Kristina: Bod 1. presne definuje čo je KOM, to nijako nerozporuje moje tvrdenie že "KOM pri zjazde logicky nie je KOM". To že Strava si veci zjednodušuje je vec druhá, v každom prípade KOM je cena pre najrýchlejšieho vrchára.
Na toho povýšeneckého človeka asi nemá zmysel už viac reagovať, nech si každý sám utvorí obraz o úrovni diskusie v jeho podaní. Pretože je veľmi dôležité, že ja som z Čadce, hrávam tenis a dokonca podľa nejakej dedukcie zvláštnej prapodivnej nemám vysokoškolské vzdelanie. To sú majstrovské argumenty s ktorými ma zatlačil do kúta. Ale ako som už bol písal, ak ho tá korunka poteší, nech si ju dá na dvere, na vizitku a hoci nech si ju aj z papiera vystrihne a nosí ju na hlave. Mimochodom ľudia čo v diskusii mimovoľne často spomínajú erekciu, semená, vajcia, šukanie po nociach a pod. pravdepodobne majú v tejto oblasti zdravotný problém.
Tvoje mimotémove príspevky týkajúce sa “ titulu “ nahlásené ako SPAM ... a na margo tvojej dedukcie “ choroby “ . Zatiaľ sa žiadna nestazovala , ale pripúšťam , že svoje zohral možno aj titul