Bylo to parádní, ale nad moje schopnosti. Krejzi jsem dokončil, ale za KH už jsem jen trpěl a bylo to dost na moral. Ty stěny v druhé půlce, zajímalo by mě kolik lidí to fakt jezdí. Celkem vedro. Organizačně super. Příroda úžasná. Rodinka taky neměla problém. Jen na tatínka museli čekat moc dlouho :)
11.08.2019 - 10:40:41
05
posledne roky si vyberam Senzi ,nohy mi uz tak nefunguju a ak sa k tomu prida slnko pred ktorym sa tu neda velmi utiect ,tak posledne kilometre mi svaly brnkaju do krcov ... tato trochu zmenena trasa sa mi pacila najviac , malo to spad , bolo to krasne jazdive , niektore zjazdy so slusnym adrenalinom, vyslapy som si vychutnal ... zaverecne XC-ko je fajn, je to vlastne len na poslednej vydrzi toho-ktoreho jazdca z coho sa potom aj odvija pohlad na to ci tam ma alebo nema miesto... pocasie trat drzalo v super kvalite, suche korene umoznili si to pustit aj v castiach kde je to niekedy za mokra o drzku , trochu viac kilometrov ako byvalo na tejto trati mi nevadilo, ako som uz spomenul tato varianta trate ma oslovila najviac... organizacia , jedlo , vsetko okolo toho zase na urovni , nemam absolutne co vytknut , dobre stravena sobota v prirode a taktiez s dalsimi kamaratmi ktori prisli, takze podakovanie organizatorom a hadam znovu v 2020 ...
11.08.2019 - 10:42:39
06
Ludkovia neviete či sa budú dať vyhrabať neskôr aj nejaké foto ? :) Ďakujem...
11.08.2019 - 11:19:23
00
..tak určite. Faxcopy zvykne mat spracované tak od utorka a zvyšný, čo fotili asi priebežne.
11.08.2019 - 12:53:25
01
Ďakujem. Nevedel som či tam bol niekto aj od faxcopy nakoľko vedia mávať tie reklamné tabuľky popri trati :) asi som išiel moc rýchlo 😂
11.08.2019 - 12:56:27
00
Jaaaj tak po cca 5 rokoch dejzi maratoniku s potomkom som sa dostal na lejzi. Fuuu vám poviem, je to riadny rozdiel. 😂😂😂 Výlet parádny, ale jedlinky za tepličkou ma tak rozmontovali, že som ledva tlačil. Fajná kríza. Až do cieľa. Hehe. Inak s organizáciou spokojnosť. Ďakujem horalovci.
11.08.2019 - 16:36:00
05
bagr84 napísal:
Ty stěny v druhé půlce, zajímalo by mě kolik lidí to fakt jezdí.

obiehal ma tam borec z top 10 Krejzi, na moje prekvapenie zliezol z bajku a tlacil popri mne.. no a mal zaujimavu taktiku, nadaval na kopce a krkahaje ako pohan, tolko nadavok som uz dlho nepocul. A ked si ulavil, sadol na bajk a odfrcal. Trochu mi to dobre padlo, ze nielen mne to prislo v tom stave neslapatelne...?
11.08.2019 - 18:00:05
02
ja som potlačil len tu 4tu VLNKU za odbočkou z asfaltu, ta ma dostala! tam ma sekol kaja Hartl ,z usmevom ma povzbudzoval :)
a luku pod stožiarmi na konci, sme tlačili 8my, kde ma dostali strely do stehien... potom som sa prebral a zaver som už celkom svižne došiel :)
11.08.2019 - 18:23:36
02
Ta luka k stoziarom na zaver - to bol ako zombie utek z krematoria. :)
Inak to bolo paradne. Gulasik na zaver, hudba, servis, exkluzivne WC.. Som z toho celkom rozmaznany.
Len dve veci mam:
1. Aktualizujte dlzky trati
2. Povedzte regulovcikom na konci nech hovoria pravdu (5,3,2 km, este par hnusnych korenov ...) a nie ze "uz len jeden kratky vyslap a zjazd a ste v cieli " na zaciatku XC vlozky. Clovek potom moze najst na trati jazdcov tazko predychavajucich x-ty krat ten jeden vyslap a zjazd. ;)
11.08.2019 - 20:10:01
04
zihadlo 5 V stúpaní z Liptovskej Tepličky sa mi zdá si ma obiehal. Akurát si prebehol kolegu alebo to bolo naopak? Podľa dresu. Ja nosím mtbiker dres. Mňa to stúpanie vždy rozseká, ale pekne tam povzbudzovali :) Ten najhlučnejší pán ma tam aj potlačil, ale našťastie kamery nevideli, takže penalizácia nebola :)

