Tak zas ono bytov co maju 400m^2 a 100m^2 terasu za ktore staci "platit" par drobnych tak vela na vyber nie je :D toboz nie zariadenym predrazenym talianskym nabytkom na mieru a s vstupnou halou vacsou ako ma vacsina slovenskych rodin cely byt...
01.03.2019 - 08:32:04
00
MageZ Tak to upravím celou vetou keď táram. Keď chce niekto úprimne budovať štát a má záujem o jeho rozvoj a prosperitu nemôže schvaľovať prideľovanie detí homosexuálom. Pre jednoduchších, deti ***** nie.

Sám vidíš že je to téma na tridsať strán a ja nikde netvrdím že je to také jednoduché ako som napísal. Len som skrátil to čo si o rodine ako jednom zo základných kameňov fungujúceho štátu myslím. To že štát takú rodinu nepodporuje ako by mal je hanba a v konečnom dôsledku kontraproduktívne a prejaví sa to o pár rokov, možno desaťročí.

Dano5 ,,renomovaná agentúra Focus´´ to nemyslíš vážne :D Pozri si predvolebné prieskumy a reálne výsledky volieb z posledných pár rokov. Veštica Teodora by to odhadla lepšie. Z tvojho vyjadrenia som nabral pocit že percentám Čaputovej veríš. Keby tam dajú 60% tak by si tomu tiež veril a vysvetlil to tým že ,,ľudia majú po krk Smeru´´? Zaujímavé je že v druhom prieskume Smer jasne vedie a Kotleba posilňuje. Ako si vysvetľuješ Čaputovej nárast z 5% na 45% za pár týždňov? Kde nabrala tých voličov v krajine kde je 80-90% ľudí proti imigrácii, homosexuálnym partnerstvám, atď.? Toto skrátka nie je možné, aj napriek 24h mediálnej masáži a propagovaniu jej osoby. Ak aj tie prieskumy reálne a nezaujato robia, myslíš že ľudia odpovedajú pravdivo v týchto anketách? Neťahaj ešte aj do tohto prieskumu Bašternáka, byt, Fica, ja nie som jeho volič takže odo mňa nečakaj argumenty na jeho obhajobu, ale bavme sa o reálnych percentách prezidentských kandidátov.
01.03.2019 - 09:00:52
00
Alexej1220 napísal:
K tej rovnici. Inštitút rodiny je základ kultúry a národa, fungujúca spoločnosť nie je bez rodiny možná. Otec učí syna chrániť rodinu, cti k ženám. Matky učia dcéry starostlivosti o deti, rodinnej súdržnosti, zodpovednosti za rodinu. Štát potrebuje, aby sa jeho populácia množila. Neviem či máš svoju rodinu keď sa pýtaš na vysvetlenie jednoduchého faktu.


Inštitút rodiny??? Rodina je nejaký inštitút? Vieš, čo je vôbec inštitút? A navyše, že neexistujúca vec je základ kultúry a národa. Teoreticky existuje nejaký napríklad cirkevný inštitút rodiny, ktorého úlohou je pomáhať a vychovávať napr. mladé rodiny, ale to predpokladám, že to si nemyslel a ak aj áno, asi to nebude základ kultúry a národa.
Milujem ľudí, ktoí používajú cudzie slová v domnení, že ich prejav bude vyzerať lepšie, no používajú ich nesprávne a napokon vyznejú ako totálni hlupáci. Žiaľ dnešnej dobe facebookov by si aj za takýto nezmysel od kotlebistov a chormikovcov dostal stovky lajkov a pár blbcov by ti to aj pozdielalo.
Ani nechcem vedieť, čo za žúrku si tento typ ľudí predstaví, keď im napríklad niekto vysvetľuje, že vo Venezuele je hyperinflácia.
01.03.2019 - 09:08:07
04
Čo je nepochopiteľné na tom, že základ elektorátu Smeru je rurálny dôchodca s najnižším vzdelaním (cca. 49% jeho priaznivcov)? ĽSNS mierne posilnilo práve na úkor Smeru a SNS, oni sa totiž často bijú o rovnakého voliča. SaS pustilo žilou voči koalícii PS-Spolu, čo ja osobne považujem za najhoršiu kolaterálnu škodu Čaputovej popularity.

A videl som aj chlapíka, čo s kamenným ksichtom tvrdil, že všetky prieskumy manipuluje Soros a v skutočnosti má 80% Harabin. Predpokladám, že po voľbách prejde na verziu, že ilumináti sfalšovali výsledky.

