tak ono, ako sa vraví aj majster tesár sa utne...nie vždy všetko vyjde na prvý raz...preto aj MacAskill dáva celé video potom aké úsilie ho to stálo natočiť
Podobnu skalku mame pri BK, resp. da as tam testovat, ci sa clovek zmesti do uzkeho priestoru pomedzi skalky este .. akurat ten dopad tam nie je takyto makucky a je to mensie.
Blogerka Ľ. Kolesárová: Myslim, ze maskeri by v mojom pripade mali zacat dostavat priplatky. Pribudnu jazvy, na tvari mam 12 stehov. Ale co je to proti tomu, ze som mohla byt mrtva. Som konecne doma. Vidim uz na obe oci. Dokazem chodit a cosi aj jest. Odpuchla som tak o 70%. Manzel mi navaril polievocku, mamka upiekla kolac, syn pustil film. Film sa volal Muz na lane. Bolo to o cloveku , ktory presiel v r. 1974 na lane z vrchu jednej newyorskej dvojicky na druhu. Pri treningu ho ucil guru dolezitu vec: ak ti chyba na pevnu plochu este krok, nemysli si, ze si v cieli. Riskujes zivot. Stale si na lane! “ Ja som v sobotu na bicykli mala pocit, ze som v cieli, lebo sme boli par metrov od auta. A bola som majsterka sveta vo vsetkom, lebo ved som vysla na Kralovu holu. A nemala som prilbu. A urobila salto a upadla do bezvedomia. ***** je zaciatkom konca. Ja som dostala druhu sancu. Moj manzel ma stale vola : “kraska”. Su veci, ktore si nezasluzim. Ale posnazim sa o dodatocnu splatku. Bohu, prirode, zdravotnictvu aj rodine. Noste prilbu a davajte na seba pozor. Stale ste na lane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(V preklade - netreba srandu brat prilis vazne.)
https://onedrive.live.com/?authkey=%21ADRX3qsVNrWcUUo&cid=D2DA3078702550F2&id=D2DA3078702550F2%214523&parId=D2DA3078702550F2%213835&o=OneUp
--
inak nema zmysel sa hadat, kazdy jazdime to na co mame. Nema zmysel aby sa endurak vysmieval "hradzovemu" ziletkarovi a naopak.
Blogerka Ľ. Kolesárová: Myslim, ze maskeri by v mojom pripade mali zacat dostavat priplatky. Pribudnu jazvy, na tvari mam 12 stehov. Ale co je to proti tomu, ze som mohla byt mrtva. Som konecne doma. Vidim uz na obe oci. Dokazem chodit a cosi aj jest. Odpuchla som tak o 70%. Manzel mi navaril polievocku, mamka upiekla kolac, syn pustil film. Film sa volal Muz na lane. Bolo to o cloveku , ktory presiel v r. 1974 na lane z vrchu jednej newyorskej dvojicky na druhu. Pri treningu ho ucil guru dolezitu vec: ak ti chyba na pevnu plochu este krok, nemysli si, ze si v cieli. Riskujes zivot. Stale si na lane! “ Ja som v sobotu na bicykli mala pocit, ze som v cieli, lebo sme boli par metrov od auta. A bola som majsterka sveta vo vsetkom, lebo ved som vysla na Kralovu holu. A nemala som prilbu. A urobila salto a upadla do bezvedomia. ***** je zaciatkom konca. Ja som dostala druhu sancu. Moj manzel ma stale vola : “kraska”. Su veci, ktore si nezasluzim. Ale posnazim sa o dodatocnu splatku. Bohu, prirode, zdravotnictvu aj rodine. Noste prilbu a davajte na seba pozor. Stale ste na lane.