Ale už nebuďte drbnuty ... Bezzera je lowend v pakach . Mohol som mať za jeden Londinium R rovno dve Stregy , hoci nemám vyleštený kotol ako psie vajcia , ale mám niečo čo Škodovka nikdy neposkytne vodičovi Mercedesu
. Pripadáju mi tie vaše komenty niekedy tak “ úsmevne “ a ako analógiu by som použil prirovnanie na “hejting “ Liteville 301 alebo Nicolai len preto , že sú v RAW úprave hliníku ... ze je kotol bez úpravy , hoci je plne funkčný po tlakových skúškach a certifikovaný ma vôbec netrápi ... vonkajší vzhľad , kvalita spojov a uchytenia , pákové ventily , portafilter v luxusnom dreve s bezodnou pákou a 16 gr. sitkom atď , atď .
Chlapi ešte raz ... treba vyskúšať . Urobiť si názor . Ja ho už našťastie mam a ďakujem Bohu , že mi umožnil zarobiť dosť peňazí aby som sa podelil s vami o moje poznatky . A ešte jedno . Vzhľadom k môjmu materiálno technickému vybaveniu si dovolím jedno konštatovanie : “ najviac kvalitu extrakcie ovplyvňuje mletie / jeho kvalita / , potom tlak / možnosť tlakovej profilácie / a až na záver teplota ... viď
luper ktorý sa posunul značne dopredu znížením tlaku na 9 barr s následnou úpravou hrúbky mletia na moje odporúčanie . Čím dosiahol hustotu , plne telo a krému ... hranie sa s teplotou nie je síce zle a niekedy je to len jediná možnosť ovplyvniť výsledok extrakcie , ale zmenou pracovného tlaku a tlaku a dĺžkou
preinfuzie dosiahnete “ hmatatelnejsiu “ zmenu .