matej.burian1 napísal:
Určite to nieje testík, sám Froome sa vyjadril že ide všetko podla plánu, je to len o časovaní formy, kde on sa ešte len dostáva do varu kedže plánuje aj Tour a ostatní sú už vo forme, tretí týždeň ukáže silu SKY a Chris si zaslúžene príde pre to Ružové tričko


Hosť napísal:
este stale podla planu?


orvaq napísal:
Ty uz si aj pavuka obliekal do zasluzeneho ruzoveho :D


Ten sladký pocit :D
25.05.2018 - 21:41:20
04
https://en.wikipedia.org/wiki/It_ain%27t_over_till_the_fat_lady_sings
25.05.2018 - 21:47:11
00
Hosť napísal:
Floyd Landis...si to ty? :D

Presne toto aj mňa napadlo Froome to dal na Landisa
25.05.2018 - 21:56:56
00
matej.burian1 napísal:
Ten sladký pocit :D

mi chces povedat ze sky planovalo ze daju yatesovi na finestre 16minut? ;)
25.05.2018 - 23:02:36
00
No ale Giro neni len o Yatesovi, natrel to aj Pozzovivovi aj Dumoulinovi v podstate vytrel kocúra všetkým ;) ale ano po včerajšku plánovali zaútočiť na Yatesa kedže videli že stráca pôdu pod nohami, preto robili ten pretek taký ťažký od začiatku (viď rozhovor nižšie) najviac ma ale dostalo keď povedal že to sólo išiel s určitou rezervou aby sa neopakoval scenár so Zonkolanom resp. dni po ňom, je to proste pašák :D
https://www.youtube.com/watch?v=vKoX6Ijjsg8
25.05.2018 - 23:25:21
00
To s tou rezervou daj do vtipkara. 80 km v úniku s rezervou... A my všetci sme padnuty na hlavu...
25.05.2018 - 23:39:30
00
sam brailsford povedal: "Sme na pol ceste cez tento dvojdňový blok, ktorý rozhodne preteky. Nemali sme čo stratiť, boli sme až štvrtí v GC. Niekedy musíte jazdiť s ozajstnou pretekárskou náturou. Včera sme strávili celý deň analýzou etapy, náš tím športovej výživy, tréneri a športoví riaditelia pomohli rozkúskovať etapu do malých častí a rozhodli sme sa, že odpárame Yatesa na serpentínach cez Finestre. Nikdy neviete, či sa to podarí alebo nie, ale určite to musíte skúsiť a nikdy sa to nedozviete, ak to nevyskúšate. Froomova forma rástla, hlavne po páde v prvom týždni. Plán bol vždy dojsť k tomuto bodu a v tomto bloku pretekov vyhrať. Jasne sme si to vyjadrili a povedali sme si, že uvidíme, čo sa bude diať. Môžete mať najlepší plán, no chce to jednotlivca a mentalitu na jeho vykonanie." Ten "náš tím športovej výživy" tam znie celkom podozrivo :^) dohodli sa že odparajú Yatesa na Finestre.....len tak sa na tom dohodli.....muselo to tak byť.....nonsens.....tím športovej výživy už asi má čo to za sebou a vie aké chuťovky patria v treťom týždni do bidónov ked sa ide defenzívne strojovo a keď potrebuje líder silnejší motor "v nohách" .....divadlo to síce bolo úžasné.....ľúto mi je Yatesa...ale o čistote tých nebešťanov ma asi nič nepresvedčí....že u nich aj podpriemerný domestik získa 80% k výkonnosti v kopcoch to je veľmi podozrivé.....zvedavý som kedy si ktosi pustí hubu na špacír a prezradí aké že to "vitamín" berú
26.05.2018 - 00:53:47
03
Presne taký pocit mám vždy keď niekto vyhráva s obrovským rozdielom. Sky vzdy ťahajú ako keby bol zvyšok pelotónu juniori v ťažkých etapách. Nik im to nedokazal. Ale história ukazuje že sa to dozvieme až po čase. Ale prajem si aby boli cisti. Pretože je to fajn pocit fandiť najlepším a nebyť oklamany. A k strave by som povedal že som presvedčený ze špičková strava vytvorená tímom odborníkov môže prispieť k lepším výkonom. Presnejšie timing stravovania. Čo znamená kedy čo v akej situácii pôsobí na telo. 99,9% z nás nemá poruchy ako to funguje v takom režime akom idú oni. U Frooma sa vyskytli nezrovnalosti v bio pase a netuším čo je pravda. Víťazi občas mavaju pozitívne vzorky po case co mi dáva dôvod k pochybnostiam. Tým netvrdím je sype . Skôr dúfam že sa nič neobjaví za pár rokov.
26.05.2018 - 06:37:14
02
Stuler napísal:
Vratime sa k tejto teme po casovke :D
Myslel som to tak, ze Dumoulin stratil minimalny cas na to, ze to bola dost kruta vrcharska previerka pre typ jazdca, ako je on.


