will napísal:
Este nieco - videl niekto nieco v nasom mainstreame o Julianovi Assangeovi ? Alebo o Chelsea Mannings ? Robili pre spolocnost a demokraciu velmi podobnu pracu ako Jano Kuciak a momentalne sa k nim mocnosti nestavaju velmi pekne.


o Wikileaks sa pisalo kym to bola nezavisla platforma pre whistleblowerov. Assangeovo Wikileaks je len ubohy nastroj Kremelskej propagandy a manipulacie - a preto nie je ziadny dovod o nom dalej pisat. Absolutne sa zdiskreditoval.

O Chelsea Manning sa pisalo ked to bolo aktualne. Co este maju o nom/nej pisat dnes, po 10tich rokoch? Ake hormony berie aby jej narastli kozy?
18.03.2019 - 21:50:01
00
@Srsen: Zomri aj cynicka obluda su vyvazene a neutralne :) . A diar cynickej obludy mam na stole a pravidelne si v nom citam - do korporatneho zivota ako stvorene :)

@foobar: Assange je 6 rokov zavrety na konzulate jednej krajiny v civilizovanej europe. Kto chce verit, ze bol agentom Ruska este predtym ako tam pred US usiel, nech tomu veri. Ja ho povazujem za whistleblowera, ktory je prenasledovany stranou ktoru poskodilo to, co zverejnil. Avsak, bez neho by sme nemali ani v Gorile info o tom, ako Penta privatizovala zdravotnictvo - Tom Nicholson cerpal aj z uniknutych depesi US ambasady.
https://defend.wikileaks.org/resources/

Nie som za Rusov. Robil som s Americanmi a vazim si ich. Ak si mam vybrat stranu, tak jednoznacne viem, ze Rusi to nie su.
Ale, pokial budeme zatvarat oci nad tym, co zle robi strana na ktorej stojime, o to viac argumentov budu mat ludia, ktori veria druhej strane.
18.03.2019 - 22:18:53
02
asperitas, Halík je len obyčajný oportunista kade vietor tade plášť
https://www.lidovky.cz/domov/halik-chce-bezence-z-afriky-a-vychodu-prijmout-i-pres-rizika.A141214_160449_ln_domov_Ele
19.03.2019 - 02:21:48
01
asi je lepšie keď kňazi trtkajú malé deti a počítajú mafiánske peniaze a starajú sa len o svoj prospech a šíria nenávisť... ja som ateista, cirkev nemusím, akúkoľvek, ale rešpektujem právo ostatných na ňu... ale myslím si že poslaním tej katolíckej je najmä pomoc blížnemu svojmu.. jeden z mála, ktorý tak aj koná musí byť teda automaticky zlý..
19.03.2019 - 08:18:36
00
Zaujímalo by ma, že koho napadne myšlienka integrovať Sýrčanov ,keď tých našich "Sýrčanov" tu nevieme integrovať posledných pár sto rokov???
19.03.2019 - 08:33:34
01
utecenci nemaju zaujem ostat na SK. ved tu je bieda sama o sebe. im vzdy ide o zapadne krajiny od nemecka a dalej.takze ak ich tu vezmeme a budeme sa snazit o integraciu zdrhnu na zapad posla mna
19.03.2019 - 08:44:51
00
debata o prezidentskej voľbe sa strhla na nejaké propagandy, pričom to tu už bolo spomínané, ale. Prezident SVK môže mať názor, ale pokiaľ mu nepredloží podklady pre tento názor parlament, tak nám to môže byť jedno.

ak tak nadávate na pána Šefčoviča, je to veľmi podobná osobnosť v medzinárodnej diplomacii ako pán Lajčák. Žiaľ, prispôsobil sa osobe a politike Ficovho Smeru. Možno, keby zastával viac krídlo Pellegriniho a Lajčáka, mal by väčšiu šancu vyhrať. Keby bol kandidátom pán Lajčák, dám mu hlas a je mi jedno že je kandidát smeru.

pani Čaputová. Osoba, ktorá má v Slovákoch vyvolať pocit zmeny, emócií, krásna osôbka z verejného života (aj pána Valla tak propagovali pre BA, nikto si neuvedomil, že v BA sa mu stavajú projekty, zafinancoval ho ESET, ktorý plánuje postaviť v areáli bývalej Vojenskej nemocnici nové centrum (ako projekt sa mi to páči, nepáči sa mi že si zaplatili schvaľovateľa), vyjadril sa ako zachová všetky vinohrady a jeden z jeho projektov ráta s xyz hektármi vysekaných vinohradov (otázka je, či mesto potrebuje toľko veľa krát neobrobených vinohradov)), ktorú platia podnikatelia a okrem posunutia jednej skládky o pár km nič verejne známe nedosiahla.

