Zakvačit video a fotky z veľkonočneho víkendu zo Salatina na verejný web keď už je skialp uzávera pre Tatry akurát podporuje ochranárov aby osekali návštevnosť ešte viac .... Ja určite nesúhlasím s touto uzáverou no načo zbytočne provokovať
Ja som si to práve včera overoval na HZS a Salatinska dolina je už uzavretá od 15. apríla Preto som tam ani nešiel ale Ziarska dolina je otvorená až do 15. mája.
Ja som si to práve včera overoval na HZS a Salatinska dolina je už uzavretá od 15. apríla Preto som tam ani nešiel ale Ziarska dolina je otvorená až do 15. mája.
Ja som to v zapadnych tatrach spajal takto z jari aj so zbierani odpadkov, ktore po zime postupne vytrcali z pod snehu, aj ochranarov som stretol a v poho...
Zakvačit video a fotky z veľkonočneho víkendu zo Salatina na verejný web keď už je skialp uzávera pre Tatry akurát podporuje ochranárov aby osekali návštevnosť ešte viac .... Ja určite nesúhlasím s touto uzáverou no načo zbytočne provokovať
si trochu melodramatický.. na FB Skialpových túrach máš od začiatku uzávery celkom dosť ďalších návštev Salatína a iných aj celoročne zakázaných destinácií a nemám pocit, že by to mal niekto snahu riešiť
mimochodom, ja s reštrikciami súhlasím, zákazy čiastočne obmedzujú návštevnosť už dosť preplnených skialpových lokalít, keby sa prísnejšie vynucovali, bol by použiteľnejší aj ten Centrál