Madbugie s tvojich príspevkov mi to vychádza, že najväčší problém Slovenska je Čaputová. A to čo sa tu deje posledné roky, považuješ za normálne.
17.08.2019 - 10:06:36
01
Už dlho sa chystám napísať, že som Pezinčan a Pezinok je malý na to aby sme o sebe nevedeli. Aj tutok pred dvoma týždňami bol u mňa Strapák, otec tej bosorky ktorú treba upáliť na hranici lebo všetci vedia aké je ona zlo. Teda aspoň podľa Hlavných správ.
Ale nebudem nakoniec písať svoj osobný postoj a skúsenosti. Načo
17.08.2019 - 10:24:28
08
Mame na Slovensku niekolko univerzit co maju aj studijny odbor politologia, mame zopar think tankov venujucich sa tejto problematike, nehovoriac o pracoviskach akademie vied a stada poradcov ministrov, premierov, prezidentky ci poltickych stran. Stoji to kopec penazi a cele je to zbytocne. Tato tema a krcma stvrte cenovej to vedia nahradit. Podobna situacia je aj s tvorbou fotbalovej ci hokejovej reprezentacie. :lol: :tmi: :rofl:
17.08.2019 - 12:47:30
06
madbugie cela tvoja konspiracna teoria je postavena na udajnej "vyhradnej zmluve" medzi dvoma sukromnymi firmami uzatvorenej v 90tych rokoch, na zaklade ktorej sa mal clovek, ktory sa stane clenom predstavenstva v roku 2000 nabalit, a preto ked ho v 2001 vykopnu tak jeho dcera ho ma akoze pomstit.

Kde je tato udajna zmluva? Ktore konkretne ustanovenia tejto zmluvy su tie zlate vajcia ktore buducim clenom predstavenstva zarobia tie peniaze? Kolko penazi to konkretne bude?

Nielen ze si nedodal ziadny konkretny text tejto udajnej zmluvy, ale ani len jediny dokaz o tom, ze nejaka zmluva - z ktorej vyplyva ze jedna strana sa paradne nabali - vobec existuje.
17.08.2019 - 15:20:50
01
idem na blahov profil. tu uz je nuda...
17.08.2019 - 19:01:42
03
ano lietaju to pravidelne. :)
pbs.twimg.com
17.08.2019 - 20:29:39
00
fúha... čo sa človek o sebe nedozvie... namiesto toho aby ste vyvrátili, alebo potvrdili uvedené fakty, tak som sa tu dočítal úprimného zhodnotenia mojej osobnosti, mojich politických názorov, mojich údajných informácií, nejaké tie posmešky atď. (chlapci trošku mi to pripomína správanie sa malého decka, ktorému zobrali hračku)

hmmm - Petmas, Petmas-Gerber (onyx, eko), Tehelne, atď... stačí si len otvoriť stránky mesta Pezinok a obchodný register... a o komunálny odpad a jeho likvidáciu a skladovanie sa stará a "nabaľuje" podnes deň, okruh stále tých istých ľudí... ;-) (kto stojí v pozadí na konci "potravinového" reťazca, a komu sa prerozdeľujú zisky, sa bežný človek väčšinou nedozvie) takýto obchodný model funguje v každom väčšom meste... osobne si myslím, že komunálne služby mali zostať v rukách a správe miest a obcí... a aj z toho plynúce príjmi a verte, že v smetiach sú tie príjmy veľmi slušné... resp. aj iné služby, ako správa majetkov, údržba mesta, zelene, atď... alebo, keď už oddelené, tak spoločnosti so 100% účasťou mesta a pod kontrolou občanov...

foobar - skús si zistiť čo je to rámcová zmluva a zmluva o budúcej zmluve... tam sa určite nič konkrétne ohľadne ziskov, ani ničoho iného nedočítaš... a aj keby sa tá zmluva zverejnila, iróniou je, že je to všetko legálne a v súlade so zákonom ;-), jednoducho zmluva medzi dvomi súkromnými spoločnosťami...

turbi - píšem, že je Čapáková alebo Strapák nejaké zlo a treba ich upáliť? ja len píšem, že tento marketingový produkt PíáR agentúr mi tak nevoní, ako vám... a niekto nám tu ťahá motúzy popod nos... predpokladám že sú to v súkromí celkom v pohode ľudia, čo to má spoločné s tým, že bol priamo zainteresovaný v skládkovom biznise... (dostávajú sa ľudia do dozorných rád spoločností a zvlášť v 90tych ešte mečiarovských rokoch náhodou, či omylom, či za odmenu ;-) - toť otázka)

nervak79 - kde si sa dočítal, že považujem za normálne čo tu stváral či Fico, či Dzurinda, či Mečiar a spol. - v normálnom štáte a za normálnych okolností, už mali byť všetci dávno v base...

pali - súhlasím s tebou, že je to tu zaujímavé čítanie, ale treba sa na to pozerať z každej strany... ja nikomu právo na jeho názor neberiem... či už je ľavicový, pravicový, liberálny, konzervatínvny...