Všetci pasovatelia víťazstva Čaputovej by si mali uvedomiť, že bola jediným opozičným kandidátom, pričom koalícia mala viac menej xyz. (2% Krajniaka nepočítam). Tento boj bude ešte zaujímavý a možno ešte tesný. K tomu, najviac rozhodnú budúcoročné politické voľby. SMER s pánom Ficom, SNS s Putinovou šľapkou a holohlavé vajíčka z ĽSNS a otec nás všetkých pán Kollár nebudú mať problém diskutovať o tom, ako rozkradnúť tento štát. Opozícia s pánom bez chrbtovej kosti nebude mať aj tak dosť hlasov proti tomuto. Prečo? Lebo slováci radšej dajú hlas dobrému rétorikovi a vzdelanému náckovi Kotlebovi, babičky ochrancovi všetkých dôchodcov a je jedno že rigoróznu prácu skopíruješ. Hlavne za národ, kresťanstvo, Putina a mafiu.

Good luck Slovensko, rozhodnite sa správne. Keď vnímam ľudí okolo seba, nemyslím si že sa niečo zmení.
19.03.2019 - 09:18:59
00
Tolko zbytocnych analyz a reci.

Ide hlavne o to aby sa najvecsi vagabund FICO NEDOSTAL NA USTAVNY SUD.

A teraz dajte tu o tom, ze on tam uz nechce ist.
19.03.2019 - 09:28:51
08
uz to tu parkrat odznelo ale kludne aj 10ty pokus :) ESET nefinancoval Valla...
19.03.2019 - 09:29:19
00
od ESET-u (jeho konatelov) dostal 137000 EUR
19.03.2019 - 09:46:00
00
to je KUA rozdiel - nefinancoval ho ESET. financovala ho sukromna osoba.

co financuje eset si mozes precitat tu

https://www.nadaciaeset.sk/
19.03.2019 - 09:53:40
00
prosim vysvetlite mi ako jednoduchsiemu ze co je tak diabolske v Esete. Na slovensku je kopa IT firiem ktore cucaju stat uz roky, len na slovensko.sk sa vynalozila viac ako miliarda eur ( a je to sracka, mam tu cest stym pracovat) ale s Esetom sa mi nespaja ziadna negativna info. Zaraba na medzinarodnom trhu, prinasa pridanu hodnotu uz len v tom ze sa tam uplatnia top odbornici. Take firmy potrebujeme na Slovensku, nie iba bezduche vyrobne haly
19.03.2019 - 10:06:57
022
Šefčovič NIE JE veľmi podobná osobnosť v medzinárodnej diplomacii ako Lajčák. Lajčák, keď táto vláda skončí sa uprace bez problémov v niektorej z inštitúcii OSN. Šefčovič nie, určite ani zďaleka nie na tak vysokej úrovni ako Lajčák. ŠefčoFica ako komisára musí do Európskej komisie nominovať vláda. No a pri nasledujúcom menovaní do EK na jeseň tohto roku tu bude ešte stále táto smerácka vláda. A preto Lajčák teraz nekandiduje za prezidenta a Šefčovič áno.
19.03.2019 - 10:09:01
02
toygrik napísal:
ak tak nadávate na pána Šefčoviča, je to veľmi podobná osobnosť v medzinárodnej diplomacii ako pán Lajčák. Žiaľ, prispôsobil sa osobe a politike Ficovho Smeru. Možno, keby zastával viac krídlo Pellegriniho a Lajčáka, mal by väčšiu šancu vyhrať. Keby bol kandidátom pán Lajčák, dám mu hlas a je mi jedno že je kandidát smeru.


Minimálne za seba môžem povedať, že na M. Šefčoviča nenadávam - ja som len úprimne sklamaný. Jedna vec je, že je „nezávislým kandidátom“ Smer-SD (ktorý som nikdy nemusel), ale z dostupných informácií to minimálne doteraz bol rešpektovaný profesionál a kultivovaný diplomat. To, čo posledné dni predvádza je ale nehodné jeho povesti (navyše tie podpásovky v jeho podaní pôsobia strašne umelo, často pochybujem že verí tomu čo hovorí) a nie som si istý, či sa mu tá hra vabank do budúcnosti nevypomstí ...

toygrik napísal:
pani Čaputová. Osoba, ktorá má v Slovákoch vyvolať pocit zmeny, emócií, krásna osôbka z verejného života, ktorú platia podnikatelia a okrem posunutia jednej skládky o pár km nič verejne známe nedosiahla.


Takisto z dostupných informácií sa angažuje v komunálnej politike a je pomerne známa aktivistka (inak, podstatné verejne známe činy predošlých prezidentov a súčasných kandidátov, to by bola debata ako víno). Vzhľadom na náladu v spoločnosti a reálny vplyv prezidenta na život v krajine nie som prekvapený, že viac zabodoval kultivovaný prejav a „viera v to čo môže dokázať“, ako to čo „dokázali“ relevantní súperi.
19.03.2019 - 10:15:32
04
A k ESETU ešte doplním, že posledných možno desať rokov má zisk okolo 60 mil Eur. A na DzPO zaplatí okolo 20 mil Eur ROČNE. Ďalšie peniaze idú na DzFO z nemalých zárobkov zamestnancov. Takže treba myslieť aj na to, kto v akej miere financuje tento štát. Či Eset alebo všetky tie firmy, čo sa točia okolo Slovensko.sk a sponzorujú Smer a SNS.
19.03.2019 - 10:19:46
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up