Dnes mi ma prist od Matusa podobny 29" setup: naby DT350, rafiky XR361, klasika 32 spice DT Comp Race. Radsej som zvolil 32 spic a viac zoslabovane. Uvidime, co to vydrzi.
Mesto: Liptovský Mikuláš Založený: 19.09.2016 Príspevky: 251
Pri tych lahkych xc setupoch mi dava zmysel 28 spic a straightpull. Spice 1.8mm zoslabovane pripadne este viac zoslabovane pri musich vahach a nenarocnosti na pevnost kolesa
Tu su spice 2,0-1,6 a preto z praktickych dovodov radsej 32 ako 28. A o tom, co je lahke sa da polemizovat, zvlast u tychto. A zvolil som pre zmenu radsej klasicky zaplet. Aj tak je to na zalozny bike, cyklovozikovu plecku
Pozri si este raz ponuku. Kombinacia DT350 a Sapim CX Ray? Zbytocne predrazene spice. Sice ich dobra hmotnost, ale na tazkych nabojoch.Urcite chod radsej do kombinacie DT 240 a DT Competition Race spic. Len o kvapku tazsie, zato o dost lahsie a lepsie naboje. Mimochodom tie spice (28x28) mam aj ja na jednych kolesach a pri mojej hmotnosti 70kg uplna spokojnost. Na slovenske maratony sirka 22,5 je uplne vpohode aj na plaste 2,25-2,3.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.