Bol som videl som
Ak su tu aj organizatori,tak par poznamok
za dazde a 20 cm hlboke brazdy blatom nemozu
Avsak bol som sklamany z tychto veci:
1. casti trate uplne hore a zaciatok zjazdu. Ked sa trat odklonila od sirokej cesty a viedla dototal strmeho rozbahneneho kopca pomedzi mlade smreky, ktore nam vsetlym trocha oslahali ruky.
2. Tie dvojmetrove dropy, ktore som fakt nikoho nevidel zist na biku. Aj pri smykani sa dole popri
bicykli bolo co robit. A asi na 2-3 miestach bol cez trap padnuty priemerom asi 40cm. Mohlo to byt upratane.
3. Kapustnica ako jedlo,.. no ok, mozno moznosti "kuchyne" nedovolovali pripravit nieco zlozitejsie. Som vsak velmi sklamany ze v nej nebol ani jediny kusok masa, klobasy, udeneho,.. hociake maso. Kludne zvyste startovne o smiesne jedno euro a vyzbierate 700 eur viac za ktore mozte kupit takmer 200 kg masa
fakt velke sklamanie. Myslel som si ze "gulas" zo sulova spred dvoch rokov s jednym zemiakom uvarenym vo vode bez chuti a asi 2 kuskom masa uz nic neprekona. Mylil som sa.
4. Ked viete ake bahno tam byva po dazdoch, 2 vapky na cistenie
bicyklov bolo zalostne malo. Niektori tam cakali aj takmer 2 hodiny
Chcel by som vsak pochvalit prostredie a miesto startu. Fakt prijemne tam bolo.
Zero waste sa mi tiez velmi pozdaval.
Suma sumarum, pacilo sa mi
prostredie je tam uzasne, len zopar drobnych veci, ktore nestoja takmer ziadne peniaze by to chcelo vylepsit a bude to topka.
Pevne verim ze buduci rok bude nejaka alternativna trat, hlavne ta vrchna cast so smrekmi a 2m dropmi