Možno to nieje tak úplne demolácia. Po kúpe biku a po cca 1,5 roku začala slzit olej a nevysúvala sa úplne. Tak som to reklamoval, no aj tak som musel zaplatiť 40€ keďže mi bolo povedané že bolo zle tesnenie, a že sa zavdušnila. Po ďalšej dobe sa to stalo zas. No už teraz mi bola vyreklamovana, keďže chyba bola v praskline v pieste, v mieste zarážok aby sa sedlovka netočila. Peniaze by boli vrátené,z minulého servisu. Čo čert nechcel v auguste týždeň pred Rychlebami sa dod.... pokazila zasa, tak som ju odniesol, reklamácia už neprešla, už bolo dosť po dátume. Oprava ma stála 100€,tym že vymenili celý vnútorný piest, trvalo to mesiac. Opodstatnenie som nedostal žiadne. Takže týmto tempom budem meniť vnútro každého 1,5 roka.
casovo narocne?? cca hodinka rozobrat a zlozit... a financne?? za 2e som kupil troska oleja v bike servise.... riad sa podla obrazkov
ak sa ti do toho nechce tak mi ju prines do Ba a spravim ti to....
Mne to tiez slzilo, robil som to asi 3 krat nie je to narocne, asi tam bola nejaka trhlinka bike so sedlovkou mi.ukradli takze neviem ci je to funkcne ?cize moze byt aj jeho pripad, takze prd platne
casovo narocne?? cca hodinka rozobrat a zlozit... a financne?? za 2e som kupil troska oleja v bike servise.... riad sa podla obrazkov
Zle si si to prečital. Pišem že druhý krát tam bola zistená prasklina. Či to bolo aj teraz,neviem,ale kedže ju vymenili celú tak isto bol ten istý problem. A čo ja viem,náhradný obal sa nedá kupit na ten piest,jedine komplet a tam je cena cca 95€,na českej stránke.
Mne to tiez slzilo, robil som to asi 3 krat nie je to narocne, asi tam bola nejaka trhlinka bike so sedlovkou mi.ukradli takze neviem ci je to funkcne ?cize moze byt aj jeho pripad, takze prd platne
Ja som to hneď zistil že je dačo zle,kedže sa sedlovka nevysunula naplno,zhruba cca 1cm chýbal do úplného vysunutia. Hned sa čudno sedelo
Akurat ze za 2-3 roky uz na to ziadnu patronu nekupis Tak som to mal ja z Giantom.
Inak praskliny a nevysuvanie v KS Lev byvaju vtedy, ked sa privelmi utahuje sedlovkova objimka. Co si matne pamatam, tak to "privelmi" nebol velky moment.
IDVert3X jj, vsetko su to smejdy, ale aspon ma nizky stack height a poriadnu dlzku aj 9point8 sa celkom zadarilo niektore veci, je to o stasti na kus ako so vsetkym (ci auto, ci priatelka, ci vidlica - inak vyzivne je to aj napr. pri Fox 36 Grip2 vidliciach, clovek si precita skusenosti pouzivatelov a radsej zostane pri tom co ma )
bimjeam Brand X uz ma aj 150mm co je fajn, ale ak uz ma niekto 170 a pod tak na 150 sa mu prechadzat vacsinou nechce.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto piše výrobca biku :
KS LEV INTEGRA TRAVEL:125mm L:385mm DIA:31.6mm
Modelový rok biku je 2015
Toto by sa možno dalo,ale bolo by to časovo a aj finančne isto náročné.
Zle si si to prečital. Pišem že druhý krát tam bola zistená prasklina. Či to bolo aj teraz,neviem,ale kedže ju vymenili celú tak isto bol ten istý problem. A čo ja viem,náhradný obal sa nedá kupit na ten piest,jedine komplet a tam je cena cca 95€,na českej stránke.
Ja som to hneď zistil že je dačo zle,kedže sa sedlovka nevysunula naplno,zhruba cca 1cm chýbal do úplného vysunutia. Hned sa čudno sedelo
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Inak praskliny a nevysuvanie v KS Lev byvaju vtedy, ked sa privelmi utahuje sedlovkova objimka. Co si matne pamatam, tak to "privelmi" nebol velky moment.
bimjeam Brand X uz ma aj 150mm co je fajn, ale ak uz ma niekto 170 a pod tak na 150 sa mu prechadzat vacsinou nechce.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.