Caute borci,

Chcem sa spytat ci mate niekto realnu skusenost s touto novinkou? Napad ako taky sa mi velmi pozdava, hlavne pre osamelych vlkov ako som ja, ked som vacsinu casu na biku v lese sam. Ide mi primarne o samotny senzor, nie prilbu. Viem, ze ak si kupim origo prilbu specialized s Angi, tak by malo byt vsetko super truper.. Skor ma ale zaujima o upevnenie ANGi na nejaku inu prilbu, ktora nie je ANGi ready ani Specialized. ma niekto skusenost s takouto kombinaciou? Senzor by mal fungovat rovnako na ktorejkolvek prilbe.. skor ide o to upevnenie. Specialized prilby maju predpripravene rovne miesto na prilbe, kde sa da senzor v pohode nalepit. Predpokladam, ze u ostatnych prilieb bude problematicka prave montaz, tak aby to drzalo pevne. Mam UVEX prilbu, ktora mi maximalne vyhovuje a nestala malo penazi, preto by som nechcel menit. Ma niekto skusenost s ANGI na inej prilbe ako origo Specialized?

dakujem za kazdu radu.
24.06.2019 - 14:22:00
00
tu je o tom diskusia, a spominaju tam aj moznost inej prilby https://www.bike-forum.cz/forum/angi-specialized-senzor-padu

napriklad:
"Co se týká instalace, mám jí na helmě, která pro ANGI není připravená, prostě jsem si vzadu na těle helmy udělal plošku, tu zalil epoxidem a upravil do hladké roviny a senzor nalepil."
24.06.2019 - 14:39:28
00
Dakujem za tip!
26.06.2019 - 10:18:58
00
keyboard_arrow_up