Ono je to trochu škoda, že sa teraz dosť tých bajkov robí na 1 lopyto, aj keď samozrejme niekto povie že sa vôbec nepodobajú . Tá noha je navyše, Príde mi to ako keby Cannondale zapredal svoju dušu . Už mi tie bajky neprídu tak originálne ako kedysi, čo je dosť škoda.
Hmm a co je na tom take tazke ze to vazi 10kg. Ved tolko vazia aj bezne karbonove HTcka ktore su ovela vacsie. Ta velka pila na tom vyzera brutalne. To je snad 53z
Tieto skladackove ramy musia mat na sebe dost materialu, aby sa to tolko nekrutilo. Moja cinska skladacka ma po odmontovani vsetkeho nepotrebneho a upgrade sedla okolo 13,5kg... Co nie je na bici nic strasne, ale predsalen sa to aj dost prenasa v rukach, ...atd.
Na tej karbonovej sa mi okrem hmotnosti paci aj dvojplacka vpredu. Na vyber je osadenie Tiagra alebo aj 105.
Sorry ale keby to malo 5-6 kg tak poviem ok fajn na prenasanie ale 10? Ved moje skladane HT malo 10,5kg a to je 27,5 velkosti L v reale mozno 2x vacsie ako henta hracka. Nechcelo by sa mi to trepat v nejakom MHD alebo kamkolvek v ruke.
Tiez rozmyslam nad dacim lebo sa na jar budeme stahovat z race do petrzalky kde to budem mat asi 3km od baraku a vyzera to ze na bajky bud nebude strazene miesto alebo bude take ktore nebudem chciet riskovat. Tiez sa mi koli takej vzdialenosti nebude chciet prezliekat do bajkoveho. A vyzera ze ani autom to nepojde lebo akosi tam nie je kde zaparkovat.
scarinko tak zase treba rátať aj s tým, že ten skladací mechanizmus čosik važi, takže váha 9,3kg zase nie je až tak strašná, aj keď osobne mi tento typ biku nič nehovorí. Raz som niečo podobné vyskúšal a neoslovilo ma to vôbec...
scarinko: si úplne vedľa, ako obyčajne , skladačku nejde porovnávať s normálnym bicigľom, práve preto, že sa dá poskladať a to si vyžaduje trochu (dosť) iný konštrukčný prístup. A tá píla je veľká preto, lebo kolesá sú malé.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na tej karbonovej sa mi okrem hmotnosti paci aj dvojplacka vpredu. Na vyber je osadenie Tiagra alebo aj 105.
Tiez rozmyslam nad dacim lebo sa na jar budeme stahovat z race do petrzalky kde to budem mat asi 3km od baraku a vyzera to ze na bajky bud nebude strazene miesto alebo bude take ktore nebudem chciet riskovat. Tiez sa mi koli takej vzdialenosti nebude chciet prezliekat do bajkoveho. A vyzera ze ani autom to nepojde lebo akosi tam nie je kde zaparkovat.
Cannondale jeffsy?
https://www.cyklon.sk/eshop/skladacie-bicykle/20-palcove-kolesa
https://www.cyklon.sk/eshop/skladacie-bicykle/14-a-16-palcove-kolesa
5-6 kilova skladacka? to by si sa bal, ze sa ten mechanizmus pod tebou zlomi
https://www.bike-forum.cz/foto/detail/52933-lojza-2018