Inak sa mi páčil aj ten úvodný kopček so stožiarmi, že to trochu zmenili a nešlo z pravej strany ale z ľavej. Tento rok mi to dalo okolo 79,5 km a okolo 2350 m...
11.08.2019 - 20:18:10
01
Moja premiera na Lejzi trati, doteraz som bol 5x Senzi, a pri 80-tke asi aj ostanem, mozno sa raz postavim aj start tej najdlhsej. Trat super, len zjazdy keby mi lepsie sli ta je aj top 10 v absolutke. Nemam co vytknut k preteku. Celkom fajn fanklub v tom stupani z Tepličky, jak som miestami zavidel niektorym tie lahke prevody, este nemam sadnutu poriadne retaz ta som sa musel trapit na 34/35 ale slo to len uz dost na hrane
11.08.2019 - 20:52:58
00
Hazard napísal:
zihadlo 5 V stúpaní z Liptovskej Tepličky sa mi zdá si ma obiehal. Akurát si prebehol kolegu alebo to bolo naopak? Podľa dresu. Ja nosím mtbiker dres. Mňa to stúpanie vždy rozseká, ale pekne tam povzbudzovali :) Ten najhlučnejší pán ma tam aj potlačil, ale našťastie kamery nevideli, takže penalizácia nebola :)

Inak sa mi páčil aj ten úvodný kopček so stožiarmi, že to trochu zmenili a nešlo z pravej strany ale z ľavej. Tento rok mi to dalo okolo 79,5 km a okolo 2350 m...

ako spravne v tom stupačiku som dobiehal veduceho klubu :D aj som si myslel že ten tvoj bike poznám :) mundurik a tvar v serbli moc nie :D
lebo som sa vykecával a vyžieral občerstvovačku...
tam mu každý rok plachnem ,ale hore pred singlom ma za to chytila mala kríza....
tiež sa mi to v uvode viac pačilo...zaznamník mi to narapkal rovnako 79,8km a 2294vm
11.08.2019 - 20:57:49
00
Zdar. Vsetko super co sa tyka znacenia a trate. Pocasie sa neda objednat,no asi lepsie ako jazdit v blate ,aspon za mna. (keby tak rano o 6 sprchlo na pol h. :) XC sa mi pacilo, ja by som dokonca privital viac .Je to take ozivenie po tom monotonnom dupani do pedalov . A co by bolo uplne skvele je ,že by bola xc vlozka rozdelena na dve subezne drahy kde jedna by bola kratska technicka a druha dlhsia a menej narocna. Ale to fakt uz len tak z dlhej chvile pisem. Este poslednu vec tie hadice co nic neumyju by som vymenil za 3 wapky. Alebo k hadiciam pridal nejake kefy,take obyc za 2e.
Klasicky skvele pripraveny maraton . Dakujem vsetkym co pomahali
11.08.2019 - 21:59:12
00
S tou obcerstvovackou po zjazde do Teplicky sa musim pridat aj ja. Minuly rok ma zachranovala dama po odbocke z asfaltky co tam zjavne robila podporu nejakym pretekarom. Toho roku som sa pripravil, v Teplicke som sa dostatocne napil + plny bidon vody.. Ale kus som bol v strese, ci to bude dost v tom teple.
Inac cas slaby, + defekt zase pri na tych lukach nad Teplickou, ale.., aspon som dal vsetky kopce v sedle. Zase musim povedat, ze boli velmi dobre podmienky na to, take sucho som necakal. XC vlozka na zaver, mne sa osobne paci, opat zavisi na podmienkach (minuly rok som to radsej zbehol, netrufal som is po tom smyklavom), korenovu sekciu som dal v pohode, isiel by som asi aj rychlejsie, ale borec predomnou isiel trosku opatrnejsie.
Ale celkovo sa mi pacilo, konecne marathon bez dazda po cely cas..
12.08.2019 - 08:24:47
02
Za mňa celkovo opäť len pochvala. Opäť defekt a opäť nadávanie na organizátorov na to točenie/motanie sa na tej XC vložke, aby som sa o rok na to opäť tešil :-)..
Mne tiež po Tepličke chýbala voda, resp som pozeral na tacháč, že kedy bude ďaľší bufet, hlavne v tom stúpaní na Šuňavu. Ale pripisujem to hlavne svojej (ne)kondičke a na Horala nezvyčajnému teplu. Po iné roky to bolo vždy akurát. Ale zachytil som dvoch (asi) Senzistov, ktorý boli odstavený vedľa cesty a kalkulovali/lamentovali s km, že aj predtým bolo napísane 20 a nakoniec bolo 22 km občerstvovačka. Tak neviem, či to tam odstavili, lebo tam im ju km ukazovali:-)
"Všetkým, čo vám ten pánko v zástere nad Tepličkou pomáhal, by som dal DIS, alebo aspoň penalizáciu, keďže na mňa a ešte jedného chalana, čo sme tam šli spolu dúfajúc, vidiac, že každému pred nami pomáha, sa vykašľal a nechal nás v štichu :-)" Tam bola asi najlepšia atmosféra, tie tri skupinky, alebo koľko ich bolo...som sa cítil ako na Tour, niekde na Tourmalete. Asi tam treba posielať všetkých rodinných príslušníkov do budúcna. Akurát potom dojem pokazí "pretekár", čo si tam kúsok nad tými deckami vytiahne z dresu nový bidón a starý ***** do jarku vedľa a tvári sa, že nemá inú možnosť, lebo nemá miesto na dva..***** to aspoň hodil tým deckám, tak mu nikto nepovie ani mäkké f..
12.08.2019 - 10:19:38
02
keyboard_arrow_up