randy napísal:
fixska A potom je zas dalsi nazor, ze ryza sa nema opat zohrievat :) A teraz si vyber :D
a ked si ju zas ochladim? :rofl:
28.03.2018 - 14:39:04
00
canopus Len pozor! Kazdym schladenim strati polovicu kalorii :)
28.03.2018 - 16:24:48
01
Dajako sa to tu zvrhava... 😂
28.03.2018 - 17:37:24
00
Po reakcii na varenú ryžu,myslím si normálnej reakcii,mi napísal jeden forista,že mám v hlave nasraté,pričom narážal aj na môj pokročilý vek.Opýtal som sa preto MODERáTOROV,či je to normálne a žiadal som aj info o ich názore.Info žiadne,hrdinský koment o nasratej hlave zmazali a čuduj sa aj moje reakcie.BRAVO.
30.03.2018 - 20:35:53
00
Vám to tu už dobre drbe...aj v potravinách pozeráte druhým do košíka a keď sa vám to nepáči, tak im idete dohovoriť, či mudrovať o kalóriách, sacharidoch a dopadoch na zdravie? Alebo aj v reštaurácii?
Čo sa tak starať o svoj tanier miesto toho cudzieho?
31.03.2018 - 11:53:14
00
..malo cukru :D
31.03.2018 - 12:06:16
02
Ale po obede s plnym zaludkom uz snad bude lepsie.
31.03.2018 - 12:31:52
00
Obdoba bryndzových halušiek, oblizoval som sa až za ušami. Slaninka, klobáska, trocha škvarkov, cibuľka, masť, žeby suché nebolo :) a bryndza (s trochou mlieka rozrobená). Miesto halušiek som použil karfiol, ktorý je chuťovo celkom neutrálny a neostal po ňom ten nepríjemný pocit preplneného žalúdka, ako po haluškách. Nabudúce si asi miesto kupovaného, jemne nasekaného, zrobím domácu verziu nakrájaného na hrubšie.

Prílohy:

_20180404_211534.JPG
_20180404_211534.JPG 562.56 KiB thumb_up0thumb_down

04.04.2018 - 22:27:45
00
niekde sa predáva nasekaný karfiol?
05.04.2018 - 14:42:54
00
lapaloma , áno:
http://groceries.iceland.co.uk/iceland-4-cauliflower-rice-steam-bags-600g/p/68855
05.04.2018 - 15:04:06
00
dokážeš si to vyrobiť aj sám
05.04.2018 - 15:15:07
00
Dva roky dozadu fixska nam tu dala recept. Takze ziadna novinka ;)
05.04.2018 - 15:22:43
00
ja som si celý čas myslel, že si to urobíš sám doma z normálneho karfiolu v celku :P a nie že to kúpiš
05.04.2018 - 15:32:15
00
Uz som dlho nic nedal.
Na zajtra som robil sebe a mladej obed.
Kuracie stehna horne s talianskym korenim z ostrova Ischia a zelerovym pyré s parmezanom

Prílohy:

IMG_20180405_192705.jpg
IMG_20180405_192705.jpg 461.38 KiB thumb_up0thumb_down


Naposledy upravil scarinko dňa 06.04.2018 - 09:09:12, celkovo upravené 1 krát.

05.04.2018 - 19:40:46
07
oooo to zelerové pyré je mega :) a trošku šľahačkovej smotany a muškátového orieška mňam
06.04.2018 - 08:32:09
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up