Ludia poradte dake stredove zlozenie na stvorhran kluky lebo slak ma ide uz trafit z toho pukania minuly tyzden to prestalo a tento zase zacalo hrozne daco neda sa na tom jazdit cena tak do 1000 sk
prečo jednoducho nezbehneš do nejakého obchodu a nespýtaš sa v čom by mohol byť problém si presne typ bikera na ktorom si rád zgustne každý šikovný a ziskuchtivý servisák.
no ved preto tam nejdem ale radsej si kupim ten stahovak za 100 sk a hotovo ako by mal nejaky blb v servise mi nahovorit ze musel vymenit misky atd. pritom nic tomu nebolo iba to stacilo vycistit
no ved preto tam nejdem ale radsej si kupim ten stahovak za 100 sk a hotovo ako by mal nejaky blb v servise mi nahovorit ze musel vymenit misky atd. pritom nic tomu nebolo iba to stacilo vycistit
teraz si múdry ale predtým si chcel kupovať osku za 1000 Sk a absolútne si nemal šajnu čo tomu môže byť. to že ťa niekto takto dokáže šikovne obtiahnuť je len tvoja chyba, viem si predstaviť, ako prídeš do predajne a pýtaš si novú osku lebo ti tam niečo puká. blb by bol keby na tebe nezarobil - business je aj o tomto
si nejaky mudry preto som asi nesiel do predajne a riesil som to tu na fore nie???? alebo naco je potom toto forum ak nie na to aby mi tu dakto poradil ????
P.S. nechcel som kupovat osku za 1000sk ale stredove zlozenie a ak mi nemas co poradit tak tu nestruhaj machra takych by bolo
ozaj este som zabudol aky kluc mam pouzit na ten stahovak a neviete do ktorej strany sa to odtahuje? a zatahuje sa to do tej istej strany ako odtahuje alebo do druhej mam taky pocit ze robis v dakom cyklo servise ked si taky mudry anglicky a taliansky zavit rozoznam
Ludia poradte dake stredove zlozenie na stvorhran kluky... nechcel som kupovat osku za 1000sk ale stredove zlozenie a ak mi nemas co poradit tak tu nestruhaj machra takych by bolo
nechám aj ostatným nech sa pobavia ešte si sa zabudol opýtať aký je na tom stredovom zložení = oske závit BSA alebo nebodaj ITA. ako vidíš, snažím sa ti poradiť
cawte mam podobny problem, s tym praskanim a pukanim, je dolezite ze ci mate hlinikovy ram, pretoze to pukanie nemusi byt zo stredu, ale aj zo zadneho naboja kolesa, z retaze, kazety ba aj zo sedla...hlinik vedie zvuk, ja niekedy v priebehu maja menim cely pohon, osku, kluky, retaz a kazetu, dufam ze potejto vymene to pojde ako hodinky, pretoze vsetky vymenovane komponenty su uz znacne opotrebovane, pri klukach som cel vymenit len prevodniky, ale neoplatilo by sa mi to, dolozim a kupim cele kluky, pravdepodobne nejake Shimanka Deore asi naj Hollowtech 2
ozaj este som zabudol aky kluc mam pouzit na ten stahovak a neviete do ktorej strany sa to odtahuje? a zatahuje sa to do tej istej strany ako odtahuje alebo do druhej mam taky pocit ze robis v dakom cyklo servise ked si taky mudry anglicky a taliansky zavit rozoznam
na dve veci ti je ze rozoznas taliansky a anglicky zavit ked nevies do ktorej strany sa povoluje alebo dotahuje .. a s tvojou logikou hmm ked sa dotahuje do jednej strany tak sa asi povoluje do druhej nie? a clovek nemusi robit v servise aby sa vyznal a mudrost by si mal zavidiet
praskanie a pukanie moze robit aj samotne lozisko. mne obycajne kinexacke alebo shimano po dvoch - troch sezonach zacne pukat a praskat. najskor som si myslel, ze su povolene misky alebo kluky. ale slo to z loziska. kvalita nieje nic moc. v kazdom pripade treba najskor skusit dotiahnut misky a kluky. ak to neprestane, bude to na 99% lozisko. mne zacalo na horskom opäť pukat, ale nastastie mi rozpocet "dovolil" kupit nove kluky s ložiskom, kazetu a retaze. tak este to chvilku poderiem a pred maratonom vymenim
Lapla - keby si bol zo Žiliny, tak sa ti na to kuknem...
diky moc ale ja to zvladnem kupim si ten stahovak na stred a pozrem v com to vezi ---- som rad ze sa najdu na tomto fore aj ludia ktory poradia bez toho aby sa povysovali a prd poradili
to: Lapierre ---a s tvojou logikou hmm ked sa dotahuje do jednej strany tak sa asi povoluje do druhej nie? Rolling Eyes
hovori ti daco slovo irónia??? výsmech; úmyselné použitie slov v opačnom význame
teraz neviem co z toho co si pisal je pravda a co nie ale ako vidim rad tu vytvaras konflikty zober si pekne bike a chod sa vyventilovat do prirody za zvuku tvojej osky ak ta zaujima povolovanie misiek prava ma opacny zavit tot vse
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takato?
http://www.bikeservis.com/stahovak-stre ... p-404.html
teraz si múdry ale predtým si chcel kupovať osku za 1000 Sk a absolútne si nemal šajnu čo tomu môže byť. to že ťa niekto takto dokáže šikovne obtiahnuť je len tvoja chyba, viem si predstaviť, ako prídeš do predajne a pýtaš si novú osku lebo ti tam niečo puká. blb by bol keby na tebe nezarobil - business je aj o tomto
P.S. nechcel som kupovat osku za 1000sk ale stredove zlozenie a ak mi nemas co poradit tak tu nestruhaj machra takych by bolo
nechám aj ostatným nech sa pobavia
na dve veci ti je ze rozoznas taliansky a anglicky zavit ked nevies do ktorej strany sa povoluje alebo dotahuje .. a s tvojou logikou hmm ked sa dotahuje do jednej strany tak sa asi povoluje do druhej nie?
diky moc ale ja to zvladnem
to: Lapierre ---a s tvojou logikou hmm ked sa dotahuje do jednej strany tak sa asi povoluje do druhej nie? Rolling Eyes
hovori ti daco slovo irónia??? výsmech; úmyselné použitie slov v opačnom význame
no a uz vies do ktorej strany budes tocit?
no a uz vies do ktorej strany budes tocit?
neviem podaris mi??? - toto ti pripada ako ironia?