Závisláci :) ale poznám tu neodolateľnú chuť a vôňu kávy až tak že som ako 13 ročný zjedol celý sáčok zrnkovej kávy po ceste zo školy :D rezultát znel predávkovanie a grcanie do večera výplach žalúdka nebolo za potreby mal som dobré spaľovanie :D od vtedy som za môj život vypil asi 5 kaveji aj to iba zo slušnosti aby sa nepovedalo. Ak by to niekomu išlo do peňaženky ponúkam recept ako na odvykačku lol.
31.03.2018 - 19:06:18
00
Tiež dobrá skúsenosť ... ale viem podľa alkoholikov, že predávkovanie nefunguje ako odvykadlo :lol:
31.03.2018 - 19:11:03
00
peterg napísal:
Ta dobre, nie? Vyhovuje 7+30s, ci lepsie/chutnejsie je kratsi cas?

Neviem ti povedat, snazim sa drzat objem aspon tych 25g pripadne max 37s, co pride skor. Ak by som mal 25g za menen ako 31s tak pokracujem dalej az kym nie je aspon tych 31 aj ked bude viac kavy. Snad je to zrozumitelne :)
31.03.2018 - 19:11:48
00
Chlapi vy by ste si tie svoje stroje mali normálne dať do profilu k bicyklom ;)
31.03.2018 - 19:12:00
00
astro napísal:

Celkom dobre citanie, prehladne.
"Ak hľadáte kávu s kyslejšími tónmi, siahnite po africkej káve. „Vyšší podiel acidity má najmä káva z Etiópie a Kene. V nich nájdeme ovocné tóny. K nim môžeme priradiť aj kávu z juhoamerickej Kolumbie, ktorej farmári si dávajú záležať na kvalitnej chuti. Náš bežný spotrebiteľ však nevie túto chuť kávy oceniť.“ ... je zaujímavé si prečítať aj diskusiu k článku ...
31.03.2018 - 20:19:59
01
peterg napísal:
Napeňovač máš skrytý v páke/sitku, či externý?


:D odhalil si ma ... priznávam , pretlakove sitko DE Longhi za 9,90€ za kus v Nay shope
31.03.2018 - 20:23:36
00
Hneď som si to myslel!
31.03.2018 - 20:45:05
00
Dosť dobré komenty pod článkom. Nútia k zamysleniu :D
31.03.2018 - 20:52:57
00
Todd z Pullespresso Vám trosku ozrejmi problematiku a zodpovie nejaké tie otázky :)

31.03.2018 - 21:36:22
02
Na odlahcenie som si dnes vsimol na jednom fore tuto foto
Pekne spojenie sveta kavy a bikov - sposob ako tlmit vibracie (stroj Londinium L1), ale neviem aku to robi kremu a ci TDS bude okolo 20 ;)

Prílohy:

image.jpeg
image.jpeg 311.12 KiB thumb_up0thumb_down

31.03.2018 - 21:36:59
00
Tak aké TDS tlači Londinium R ešte neviem ... ale viem na čo môžem začať šetriť :)

Suchost pukov z lever mašín potvrdzuje aj Todd . Keď vás omrzí víkendový program v telke / sledujem momentalne jedným očkom Hotel Transilvania s deťmi 🧛‍♂️/ pozrite si aj jeho ďalšie videa . A možno vaša ďalšia mašina bude “lever “

31.03.2018 - 22:12:45
00
Pozeral som, krasne stroje ale > $8,5 chce trochu dost za ne, este ze su alternativy

suche puky mam aj z rota pumpy skor mi pride ze ma na to vplyv ako je kava prazena a ako nastavis vsetky ostatne parametre

Inak vies aky priebeh tlaku ma ta tvoja nova masinka? Ta pruzina ma urcite nejaku krivku po ktorej ide.
31.03.2018 - 22:43:19
00
Áno , trochu tie jeho stroje sú už drahé . No na videách aj ukazuje prečo . Všetko top komponenty . Čo som si ale všimol resp. nepostrehol , on nepoužíva žiadne pumpy ? Ani na naplnenie bojleru ? Predpokladám , že úplnou absenciou akejkoľvek nádržky na vodu je to len na priame napojenie a taktiež asi len verzia pre US market / 110V -120V / u jednopaky , dvojpaka je na 230V a 4kW ...

Priebeh tlaku som nezisťoval . Predpokladám že niečo obdobne ako píše Todd a to preinfuzia 0-20 psi a postupný nárast na 240psi pri pake hore
01.04.2018 - 09:02:27
00
Zaujima ma to preto ze keby vies priebeh tak sa da na niektorych masinach s rota simulovat tiez tento priebeh tlaku a ci je potom rozdiel vo vysledku.
A neviem to isto ale skor si myslim ze je to tak ze mas preinfuziu 1-4bar potom skoci na 9bar a pomaly klesa dole zase k 4bar, ta pruzina da asi max v stlacenom stave a potom slabne. Lebo jedno viem isto ze ak chces kave useknut napr horkost tak extrakciu koncis s mensim tlakom
Jasne mas trochu inu hlavu...atd, cize exaktne to nebude nikdy
01.04.2018 - 09:25:16
00
Ramon1 a čo hrúbku mletia si menil v porovnaní s mletím tej istej kávy pre Rocket?
01.04.2018 - 09:37:14
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up