exot Psi štekajú ale karavána ide ďalej. Vybodni sa na príspevky od tých, ktorých si zaradil do tretej skupiny. Držím palce, pokračuj! :muscle:
09.03.2018 - 21:04:05
00
fixska ty viež narobit chute.
09.03.2018 - 21:08:30
03
fajnové
09.03.2018 - 21:43:49
00
a čo dávate do klobás?
11.03.2018 - 19:35:41
00
Dnes som zapracoval na zajtrajsom obede. Hovadzie burgre s parmezanom, etr.vnatou a rozmarinom a ako priloha mrkvovy perkelt.
Zabalil som aj polovicke nech ma zajtra obed.

Prílohy:

IMG_20180311_202814.jpg
IMG_20180311_202814.jpg 1.5 MiB thumb_up0thumb_down

IMG_20180311_202825.jpg
IMG_20180311_202825.jpg 352.89 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_20180311_203626.jpg
IMG_20180311_203626.jpg 506.03 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_20180311_204454.jpg
IMG_20180311_204454.jpg 1.24 MiB thumb_up0thumb_down

11.03.2018 - 21:53:11
05
Mňam :)
11.03.2018 - 21:56:42
00
Mnam, ty si aký šikovný :)
11.03.2018 - 21:57:36
02
Tak vidis nakoniec sa v tom najdes ;)
11.03.2018 - 22:40:01
00
A ešte aj ženu obšťastní :) budem sa opakovať ale co by som ja za to dala keby mi niekto taketo dokázal spraviť :) skús aj kaleráb nastrúhaný na hrubo udusiť na masle len soľ a korenie... mňam
11.03.2018 - 22:50:47
01
Kalerab je u mna zatial na listine ktora sa vola Bleeeee :puke:
11.03.2018 - 23:00:50
00
duseny na masle nechuti ako surovy
11.03.2018 - 23:19:59
00
Typické raňajky

Prílohy:

31B3F0A2-CB7E-45CD-B46E-22F80027396F.jpeg
31B3F0A2-CB7E-45CD-B46E-22F80027396F.jpeg 696.13 KiB thumb_up0thumb_down

12.03.2018 - 09:19:12
01
fixska: dik, kalerab vyskusany, super. jemne som ho aj osmahol do hneda, na striedacku dusil a opekal. velmi rychle a chutne, ale ako kompletne jedlo to nestaci, idem sa dotlacit 2 kuracimi stehnami. nabuduce nan postruham aj trosku syra navrch a skusim zmeiast viacero korienkov, mrkvu, petrzlen a syr kozi.
12.03.2018 - 10:53:25
00
jasné, že nestačí, to bolo myslené ako príloha k mäsu na obmenu klasiky :) ja som to voľakedy robila na fliačky lebo kapustu nerada krájam a dlho trvá kým sa udusí tak som to nahradila kalerábom
12.03.2018 - 11:28:38
00
scarinko napísal:
Dnes som zapracoval na zajtrajsom obede. Hovadzie burgre s parmezanom, etr.vnatou a rozmarinom a ako priloha mrkvovy perkelt.
Zabalil som aj polovicke nech ma zajtra obed.


Vyzerá to fajne. :y:
12.03.2018 - 12:17:50
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up