PS: ja rád podpichujem a budem v tom pokračovať... či už mám pravdu, alebo nie.(zatiaľ ju nikto nijak nevyvrátil, ešte raz to napíšem - veľmi rád by som sa mýlil a nemám problém sa ospravedlniť, či priznať si chybu) a či sa nám to páči, alebo nie p.Strapák bol priamo zainteresovaný v smetiarskom kšefte... či už to bola zhoda okolností, alebo nie... ak by sa začal boj proti plánovanej skládke po jeho nástupe do orgánov spoločnosti - ako "insider", nepoviem ani slovo, ale všetko sa začalo, až po jeho odchode... až vtedy sa prebudilo svedomie?
18.08.2019 - 07:38:39
01
grcky z kazdej strany a to som este rad, ze nepozeram TV spravodajstvo :puke:
https://www.dailymale.sk/articles/smutna-sprava-o-stave-krajiny_5140
18.08.2019 - 10:37:37
04
madbugie napísal:
ak by sa začal boj proti plánovanej skládke po jeho nástupe do orgánov spoločnosti - ako "insider", nepoviem ani slovo, ale všetko sa začalo, až po jeho odchode... až vtedy sa prebudilo svedomie?

Tu by som len rad podotkol (nezavisle od toho, co si o celej veci myslim), ze Zuzana Caputova narodena v roku 1973 mala v roku 1999 iba 26 rokov.
Ja velmi kvitujem to, ze sa snazis veci spochybnovat pre potreby diskusie. Zaroven, ak si "Capakovou" myslel prave Caputovu, to je naopak nieco, co diskusiu zabija a posuva ju niekam na uroven materskych skol.
18.08.2019 - 15:17:21
04
sorry to bol preklep - to sú tie automatické korekcie... netreba za tým naozaj nič hľadať (niekedy vie ten automat aj prekvapiť, ale neviem čo by som sledoval skomolením mena prezidentky, keby to bolo trefné niečo v zmysle némtudoma alebo kapitána morgenovie tak beriem...)

a ak neúmyselný preklep zabíja diskusiu o faktoch, potom naozaj nemá zmysel ďalej diskutovať...

(nejde mi to upraviť? to je blokované? ak nejaký admin uzná za vhodné, tak nech to upraví...)
18.08.2019 - 15:53:27
00
Ah, ok, rozumiem. Mal som za to, ze sa jedna o nejake hanlive pomenovanie. Preco by malo hanlivym byt, povedat neviem, ale to sa mi stava casto, ze mi vyznam takychto pejorativnych oznaceni uchadza. Vsimol som si napriklad popularny vyraz "Pucatova", ktory ma byt zrejme humorny (z kontextu), no podstata onoho humoru je mi skryta.
Upravit svoj prispevok nevies, lebo uz niekolko tyzdnov je mozne upravit len posledny prispevok v teme. Pardon.
18.08.2019 - 17:58:44
00
pekne-23 min. audio podcast:
https://www.aktuality.sk/clanok/717084/kocner-a-kotlebov-pakt-so-smerom-novinky-o-vrazde-podcast/?utm_source=pokec.azet.sk&utm_medium=box-magaziny-aktuality&utm_content=clanok1
19.08.2019 - 19:15:25
00
Som zvedavý koľko z toho je pravda a koľko Kočnerove chvastúnstvo + iné pohnútky.Lebo mám pocit ,že čím ďalej sú to také absurdné veci ,že mi je to ťažko uveriť.Snáď sa raz dozvieme aj pravdu
19.08.2019 - 21:07:35
01
ano urcite si pozeral dnesnu tlacovku prokuratorov z ktorej si tento zaver vyvodil. klobuk dolu!
19.08.2019 - 21:57:49
00
pravda je vskutku ta, ze naozaj tomu všetkému veriť je zatazko. Nikdy som nemal iluzie o politike, ale toto je vskutku silné. Čím nehovorím, že sú to vymysly.
19.08.2019 - 22:21:05
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up