Segment builder http://gniza.org/segments/#/ momentalne pise "Unfortunately Strava changed their API (the interface I use to retrieve data from Strava). Due to this change it is currently impossible to display leaderboards or to find timing-data needed to build a Segment." Momentalne mam premium na mesiac zadara- predpokladam, ze je tak pre viacerych uzivatelov. Ku Garminu by tusim tiez malo byt mesacne predplatne zadarmo.
Mesto: Bratislava Založený: 06.07.2008 Príspevky: 2 766
Aky moze byt problem, ze mi automaticky z garminu nepotiahlo vyjazd do stravy? Z tachaca sa normalne cez BT natiahol vyjazd do GC a nasledne vzdy automaticky na Stravu. Dnes nie.
Skontroluj ci ti nahodou nehodil Garmin nejaky iny datum (rozumej niekolko rokov dopredu) a ak nie, tak naozaj len manualne, ale neexportuj z garminu gpx subor ale tcx. Ten ti prenesia aj udaje zo snimacov, kdezto gpx subor len trasu kade si siel.
GC mal technicky problem s nahravanim aktivit, tiez som vcera nevedel stiahnut aktivitu ani cez BT ani manualne. O nejakej 10 vecer to uz islo. Dnes to funguje ako ma
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.