Áno ten. ;) http://www.taleofbrew.com/produkt/tamper-kavu-rhinowares-barista-584mm/
08.04.2018 - 20:05:06
00
luper napísal:
Veď som písal, začal som robiť zo 16g a toto je štandardný výsledok. ;)

Ja som nefajčiar a cigára je len občasný úlet. :headbang: Keď už ten Sagan dnes vyhral. :rofl:
P.S.: Nie je to zmeska Buna, ale je to Arabica. :)


... a ako si spokojný s extrakciou ? Lebo niektoré “ dierky “ na sitku sa zdajú , že sa “nezúčastňujú “extrakcie / ostala nad nimi kava nevyextrahovana / ... možno len slabá kvalita GIF videa , alebo sa zapojili keď už bola slučka ukončená . Výsledný produkt vizuálne ujde .

mnavak zober najväčšiu základňu akú sitko znesie , a takisto tvoj rozpočet . Motta čo som kupoval na Petrovu rúčku celkom fajn , váha ujde , no 58,50-58,55 by bolo lepšie na to origo Londinium sitko .
08.04.2018 - 20:12:09
00
To druhé, slabá kvalita GIF. ;)
08.04.2018 - 20:15:15
00
Nie som istý ... ale keď tvrdíš nedbam
08.04.2018 - 20:16:26
00
Ak chceš môžem Ti poslať na mail orig. súbor. :)
08.04.2018 - 20:19:39
00
luper napísal:
Veď som písal, začal som robiť zo 16g a toto je štandardný výsledok. ;)

Ja som nefajčiar a cigára je len občasný úlet. :headbang: Keď už ten Sagan dnes vyhral. :rofl:
P.S.: Nie je to zmeska Buna, ale je to Arabica. :)

Aha, pozeral som len tu seriu obrazkov, kde to tak pekne tecie, 16g som si v popise obrazku vsimol, ale kavu nie (to bolo v prispevku vyssie a akosi som prehliadol - ). Ake prazenie/praziaren?
Zase zhoda nahod, dnes som tiez nahodil 16g IMS na Gardelli El Salvador La Divina, ale az taku cremu nemam. Prisla mi uz LaCabra Potosi, tak som zvedavy (ked dorazim El Salvador).
08.04.2018 - 20:19:42
00
mnavak napísal:
pani, poradte 58,5 (respektive 58.4) flat tamper, nieco s normalnou cenou a drevennou ruckou (pojde to do IMS misky v E61). dakujem:)

scarinko napísal:
... Tiez to budem asi kupovat len si chcem byt isty, nie je to lacne.

Tamper 58.5mm, co spominal nedavno DannyH, https://pesado.com.au/collections/tamper, ale to su uz ine chuťovky.
08.04.2018 - 20:24:11
00
Povedal, "za normálnu cenu" :^) .
08.04.2018 - 20:27:37
00
No ved toto, az tak velmi tu kavu nelubim :D
08.04.2018 - 20:33:15
01
Nabudúce sa vyser na GIFko a daj radšej v pozerateľnej a nespochybniteľnej kvalite :) ...

Londinium R , Mzungu extraction 19gr/39gr , 8 sek. preinfuzia ... smooth , cherry , rum , ale bez cigary 🚬

Prílohy:

D70C07E4-73FC-4585-A221-579AD771DF93.jpeg
D70C07E4-73FC-4585-A221-579AD771DF93.jpeg 1.09 MiB thumb_up0thumb_down

FD9C0E57-D268-4E8E-BCDF-404557D4BD0E.jpeg
FD9C0E57-D268-4E8E-BCDF-404557D4BD0E.jpeg 925.22 KiB thumb_up1thumb_down

B8800A02-BB0F-4ACB-84D6-1A28A3AF1133.png
B8800A02-BB0F-4ACB-84D6-1A28A3AF1133.png 1.58 MiB thumb_up0thumb_down

08.04.2018 - 20:35:58
01
luper napísal:
Povedal, "za normálnu cenu" :^) .

Ved ja viem, preto som napisal, ze to su uz ine chutovky. Ale pre esteticky zazitok stoji za to pozriet...
08.04.2018 - 20:38:48
00
Nabudúce sa vyser na GIFko a daj radšej v pozerateľnej a nespochybniteľnej kvalite :) ...

Londinium R , Mzungu extraction 19gr/39gr , 8 sek. preinfuzia ... smooth , cherry , rum , ale bez cigary 🚬


S youtube sa nekamarátim, máš to pekné, ale nabudúce by som poprosil väčší detail ;)
08.04.2018 - 20:44:33
00
Ramon1 napísal:
...Londinium R , Mzungu extraction 19gr/39gr , 8 sek. preinfuzia ... smooth , cherry , rum , ale bez cigary 🚬

Roman, na ktorom mlynci je to mlete?
08.04.2018 - 20:45:21
00
Ceado ... no popravde na margo tej našej poslednej “ spornej “ debaty v kontexte tvojej otázky dovoľ o obšírnejšiu odpoveď. Len sa potvrdili mnou na malej vzorke kav , čítajúcich niekoľko stovák , že na svetlejšie praženie konicky mlyn je lepší ... vysvetlím : cely víkend som mlel , vážil a extrahoval na Londinium R a mlyn Ceado E37J . Zatiaľ čo na tmavšie pražených zrnach / aj Afrických kavach / som dosahoval najlepšie extrakcie aké som doteraz pil / hustota , plne telo , oleje , crema .../ , na svetlejších Gardellinach som snažil ako som mohol , no s výsledkom som nebol spokojný ... menil som mletie / hrubku / , množstvo
kavy , silu tampingu , dĺžku preinfuzie aj čas samotnej extrakcie a dokonca som sa snažil aj o zmenu teploty preplachmi . Ale bolo to take “plytké “ bez hĺbky a hustoty , ktorú som pozoroval na extrakciach na R58 pri mleti na konickom F10 aj
napriek tomu , že L-R je stroj o triedu dve vyššie ...
Tak už mi ostáva skutočne len posledný krok k potvrdeniu mojej teórie a to dotrepať veľkého Fera k Mohamedovi / L-R / :D .
08.04.2018 - 21:01:20
00
Asi som nepostrehol toho londyncana mas kde ked tam nie je j fero?
08.04.2018 - 21:05:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up