Ahojte, velká vďaka všetkým zúčastneným

a obrovské dík všetkým ľudom ktorý nám pomáhali, či už občerstvovačky, križovatky, zázemie

fakt si každú pomoc nesmierne vážime.
Verím, že ste boli spokojný, isto sa nejaké nedostatky nájdu, no môžem povedať, že sme šli ozaj na max.
Veríme, že o rok sa vidíme znova. RANDAL - čo sa toho pádu týka, bol som tam so záchranarmi, vyzeralo to na kľúčnu kosť, veľa odreniín a aj slabší otras mozgu. Je nám to velmi lúto a prajeme skoré uzdravenie.
Obrovský rešpekt
jelo520 , ktorý po tvrdom páde a zapichnutým konárom v nohe

, dokázal prejsť cca 12 km do cieľa. A dodatočne cena za
Fairplay pre
sten-tntcrew , ktorý ho do cieľa doviedol. Obaja mali našliapnuté na top 10. Fakt
prilba dole borci

... a skoré uzdravenie.
Čaute všetci, ešte raz takto verejne poďakovanie pre Ďakujem Stano. Bolo to dlhých 12km ale k sanitke sme sa dostali a o to šlo.potom som si užil ešte chyrurgiu v TN. Z lýtka mi vyoperovali 6,5cm dlhý kus drievka inak len ľahšie odreniny. Samozrejme ešte jedna škaredá hlboká rana na kolene a to isté na lakti. Pokiaľ som nevidel trčať to drievko z nohy bol som rozhodnutý pokračovať. Žiaľ drievko sa v nohe zlomilo a na miestne som vytiahol len cca 3cm.
Maratón to bol pekný, teda tá časť čo som prešiel.cca 23km. Na budúci rok tam nepôjdem 50km/h ale pribrzdím na 48 ? značenie bolo super.na málo ktorom preteku je to takto zvládnuté. Organizátorom držím palce do ďalšieho ročníku. Rád sa postavím znovu na štart.