalátu. Mlieko do kávy som si povolil, 2-3dcl denne, občas niečo deťom uchmatnem z taniera (hranolky, pukance :) )
A dnes som oprášil slowcooker, som sa zobudil a kuracia polievočka bola hotová. Mrkva síce nie je low carb, ale na to dlabem, nie som robot. Zaujímavé je, že chrupavky z kuraťa sa po niekoľkých hodinách varenia rozpustili. Takže, ak majú nejaký blahodárny vplyv na kĺby, tak to je len plus.

Prílohy:

IMG_20180226_175621.jpg
IMG_20180226_175621.jpg 658.07 KiB thumb_up0thumb_down

26.02.2018 - 20:06:24
00
Prispejem niecim dufam konstruktivnym. Pri nizkosacharidovej strave je najvacsi problem ako nahradit klasicke pecivo, alebo trebars aj knedlik nejakym ekvivalentom s nizsim obsahom sacharidov. Dovolujem si dat do pozornosti take potraviny, ako su ovsene otruby /OO/, pšeničné otruby /PO/, pre alergikov na lepok tekvicová múka, psylium, bambusová vláknina, lupinova múka. Dajú sa z toho piecť celkom zaujímavé "pečivká" , množstvo zmesi zvyšuje nízkotučný tvaroh, alebo cottage cheese...alebo trebárs tofu. Zmes zliepajú obvykle vajcia. Kyprosť zabezpečí prášok do pečiva, alebo sušené droždie, alebo sóda bikarbóna. No a podla chuti možete zamiešať koreniny, alebo trebárs cibulku, či cesnak. Hor sa na výrobu pečiva.. :-)
Príloha:
Halusky.jpg
Halusky.jpg 121.23 KiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
knedlik v mikrovlnke.jpg
knedlik v mikrovlnke.jpg 227.23 KiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
otrubovy chlieb na 5dni.jpg
otrubovy chlieb na 5dni.jpg 197.42 KiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
zemlicky.jpg
zemlicky.jpg 79.43 KiB thumb_up1thumb_down

27.02.2018 - 10:20:39
03
Tie Dukanky sú fakt výborne . Žena mi ich robí už snaď 3roky . Miesto proteinu dáva tvaroh a rôzne iné špecialitky.
27.02.2018 - 11:23:22
00
exot preco behas na lacno?
27.02.2018 - 11:40:05
00
kimlo , nie je to u mňa pravidlo. Hlavne z praktických dôvodov. Ak idem behať/ voziť sa po zobudení, tak väčšinou nalačno. S plným bruchom by sa mi blbo športovalo.
27.02.2018 - 12:43:34
01
aha, tak ak je to po zobudeni, tak tam to asi aj chpem.. no predpokladam ze to asi nebudu velke objemy ani intenzity :)
27.02.2018 - 12:55:10
00
kimlo , ja s mojou váhou veľké bežecké intenzity (rýchlosť) ani robiť nemôžem. Väčšinou sa potom začnú ozývať zranenia, to mám overené. A včera v low carbe aj tep išiel nezvyčajne hore, musel som sa ešte brzdiť, aby som to niekde nezapichol..

bady007 , možno niekedy vyskúšam, aj keď je s tým dosť práce na chlapa :) Kedysi som si robieval prílohy ako karfiolovú "zemiakovú" kašu, cuketové "špagety", tuším aj nie moc vydarenú pizzu.. Teraz mám v mrazáku karfiolovú ryžu, som zvedavý, čo to bude :o

Prílohy:

8997720588318.jpg
8997720588318.jpg 183.53 KiB thumb_up0thumb_down

27.02.2018 - 13:17:37
00
s pripravou moc prace nieje, neboj... zmiesas suchu zlozku, potom do nej tie vlhke zlozky /tvaroh, vajcia/, necháva sa to odstáť, ale tieto cesta nekysnu... staci kym sa zohreje piecka a sup s cestom do nej...
..mimochodom, mohol by si odfotit zadnu stranu tej karfiolovej ryze, ze co to obsahuje... nech vieme..
27.02.2018 - 13:24:05
00
podľa mňa len karfiol

edit: v tomto recepte je postup, ako si ju vyrobiť
27.02.2018 - 13:38:17
00
exot napísal:
kimlo , ja s mojou váhou veľké bežecké intenzity (rýchlosť) ani robiť nemôžem. Väčšinou sa potom začnú ozývať zranenia, to mám overené. A včera v low carbe aj tep išiel nezvyčajne hore, musel som sa ešte brzdiť, aby som to niekde nezapichol..

bady007 , možno niekedy vyskúšam, aj keď je s tým dosť práce na chlapa :) Kedysi som si robieval prílohy ako karfiolovú "zemiakovú" kašu, cuketové "špagety", tuším aj nie moc vydarenú pizzu.. Teraz mám v mrazáku karfiolovú ryžu, som zvedavý, čo to bude :o

karfiolová ryža to je niečo ako železné drievko z umelej hmoty
27.02.2018 - 13:42:55
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up