Ved to sa cudujem, ze sa k tomu vracia takymto sposobom a pritom to dnes prebral. Mal napisat kratko, prebral som to, urobil som chybu, sorry. A tym si napravit reputaciu. Jednoduche.
10.10.2018 - 12:58:31
00
ak by mna niekto oznacil v teme Podvodnici tak prdim z pricipu na to a neprevezmem to :D jedine ze by to bolo nieco za super cenu v super stave co urgentne potrebujem
10.10.2018 - 13:00:16
04
Ako som uz pisal predtym, mne uz bolo v podstate jedno ci to preberie alebo nie. Tu ide o princip. Pokial ti niekto slubuje niekolkokrat, ze zasielku uz preberie, nechas mu medzitym par dni a zase nic, upozornis ho v sukromnej sprave, ze mu urobis reklamu na fore ...
Predaval som tu na fore x komponentov, biky atd. a vzdy som jednal priamo a rychlo. Ti, ktori odo mna nieco kupili sa nikdy nestazovali, skor boli spokojni. S takymto natahovanim som sa tu u nikoho zatial este nestretol. Bolo to len upozornenie a no to tu tato tema je. A pokial by som tuto temu nevyuzil, tak by som mozno cakal ako sa hovori "do svateho Dindy" :-)
10.10.2018 - 13:10:18
00
pri zasielani sa da napisat na balik a podaci listok "neukladat na poste" takto oznaceny sa vrati po druhom neuspesnom doruceni, pripadne do troch dni ci napisat pocet dni ,ta normalna odberna lehota je niekedy pekne naprd ,stalo sa mi pri predaji tlmica balik uz bol na ceste a kupujuci ho zrazu nechcel ,nastastie jednal potom fer a siel na postu ,kde podpisal ze balik neprevezme a mohol sa vratit skor a odoslat dalsiemu zaujemcovi s uz spomenutym napisom ... ;)
10.10.2018 - 13:29:35
01
:^) tu sa strácam...
10.10.2018 - 19:30:43
00
normalna odberna lehota je 20-30dni ? nedrzim si to v hlave...prvemu som posielal tak ,len naraz pisal ze sa pomylil asi v rozmere atd. no keby nesiel na postu to potvrdit ze to neprevezme , zasielka by bola ulozena dany pocet dni na dorucovacej poste,uz som mal dalsieho zaujemcu tak som mu mal povedat ze kamo sorry za mesiac sa mi to vrati a potom ti to poslem ? ! toho druheho som uz upozornil ze ma na vyzdvihnutie max. 3 alebo X dni ....lepsie?
10.10.2018 - 19:52:46
00
MatoF ja si ale myslim, ze chybu si spravil ty, a nie aby sa ospravedlnoval devilitos, ale mal by si sa ty. jednoznacne si ho obvinil, a oznacil za podvodnika. sak si to dal do temy podvodnici. to si myslis ze je co? on to mal stale v lehote. do roboty sa nemusi dat poslat, nemoze odist od pasu, poslu ho na sluzobku, moze byt aj mimo republiku, nemusi mu to mat moznost vybrat niekto dalsi a ani nemusia vydat (zalezi aj od postarok), moze slubit ze zajtra vybere, ale zrazu do toho nieco dojde, sak aj tak je to stale v odbernej lehote.

