ja si chcem napriklad niekedy (na dochodku asi) doplnit polohy k fotkam v starsich prispevkoch, ked sa este nezobrazovali na mape
19.07.2019 - 15:34:28
01
A neni moznost s kontom zmazat vsetko? Kvoli GDPR?
19.07.2019 - 15:46:29
00
Mozno vas to nauci si prispevok najskor precitat a premysliet kym sa postne :). Mozno bude menej prispevkov pisanych horucou hlavou co je dobre. Ak bude nieco treba upravit, treba napisat moderatorom. Ak toho bude vela tak to nejak premyslime.

Mazanie starych prispevkov naozaj kazi flow diskusii a zacalo sa to vo vacsom pouzivat/zneuzivat tak sme to vratili na povodne nastavenie (co je moznost editacie/mazania len posledneho prispevku v teme). GDRP dava povinnost na poziadanie odstranit osobne udaje, co prispevky do fora nie su.

To pridavanie fotky na mapu nejak premyslime, mozno priamo zo sekcie foto.
19.07.2019 - 15:56:05
03
s fotkami som to myslel iba ako priklad, zo zaciatku som polohy nepridaval, lebo link zo suradnicami odkazuje na nepouzitelnu google mapu, ale teraz, ked sa zobrazuju aj na OSM mape, by som ich rad doplnil
uz teraz sa v mnohych oblastiach zobrazuju iba moje fotky, tak nech ich je este viac :D
19.07.2019 - 16:25:58
00
je to celkom fajn...dám citovať vlastný príspevok a v ňom uverejním opravu...bude aj kontext, aj oprava, aj zbytočný príspevok navyše :-)
19.07.2019 - 16:49:13
05
Jezus napísal:
init: Ale ja nehovorim, ze by sa nemalo dat editnut post do minuty po odoslani kvoli oprave preklepu. To je fajn ak sa to tak da nastavit. Ja hovorim, ze normalny svojpravny clovek nepotrebuje za beznych okolnosti mat moznost editovat prispevok 2 dni po jeho odoslani.


1min. je na uvedomenie sa malo, a 48h je prehnane vela. Niekde medzi 12-24h by bol ideal :-).
19.07.2019 - 17:03:39
01
Pri prezeraní tém mi chýba šípka naspäť na vrch stránky. Prečo sa dala na pevno na spodok stránky?
27.07.2019 - 18:42:58
01
Ahoj ako vytvorim novu tému ? Sa tu strácam ...
27.07.2019 - 21:04:19
00
verim ze dnes som tu postol prispevok pred jednou rano. s radou pre cloveka co pise nadomnou. len sa mi to snivalo alebo niekto usudil ze moj prispevok porusuje pravidla. a len tak ho zmazal. nech sa prosim prizna a napise mi nabuduce sukromnu spravu, lebo teraz nemam ako zistit ci som to postol nepostol alebo uz sa mi snivalo dakujem.
28.07.2019 - 09:58:50
00
nemám s tým nič, bola to taká rada-nerada, bolo to polovulgárne a zrejme porušovalo nejaký predpis, aj keď kus pravdy tam bol...takže nesnívalo
28.07.2019 - 10:38:09
00
takze to skusim znova. hmm ako to napisat aby na jednej strane som nikoho velmi neurazil a na druhej strane to nevyzeralo ze to zase beriem prilis vazne..

Radkobicykel ak si novy uzivatel fora a nevies zatial "chodit" vo fore skus pouzit hladat v hornej casti menu.. alebo sa skus spytat v tejto teme https://www.mtbiker.sk/forum/post1505663.html#p1505663 kde ta niekto usmerni kam napisat svoju otazku/poziadavku ak ti nikto neporadi a dana otazka / tema na fore nieje smelo budes moct zalozit temu.
ale toto ti pisem urcite zbytocne pretoze to ti uz napisal ten kto zmazal moj prispevok predtym.
a dotycnemu tiez slubujem ze nabuduce pouzijem slovo penis aby to nahodou unho neevokovalo nejaku nadavku.
28.07.2019 - 12:45:58
00
Tu je bežné, že sa mažú veci bez vysvetlenia. Ešte sa administrátorom a moderátorom nedonieslo, že pokiaľ niečo zmažem, je minimálne slušné uviesť dôvod pokojne s odvolaním sa na príslušný bod pravidiel a podpísať sa. Podobne ako to je na zahraničných fórach. Zvlásť keď sa očakáva, aby tunajší návštevníci nakupovali v lokálnom shope. Lebo fórum je základ pre obchod a jeho spojeným obrazom. Nie je divu, že veľa ľudí preto nakupuje inde. Na druhej strane sa nemaže to, čo sa mazať má.
28.07.2019 - 17:05:20
01
Radkobicykel tlacitko na pridanie novej temy sa nachadza hore nad vypisom tem a taktiez dole pod vypisom tem fora (na mobile len dole). Ale ako pise petrik, najskor skus pozriet existujuce temy a najst temu blizku tej, co chces zalozit - na 99% sa to tu uz preberalo.

