MageZ: už som myslel že v 3:00 mali použiť papierový strom. Ale nebolo to tak.
A v 0:30 tiež nemuseli ísť tak rýchlo po tých kameňoch, to sa dalo prejsť aj pomalšie.
No aby neboli len srandičky, hlavne na tých bmx-kách boli niektoré pády dosť nepríjemné. Ten 2:45 áu.
Toto musi byt troll, lebo inac by to musel byt ubohy nestastnik, co cely zivot prezije na 60%, furt len pri stene ako potkan a tesi sa ze vlastne nic nezazil, lebo co keby to nahodou bolo o srdci a o radosti.
Trijvalcova Fabia, byt po babke, jedlo bez soli a bez korenia, oblecenie sede, robota nudna a smrt vykupenim, Taky clovek fakt nemoze byt realny.
Jedine ze by to fakt bol Tenista, potom je vsetko na poradku.
môže sa stat všeličo ale ak by som mal športovať alebo žiť s týmto pocitom sedím doma v klietke..
nesedim doma v klietke, ale kazdu volnu chvilu jazdim. A miesto 40km/h v lese idem len 30km/h. to je cele. Pomaly dalej zajdes. Tak sa mi zda, ze toto je komunita najdrsnejsich jazdcov a bike akrobatov z celeho Slovenska, (ako mi povedal o vas kamarat) ktori nevpustia medzi seba amaterskeho jazdca, ktory oznami ako on jazdi, aby si vyslapal 1000m a potom zjazd bez zraneni, lebo ma financne zavazky a nemoze si dovolit prist o pracu.
Ja nikoho neodsudzujem. Len som napisal svoj nazor ze nejazdim rychlo aj ked by som mohol na zjazde este trochu pridat. To ako ked som v inej diskusii sa pytal preco nechce nosit prilbu a dal som priklady kde prilba zachranila zivot, tak sa im to nepacilo. A to ze je to komunita profikov to mi napisal kamarat. To nieje moj nazor.
forek: 3valcova fabia je lepsie ako ziadne auto, byt po babke by bral kazdy, hlavne v BA .. sol ti zakaze lekar az budes starsi, asi aj to korenie .. robota, tak to je individualne a suhlasim, ze smrt je vykupenie
vuk: tuna nemozes pisat svoje nazory, ktore sa citlivo dotykaju tem, napr. presmykac, velke kazety, velke kolesa, gripy, skakanie a tak
A nemohli by ste sa zhodnúť na tom, že každý má svoju pravdu, svoje vnímanie sveta, každý má inú odvahu na tomto svete a všetky tie rozdiely medzi luďmi sú absolútne v poriadku?
https://www.cas.sk/clanok/319552/znamy-cestovatel-dvakrat-unikol-smrti-na-cestach-patrik-44-spadol-z-bicykla-a-zomrel/
Za seba len tolko ze budem jazdit polovicnou az 3/4 rychlostou oproti tej ktoru zvadnem. Ked viem ze este mozem pridat, nepridam. Medved ma nenahana. A v klietke nezijem. Zaujmov je dost, napriklad klavir, po lese jazidm len rekreacne a pozorujem aj jelene a diviaky, ak by som mal kameru, tak by zrychleny dych nebolo pocut ako je pocut vo vacsine vasich videi. Pritom aj niekto (mozno Ironman) vo videu mtbiker poradni pre zacinajucich bikerov povedal, ze treba dychat nosom. Ked uz zacnete dychat ustami, mate polavit vo vykone a nie hned na zaciatku sa zadychat, kondicku neziskate hned.
Ale nikdy ju neziskate tak silnu aby ste pri extremnych zjazdoch mohli pokojne zvladat dychat nosom. Jazdite si ako chcete, ale tym sa zvysuje pravdepodobnost zranenia. Kazdy podla seba. A kaskader, co to ma ako konicek moj nazor musi nejako zvladnut. Ani jeden toho mtbiker autora videa nepocuva, vsetci dychcite pri zjazde o 106.
spravne povedane, kazdy mame svoju pravdu. Ja mam odvahu jazdit rychejsie, ale nepodem zbytocne pokusat stastie a dostat v praci vypoved. Pracujem manualne. Uz som mal pri chripke na stole vypoved, nakoniec sa mi podarilo sefa prehovorit.
