Ved totok: "V Holandsku som si uvedomil, že rozvoj cyklistickej dopravy je otázkou kultúry, je to otázka zmýšľania ľudí - a to je pre Slovensko problém. Naše obyvateľstvo to skrátka v sebe nemá. V Holandsku je cyklistická doprava na takej vysokej miere nie preto, že by to presadil nejaký politik či primátor s cieľom vyhovieť voličom či občianskym aktivistom (aj keď tí zohrali dôležitú úlohu). V Holandsku je cyklistická doprava na takej vysokej miere preto, lebo sú tam iní ľudia ako u nás, je tam iná spoločnosť." https://rohac.blog.sme.sk/c/494558/da-sa-vobec-nieco-v-holandsku-naucit-o-cyklistickej-doprave.html
V Holandsku a podobnych "vyspelych" krajinach pride manager v obleku bicyklom na stanicu, odparkuje tam bike a vlakom ide dalej do mesta/do roboty/na jednanie... U nas kto pride na väcsom mercedese je väcsi pan Je pravda ze u nas nie su zatial tak vytvorene podmienky-uschovna bikov, nadväznost spojov atd., ale ide o princip...
vsetko sa da, ked sa chce... tiez si nemyslim, ze v holandsku boli najskor cyklotrasy, vseobecne podmienky pre cyklistov, ci uz u zamestnavatela, abo inych sluzieb, vyplynulo to myslim proste z potreby v spolocnosti, kde vacsina jazdi na bic... u nas mam pocit, ze nedostatocna infrastruktura a podmienky su len vyhovorky preco sa to neda, keby sa to aj porobilo, aj tak by si ludia nasli dalsie vyhovorky preco nevyuzivat bic ako dopravny prostriedok...
Bratranec isiel z Rakuska do BA vlakom aj s bikom a predtym si zistoval, ze ci si ho moze odlozit na Hlavnej stanici do uschovne a povedali mu, ze ano. Ked dorazil na Hlavnu, tak mu povedali, ze mu ho tam nezoberu a ma si karbonovy full zamknut vonku.
V Holandsku a podobnych "vyspelych" krajinach pride manager v obleku bicyklom na stanicu, odparkuje tam bike a vlakom ide dalej do mesta/do roboty/na jednanie... U nas kto pride na väcsom mercedese je väcsi pan Je pravda ze u nas nie su zatial tak vytvorene podmienky-uschovna bikov, nadväznost spojov atd., ale ide o princip...
Tak aj zimy budu u nas asi chladnejsie a teren kopcovitejsi. Otazny je aj vplyv dalsieho faktoru - rychlost, bicykel moze byt vo velkych preludnenych mestach realne najrychlejsi.
minule to riešil nejaký ekonóm z prahy v jednom článku....
amsterdam je totálne na placke bez nejakej poriadnej zimy....
a ako správne podotkol už vidí ako niekto bude v obleku šlapať hore pražskými kopečkami na stretnutie....
cyklocesty na úkor ciest uprostred mesta čo má za príčinu tvorenie väčších kolón niesú riešenie... vytvárajú v podstate ešte viac emisií keďže tie autá tam stoja dlhšie....
cyklodoprava v takom merítku ako v amsterdame sa nedá praktizovať vo všetkých mestách a rovnako....
terén, aj počasie tu máme iné ako oni tam na rovine....
Aj ten bikesharing by podla mna stupol na vyzname. Je to sice sci-fi, ale pekne o tom snivat. Niekde na Marse...A kludne by som to siel aj kopat. Trebars aj za minimalku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som nemal ban
astro pitchi
https://rohac.blog.sme.sk/c/494558/da-sa-vobec-nieco-v-holandsku-naucit-o-cyklistickej-doprave.html
Tak aj zimy budu u nas asi chladnejsie a teren kopcovitejsi. Otazny je aj vplyv dalsieho faktoru - rychlost, bicykel moze byt vo velkych preludnenych mestach realne najrychlejsi.
amsterdam je totálne na placke bez nejakej poriadnej zimy....
a ako správne podotkol už vidí ako niekto bude v obleku šlapať hore pražskými kopečkami na stretnutie....
cyklocesty na úkor ciest uprostred mesta čo má za príčinu tvorenie väčších kolón niesú riešenie... vytvárajú v podstate ešte viac emisií keďže tie autá tam stoja dlhšie....
cyklodoprava v takom merítku ako v amsterdame sa nedá praktizovať vo všetkých mestách a rovnako....
terén, aj počasie tu máme iné ako oni tam na rovine....
https://www.climatestotravel.com/climate/netherlands
https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/488985-colnici-prijimaju-dalsie-opatrenia-pri-preclievani-tovaru-z-ciny/