Ramon1, peterg, tak dakujem Vam za rady... nasypal som teda nasypku, mlynec hodil na jednotku davku som ponechal...tieklo to uz omnoho lepsie no stale to este nebolo ono... trochu som sa premotivoval a pritlacil asi viac na tamper
... no ale co som si vsimol je to, že ked som pouzil distributor (motta 58 mm)a nasledne utampoval...tak mi to prislo ze tam uz nie je po distribucii nejaka vôla na tamping resp... ako keby sa tym distributorom utlacil stred a boky ostali volne, je to dost vidiet aj na bottomless pake, že extrakcia nie je rovnomerna ale zacina sa zbiehat viac po krajoch....a tak isto aj na puku som si vsimol kanaliky po krajoch... ked som distibutor nepouzil ale po mleti trocha špajdlami poprehraboval a zatampoval bolo to uz oooomnoho lepsie.... moj nazor je, že tie hrany distributora konkretne toho co mam asi nie su moc idealne, a tak isto bude treba asi tamper 58,3 alebo 58,4,,,, a samozrejme aj nejaku poriadnu misku, nakolko mam len tie co boli ku kavovaru ( lelit bianca).