To ma sediet za Pc,alebo v krcme ,aby teda bolo ozaj minimalne?
J3bem na to,sak to jak hotentoti ozaj tu.
za pc si kazim zrak a chrbticu a v krcme su bitky obcas, kradeze, zafajcene.. To by som nemohol ani z domu vyjst. Tu ide o minimalizaciu rizika toho co ma bavi a znizit rychlost pri zjazde o 5km/h.
milos21 99x sa ti to podari a 1x zostanes na vozicku, alebo ine zranenie, Aj Lauda havaroval s tazkymi nasledkami. Tak asi niektori cyklisti moc casto nehody nevidi, a ked vidia, tak len pad, po ktorom cyklista pokracuje v jazde alebo odide peso.
Ani jeden toho mtbiker autora videa nepocuva, vsetci dychcite pri zjazde o 106.
Rychle dychcanie dole kopcom nie je vec kondicky (ak nejde o narocne technicke useky, kde treba pracovat telom a rukami) ale adrenalin A ten natrenujes len neustalym davkovanim a viac a viac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pocut tam aj slovencinu
A v 0:30 tiež nemuseli ísť tak rýchlo po tých kameňoch, to sa dalo prejsť aj pomalšie.
No aby neboli len srandičky, hlavne na tých bmx-kách boli niektoré pády dosť nepríjemné. Ten 2:45 áu.
Trijvalcova Fabia, byt po babke, jedlo bez soli a bez korenia, oblecenie sede, robota nudna a smrt vykupenim, Taky clovek fakt nemoze byt realny.
Jedine ze by to fakt bol Tenista, potom je vsetko na poradku.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
vuk: tuna nemozes pisat svoje nazory, ktore sa citlivo dotykaju tem, napr. presmykac, velke kazety, velke kolesa, gripy, skakanie a tak
a sme v padoch na bajku tak prehrnme stranu a podme dalej
https://www.cas.sk/clanok/319552/znamy-cestovatel-dvakrat-unikol-smrti-na-cestach-patrik-44-spadol-z-bicykla-a-zomrel/
Za seba len tolko ze budem jazdit polovicnou az 3/4 rychlostou oproti tej ktoru zvadnem. Ked viem ze este mozem pridat, nepridam. Medved ma nenahana. A v klietke nezijem. Zaujmov je dost, napriklad klavir, po lese jazidm len rekreacne a pozorujem aj jelene a diviaky, ak by som mal kameru, tak by zrychleny dych nebolo pocut ako je pocut vo vacsine vasich videi. Pritom aj niekto (mozno Ironman) vo videu mtbiker poradni pre zacinajucich bikerov povedal, ze treba dychat nosom. Ked uz zacnete dychat ustami, mate polavit vo vykone a nie hned na zaciatku sa zadychat, kondicku neziskate hned.
Ale nikdy ju neziskate tak silnu aby ste pri extremnych zjazdoch mohli pokojne zvladat dychat nosom. Jazdite si ako chcete, ale tym sa zvysuje pravdepodobnost zranenia. Kazdy podla seba.
spravne povedane, kazdy mame svoju pravdu. Ja mam odvahu jazdit rychejsie, ale nepodem zbytocne pokusat stastie a dostat v praci vypoved. Pracujem manualne. Uz som mal pri chripke na stole vypoved, nakoniec sa mi podarilo sefa prehovorit.
J3bem na to,sak to jak hotentoti ozaj tu.
Inak tiež zbytočne neriskujem, nie je hanba zniesť bycigeľ dolu kopcom... Zas keď často vidíš dolámaných ľudí, tak si človek rozmyslí čo urobí...
EDIT: našiel som to
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Rychle dychcanie dole kopcom nie je vec kondicky (ak nejde o narocne technicke useky, kde treba pracovat telom a rukami) ale adrenalin
Na PC plechu sa da odrezat kus prsta a ani necitis