Ramon1
Mesto: Košice
Založený: 13.01.2014
Príspevky: 12 370
Vysvetlil som Ramonovi po telefone rozdiel, ako sa ohrieva voda na kavu u HX a SB/DB vs. PID regulacia, takze uz nie treba sa tomu dalej venovat.
No hlavne mi povedal aký kávovar / systém ma Luper , nakoľko mi to Luper nepovedal a z toho rezultovali aj moje otázky na rozdielnosť nastavenej a “ reálnej “ teploty ... problem vyriešený a ide sa ďalej .
luper extrakciu ukoncujem zasadne podľa váhy extraktu . Objem je v tomto prípade ešte viac irelevantný , nakoľko Londinium R ma “ obrovsku napenovaciu “ schopnosť ... dole pridávam originál espresso šálku Londinium Ancap 55 ml . Ako vidíte naplnená pri váhe 33 gramov po pokraj . Robím , teda ešte sa len učím podľa videí z trúbky , hlavne od Fransa Goddjina .
Záverom nejaké ešte “ husté “ fotky 😎
Prílohy:
Komentár súboru: Preinfuzia ... sorry ťažko sa zaostruje keď ťaháme páku , držím telefón a keď už ako tak priostruje musím páku dať “ hore “
0F26C2AB-29CF-47AE-83B9-FEBB700024CF.jpeg
389.27 KiB
thumb_up0thumb_down
Komentár súboru: Plna extrakcia . 0,9-1,0 barr
4916C16E-3216-41FE-81AA-7FB48ED419C2.jpeg
466.38 KiB
thumb_up3thumb_down
Komentár súboru: Váha extraktu , dokončenie / vyprázdnenie komory do plasťáku .
006544AA-E7FB-46F9-85AE-D7C45D347E4D.jpeg
621.83 KiB
thumb_up0thumb_down
Komentár súboru: Taký suchý puk som ešte na E61 nemal
39DE8C50-6C1C-4FA1-B62F-FB15020D9F93.jpeg
451.33 KiB
thumb_up1thumb_down
281A2DE8-A657-493F-A0EB-75ADDAAC6174.jpeg
570.47 KiB
thumb_up0thumb_down
714A6127-5925-4027-A782-C32CCC6E0419.jpeg
987.48 KiB
thumb_up0thumb_down