Naozaj sa chces k tomu vraciat? :-)
26.05.2018 - 07:04:55
01
Ja osobne proti Froomovi nemám nič. Ak je skutočne čistý, tak klobúk dolu, to čo včera ptedviedol bolo fenomenálne. Myslím, že aj za tie roky sme zvyknutý v cyklistike na vsetko, ale Froome by nemal pretekať. Keby išlo a iného priemerného cyklistu, tak neverím, že by boli k nemu takí benevolentní po takpm náleze. Na druhej strane nechápem na čo sa čaká. Už to dávno malo byť uzatvorené a bol by pokoj....
26.05.2018 - 07:55:42
04
Tom si mohol odpustit tie opicky pred vrcholom Fenestre,ako tam rukou ukazoval ostatnym klidek,pohoda, nic sa nedeje, to mal len nejakých 40s, no a potom ta strata v tom zjazde, to sa tazko chape,asi to videl az moc ruzovo ten ruzovy dres.
26.05.2018 - 08:19:35
00
Hazard nepísalo sa tu opakovane a mnohokrát, že napriek tomu, čo si "fakt že znalci pravidiel" myslia, tak všetko je podľa pravidiel?
Pravidlá nie sú také, ako si vysnívaš, že by asi mohli byť, ale také, ako sa píše na pár sto stranách nejakých PDFiek. Tie PDFká sú dokonca verejne dostupné a tak by sme mohli predpokladať, že kým tu podaktorí začnú hádzať svoje "kvalifikované" názory, mali by si asi preštudovať, k čomu idú pripindávať - ale zjavne to bežný človíček považuje za nepotrebné a operuje s tým, čo si len myslí, že v tých pravidlách snáď je. Okrem toho sa pravidlá dokonca aj revidujú, čo je ďalšia vec, na ktorú tunajší samovyhlásení odborníci zabúdajú (neustále novelizácie novelizovaného, o tom by právnici vedeli rozprávať :D).

V skratke: sú zakázané veci, podozrivé veci a UFO.
To, čím sa Froome prestrelil, nepatrí do 1. kategórie (kedysi patrilo, ale od if I recall ot well 2010 už nie, takže ak ako argáč použiješ prípad spred 2010, že bol niekto okamžite suspendovaný, tak používaš blbý argáč), ale do 2., kde má v princípe len dodať vysvetlenie. FYI tretia kategória je biologický pas (a Ledavi nie, Froome NEMÁ problém s biol. pasom). V biol. pase sa sledujú zmeny fyziologických parametrov v čase a ak nastane "štatisticky divná zmena", máš průser bez ohľadu na to, čo ju spôsobilo (a čo sa niekedy ani nedá nijako zdôvodniť či vypátrať). Biologický pas je paranoidná measure založená na predpoklade (vedecky pochybnom), že keďže nevieš všetko dizertabilne chytiť (s tým by sa ešte +/- súhlasiť dalo s dovetkom "všeho jenom do času"), tak štatisticky podozrivá zmena znamená, že sypeš (čo je *****, ale masy chcú horiace bosorky, tak koho zaujíma, že je možné zruinovať nevinného).