ako napisal aj Hack3r, ja by som ti to po tom krivom obvineni pisomne oznamil, ze nepreberiem uz z principu. ked ti to prebratie tak surilo, tak si mal dat kratsiu odbernu lehotu.
10.10.2018 - 19:54:39
04
Ftu2 , ja sa skutocne nemam za co ospravedlnovat, ja som nikoho nezavadzal .
1, tu je cast jeho reakcie po niekolkych urgenciach - “..momentalne riesim nieco osobne a prevodnik je urcite to posledne na co myslim momentalne” - tak toto je ozaj odpoved hodna tak do materskej skoly
2, dotycny uz prevodnik predava dalej, lebo mu nepasuje. Tu nadobudam dojem, ze to medzitym ako bola dobierka odoslana zistil a neponahlal sa k odberu. Ale to je len moja domnienka.
3, ak niekto vie, ze ma problem si zasielku prebrat kvoli praci a pod., tak si to bud nenecha poslat a hlada ine moznosti napr.v blizkom okoli, po kamaratoch , alebo na to upozorni dopredu predavajuceho ( ja som mu oznamil hned po potvrdeni a zjednani ceny, ze to odoslem hned na druhy den a dokonca sa mi podarilo to odoslat uz v ten isty den) , alebo hlada iny sposob ..
A tymto som s touto temou z mojej strany skoncil.
10.10.2018 - 20:20:01
00
Tu je cela cast reakcie
"ako nech sa paci mozes mi spravit reklamu na fore ak sa ti zda, ze to trva dlho...prebral som vzdy kazdu zasielku a preberiem aj tu tvoju ...predstav si aj ja cakam dost casto kym si dany clovek vyzdvihne zasielku z posty, tak isto cakam na dobierky za tie zasielky...ma na to 18 dni...tiez sa rozculujem ked to neprevezme hned a musim cakat, ale si musis uvedomit, ze dany clovek ma aj ine povinosti, preco to nestiha spravit...mam uz predanych okolo 400 poloziek tu na mtbikeri tak viem o com hovorim...momentalne riesim nieco osobne a prevodnik je urcite to posledne na co myslim momentalne, prepac ze takto otvorene..."
10.10.2018 - 20:25:07
04
MatoF dam ti napriklad morbidny priklad: umrie ti niekdo v rodine, tak budes mysliet na nejaky balicek na poste, ktory tam moze byt este 2 TYZDNE???
2. to preco ho predava dalej neries. su to aj tak len tvoje domienky. kludne na nom moze aj zarobit, ked lacnejsie kupi a drahsie preda.
3. dopredu nevie. ty vies vsetko dopredu???

jednoducho si ho nepravom, popredu oznacil za podvodnika. pozri na erkosquad kedy oznacil podvodnika.
10.10.2018 - 20:36:21
03
Prevodnik to su nejake drobne nie? Najlepsie je ziadat prachy vopred a potom nech si to dotycny prebera kludne aj mesiac. Ja napr. pri predaji kupujuceho navyse motivujem postovnym zdarma pri platbe vopred.
10.10.2018 - 20:38:43
03
uz som dostal aj balicky popredu bez platenia, a az po prebrati a skontrolovani som platil ja. to je obdivuhodnejsi pripad.
10.10.2018 - 20:41:42
00
ftu2 napísal:
uz som dostal aj balicky popredu bez platenia, a az po prebrati a skontrolovani som platil ja. to je obdivuhodnejsi pripad.


Ano, to je fajn. kym nenarazis na problem. A potom s tym prestanes :)
10.10.2018 - 21:30:27
01
kvakob, v tvojom príspevku sa nestrácam, ale v tom že keď si niekto nepreberie zásielku v čase, v ktorom si želáme, tak je označený za podvodníka
11.10.2018 - 07:38:31
07
dotm napísal:
kvakob, v tvojom príspevku sa nestrácam, ale v tom že keď si niekto nepreberie zásielku v čase, v ktorom si želáme, tak je označený za podvodníka


Tu nejde o "neprebratie v čase, v ktorom si želáme", tu ide o zavádzanie a plané sľuby, a to niekoľkokrát, už po to pojdem zajtra, už budem mať dovolenku a skočím po to ....
... a toto je dôležité : reakcia bola vždy len keď som sa prvý ozval ja keď sa pár dní po sľube nič nedialo.Vždy som mu pár dní nechal.
Pokiaľ by som hneď dostal od neho informáciu, sorry , sľúbil som ale nestihol som ... , to sa dá pochopiť, ale vždy to bolo len na môj podnet.
Ja som bol totižto vychovaný tak, že ak niečo sľúbim, tak to splním, a keď to náhodou z nejakého vážneho dôvodu nemôžem, tak to dotyčnému oznámim ako prvý a snažím sa to dať do poriadku. To považujem za seriózne jednanie.
Ako som už písal predtým, tu vôbec nejde o pár EUR za prevodník, tu ide o princíp.
A fakt už sa nemám chuť o tom viac baviť. A to, že táto téma má taky názov ako má, za to ja nemôžem. Nikdy som nenapísal, neposielať tomuto človeku nič, je to podvodník a pod. Napísal som, doporučujem platbu predom a neposielať na dobierku. A to je dosť veľký rozdiel.
11.10.2018 - 09:42:51
03
keyboard_arrow_up