Kategórie
Bike-techAké hodinky majú bajkeri? # recenzie # výbava # doplnky # hodinky # značky # skúsenosti # diskusia # elektronika
Akcia -10% Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition hodinky, Coyote Tan
406 €
-10%
MOC 499 €
Akcia -5% Garmin fenix 8 - 43 mm, AMOLED Sapphire hodinky, Carbon Gray DLC Titanium, black/pebble gray band
1 039 €
-5%
MOC 1 119 €
-16% Garmin epix Pro (g2) Sapphire GPS hodinky, 42 mm, carbon gray/DLC Titanium/black
799 €
-16%
MOC 1 239 €
Výpredaj -11% Garmin fenix 8 - 47 mm Solar Sapphire hodinky, Carbon Gray DLC Titanium/ black/pebble gray band
1 009 €
-11%
MOC 1 129 €
-20% Hammerhead 2.0 C1 hrudný pás so snímačom tepovej frekvencie, čierna
43,99 €
-20%
MOC 63,99 €
tí čo máte Casio hodinky s BT.. k čomu všetkému slúži? zatiaľ čo som sa dočítal tak je to len na nastavovanie ale to mi príde byť troška kacírstvo keďže by to dokázalo aj oznamovať hovor, sms a pod.
ide hlavne o nastavenie casu, napr ked prechadzas casovymi pasmami, nastavenie budika , alarmu etc,,, dalej BT je ked nevies najst mobil, na hodinach si stlacis a mobil vydava ton,,,, hodinky ti ukazu akurat mail ktory si predvolis v app na mobile
Na bicykel bežne nosím Festiny, Na viac denné expedície TIMEXY (Kôli podsvieteniu, displeju, shock odolnosti a vodotesnosti) a tie zvyšné dve mimo bicykla.
Je mi jasné že "pravá hodinárčina" sú len mechanické hodinky, ale kôli otrasom nie sú moc vhodné pre cyklistov na bicykel.