Apropo - zistite si, koľko máme na Slovensku adopcií, preverte si aký to je proces (len z opisu mi bolo na grcanie) a koľko homosexuálnych párov by sa do toho pustilo. Myslím si, že iba ľudia s IQ hojdacieho koníka by nepochopili, že ide o odvádzanie pozornosti ne niečo úplne marginálne. A myslím si tiež, že to používajú zlé charaktery.
01.03.2019 - 09:23:55
017
Alexej1220 Clovek ako ty sa nechce zobudit do rana, ked si precita v novinach, ze nova dialnica BA/KE sa postavila o 20% lacnejsie, ze sudy skratili trvanie sudnych konani na rekordnu uroven , ze prva slovenska univerzita sa dostala do top 100 svetoveho rebricka, atp...

ty sa chces inym pozerat do spalne a nadavat pri tom na gayov
01.03.2019 - 10:04:52
011
Stačilo. Uznávam Alexej. Máš právo si ho voliť pretože inštitút rodiny, čest a sláva slovienov, Mariánova nezištnosť, úprimnosť v jeho záľube k židom či arabom ti dáva nádej žiť lepší zajtrajšok v tvojom ponímaní kde je spravodlivosť a čistota rasy na prvom mieste.
01.03.2019 - 10:23:02
05
kazdy den plus 10% :D
https://domov.sme.sk/c/22064584/prezidentsky-prieskum-ako-caputova-ma-vyse-50-percent.html
01.03.2019 - 10:25:54
00
zachvilu bude mat 140 jak putin
01.03.2019 - 10:35:02
00
Tiež poznám jedného takého sloviena. Žene, keď má pripomienky k výchove syna dá po papuli, bežne ich počuť ako po sebe ziapu cez telefón. Minule mal syna v práci a poslal ho na obed zatiaľ čo on šiel fajčiť. Keďže malý dojedol skorej ako po neho z cigarety prišiel tak šiel sám do kancelárie. Ten slovien ho ***** ako sirotu a dal mu facku. Hlavne, že verí v chemtrails a má doma zásoby potravín keby vypukla vojna kvôli tomu agresorovi spoza oceánu
01.03.2019 - 10:39:39
00
marecej napísal:
zachvilu bude mat 140 jak putin


Synku, tebe to moze byt v tej Prahe jedno. A keby si uz nahodou bol doma, kohoze budes volit ? Sevcovica? , Harabina?, Kotlebu?
Sami kvalitni kandidati, mas na vyber.

Zahoraci tomu hovoria: "Z hrusky dole."
01.03.2019 - 11:17:09
01
lapaloma napísal:
Tiež poznám jedného takého sloviena. Žene, keď má pripomienky k výchove syna dá po papuli, bežne ich počuť ako po sebe ziapu cez telefón. Minule mal syna v práci a poslal ho na obed zatiaľ čo on šiel fajčiť. Keďže malý dojedol skorej ako po neho z cigarety prišiel tak šiel sám do kancelárie. Ten slovien ho ***** ako sirotu a dal mu facku. Hlavne, že verí v chemtrails a má doma zásoby potravín keby vypukla vojna kvôli tomu agresorovi spoza oceánu


Úbohé. Chudák chlapec, mať takého otca.

Bohužiaľ, existujú aj takí ľudia, čo chodia pravidelne do kostola, ale mimo neho nadávajú ako dlaždiči a sú na všetko agresívny. Veď na spovedi sa im aj tak všetko prepáči.
01.03.2019 - 11:45:34
00
simecek napísal:
Synku, tebe to moze byt v tej Prahe jedno. A keby si uz nahodou bol doma, kohoze budes volit ? Sevcovica? , Harabina?, Kotlebu?
Sami kvalitni kandidati, mas na vyber.

Zahoraci tomu hovoria: "Z hrusky dole."

mozno by si mal zvazit ci by ti nestacil Bike & Rock´ n´ Roll :)
01.03.2019 - 12:15:05
02
marecej Synku odpovedaj jasne a zrozumiteľne na otázku! Lebo sa tu za chvíľku pozabíjame. :)
01.03.2019 - 12:29:17
01
dhark Ako to môžeš vedieť, poznáme sa? Pochybujem, to by si toto netvrdil. Ako každý normálny občan by som bol rád za veci ktoré si vymenoval. Do spálne nikomu nenazerám, nech si tam homo robia čo chcú. Ale adopcia detí pre nich jednoznačne nie. Dokážeš pochopiť ten rozdiel??

Turbi Si na omyle, Mariána voliť nebudem.

lapaloma V tomto prípade sa jedná o hajzla čo týra rodinu a je mi srdečne jedno koho volí, alebo či je slovien, slniečkar alebo satanista. Fakt neviem čo to s tým má spoločné. V skratke si chcel asi povedať ,Poznám sloviena, národovca čo bije deti a ženu, takže všetci sú takí.´
Keby sa napr. Černák, alebo Polgári teraz vyjadrili že volia Čaputovú tiež to budeš takto spájať?
01.03.2019 - 12:34:02
01
Turbi synku, ja som v Prahe, mne je to jedno :)
01.03.2019 - 12:34:28
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up