michalienko na tomto fore sa mazu veci bez vysvetlenia, ak porusuju pravidla fora, nie vzdy je cas a priestor a potreba vysvetlovat. Su temy, kde uz moderatori rezignovali na umiernenu a vecnu diskusiu; tu by sme este mohli nechat aky taky poriadok. Na baze tvojho predposledneho prispevku asi tusim, co by si rad aby moderatori riesili, ale je rozdiel medzi objektivnymi poruseniami pravidiel (napr. vulgarizmy, utoky, reklama atp.) a subjektivnym nesuhlasom s prispevkom alebo prispevkami konkretneho clena fora.

Zvlásť keď sa očakáva, aby tunajší návštevníci nakupovali v lokálnom shope. Lebo fórum je základ pre obchod a jeho spojeným obrazom. Nie je divu, že veľa ľudí preto nakupuje inde.


Fórum je sekcia portálu MTBIKER, rovnako ako bazár, magazín alebo shop, s tym rozdielom, ze moderatori fora nie su zamestnanci MTBIKERa ale dobrovolnici a maju volnu ruku v moderovani fora v ramci pravidiel, ktore su nastavene (ktore do znacnej miery nastavili). Nie su ovplyvnovani obchodom ani nijak motivovani obchodom. Forum nie je zakladom pre obchod a toboz nie jeho spojenym obrazom; tieto dve sekcie sa snazime drzat maximalne oddelene aby nevznikali hlasy ze ho moderujeme neobjektivne.
28.07.2019 - 18:35:38
03
Potreba, čas a priestor má byť vždy. Prečo? Lebo je to minimálne slušné, etické a správne. To, že je niekto lajdák a nechce sa mu, je o inom. Tebe by sa páčilo, keby že ti policajt, úradník alebo hocikto s právomocami dá pokutu a nepovie prečo? Asi ťažko.
Nie, tušíš zle.
Možno nie sú zamestnancami, ale robia mu reklamu viac, ako si myslíš. Majú právomoci, aké bežný návštevník nemá. Ak nevedia ani základné pravidlo admina - napísať, ktoré pravidlo sa kde porušilo a podpísať sa, tak je to dosť smutné, amatérske a až úbohé. Nerobia tým obraz iba sebe, ale hlavne stránke, ktorej si majiteľom. A tým aj jej súčastiam (myslím shopu)
Fórum je základ pre obchod. Je len otázkou, či si to niekto prizná alebo nie. Veď vďaka početnej komunite na fóre nastal prirodzený progres a tým myšlienka pre vznik shopu. Či mtbiker bol iný ako xy ďalších stránok, ktoré vďaka návštevnosti fóra a tým potencionálnym zákazníkom zriadili shop? Pochybujem. To by si objavil Ameriku,
28.07.2019 - 19:40:24
02
Nemozes porovnavat financnu pokutu od statneho aparatu (ktory nepriamo zamestnavas a platis) s uplatnovanim pravidiel na fore, ktoreho si dobrovolnym a neplatiacim clenom. To si si nevybral dobru analogiu. Zakladne pravidlo moderatora je dbat na dodrziavanie pravidiel, nie viest diskusie o tom ci konkretne slovo je vulgarizmus alebo nie a preco niekoho ineho prispevok nebol zmazany a jeho ano. To nikoho nebavi. A dotycny v 99.9% pripadov vie presne co porusil.

Nicmenej, chapem co pises a porozmyslam ako to zlepsit. Len neviem, ci striktnejsie / konzistentnejsie moderovanie bude na prospech alebo na skodu.

Fórum je základ pre obchod. Je len otázkou, či si to niekto prizná alebo nie. Veď vďaka početnej komunite na fóre nastal prirodzený progres a tým myšlienka pre vznik shopu. Či mtbiker bol iný ako xy ďalších stránok, ktoré vďaka návštevnosti fóra a tým potencionálnym zákazníkom zriadili shop? Pochybujem. To by si objavil Ameriku,


Ktore su tie stranky, ktore vdaka navstevnosti fora zriadili eshop? Nie som si vedomy ziadneho webu, ktory by takymto smerom isiel. Velmi sebavedomo tvrdis ze forum je zaklad pre obchod, ked nepoznas cisla navstevnosti a strukturu uzivatelov tohto webu.
28.07.2019 - 20:52:57
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up