A áno, niektoré tímy si urobili združeniô, v ktorom platí že aj pri náleze v tej 2. kategórii jazdca nad rámec pravidiel upá... suspendujú. Podotýkam, nad rámec pravidel. No lenže neviem, ako to bude ďalej, pretože suspendovať a) možno nevinného b) nad rámec pravidiel a tým ho poškodiť na zárobku a na povesti etc. nie je ani len z občianskoprávneho hľadiska OK, takže bude zrejme len question of time, kým sa niekto neoprávnene suspendovaný obráti na súd. UCI teraz dokonca zvažuje doplniť nejaké tie pravidlá pre finančnú kompenzáciu neoprávnene suspendovaných, takže takéto "nad rámec suspendovanie" môže tie paranoidné tímy v budúcnosti vyjsť celkom draho.
26.05.2018 - 08:37:24
01
kajto napísal:
Tom si mohol odpustit tie opicky pred vrcholom Fenestre,ako tam rukou ukazoval ostatnym klidek,pohoda, nic sa nedeje, to mal len nejakých 40s, no a potom ta strata v tom zjazde, to sa tazko chape,asi to videl az moc ruzovo ten ruzovy dres.

Ukazoval, že majú čakať na Pinota, ktorý krátko predtým zastavil na kraji cesty. A je možné, že už pod vrcholom čakali na Reichenbacha, kolegu od Pinota. Dúfali, že im pomôže ťahať vlak. Bohužiaľ netušili. že "Reichenbach descends kind of like an old lady" :)
26.05.2018 - 09:07:17
01
tulenik moja sestra ma vystudovane co ty, u Celeca a jej vyjadrenie,ze ten clovek mal byt odobraty na 2 roky cyklistickeho pokoja,za ten nalez,takze nie len ty do toho vidis: a uz pls prestan tu obhajovat salbutamol apod sračky:vsetci astmatici su zrazu najlepsi sportovci,nie? pche,srandista
az taki naivni nie sme, kolki z tych cyklistov beru nedovolene prostriedky? takyto pripad bol ten slovak,co vyhraval vsetko nemozne v okoli ... a potom ho nacapali ze fetuval ... jak sa len vola ... take smiesne priezvisko mal POLIEVKA
pozitivne testy na stanozolol, testosteron a norandrosteron :D
26.05.2018 - 09:09:39
01
ukáž mi pravidlo, ktoré by ti umožnilo ho na tie 2 roky "odobrať" :D

predpokladám, že tá tvoja segra nepozná UCI a WADA rules (a ak tvrdí, že hej, potom pravdepodobne znenie spred 2010 - načim doštudovať, vlastne by celkom stačilo si pozerať zmeny na 2 zoznamoch a poznať rozdiel medzi "banned" a "controlled" substances)
a nemixuj anaboliká s b2-agonistami, to je úplne o niečom inom (a aj tie anaboliká pomôžu len niekomu v niečom, akonáhle nejde len o hrubú silu, efekt zaslúžilo padá - 100 m šprint budiž, 400 m jakžtakž, 800vkár už potrebuje aj nejaké aeróbne danosti, napríklad - takže u Polievku sa síce našli látky zo skupiny "banned", takže samozrejme banán je podľa pravidiel, ale stále zostáva veľmi otázne, do akej miery mu mohlo pomôcť niečo, čo aeróbny výkon skôr ruinuje... ešte keby bol napr. dráhový šprintér tak pooovedzmeee, ale nebol on náhodou časovkár?)
a treba si uvedomiť, že trest je za nález niečoho, nie za to, že by mu to pomohlo :D to sú 2 rôzne veci a zaradenie zlúčeniny alebo skupiny zlúčenín na blacklist je docela slušná špekulatíva (ako je aj pekne napísané v Science: "For the World Anti-Doping Agency (WADA) to ban a substance, it must meet two of three criteria: It enhances performance, poses a threat to athlete health, or “violates the spirit of sport”—a criterion that helped put recreational drugs like cannabis on the list. Proof isn’t needed for any of the criteria, and evidence of performance enhancement is lacking in all but a handful of instances, such as the use of anabolic steroids in some strength-based sports.")

budem vám dookola opakovať, že dopingové skazky sú z najväčšej časti búdy na blbcov, a že si ***** myslia, že som *****, môžem mať na saláme
26.05.2018 - 09:39:12
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up