Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
mrchochol36 myslíš tým, že keď auto zíde z cesty a kotúľa sa po poli, telá pasažierov sú ako zemiaky na stuháku, alebo je to bezpečný úkryt kolobežky pred zlodejmi.
Tak malo by to auto byť tak vyrobené na prepravu vecí pod strechou a nad hlavami pasažierov, také auto má zvýšenú strechu, aby sa tam ploché veci zmestili a nerobili ľuďom skalpy a dlháňom gilotinu
Hej to viem. Dokonca som aj našiel video na túto tému. Len som chcel nejaký konkrétny typ.
Najvecsi problem je uchytenie toho konkretneho modelu co mas. Crussis som upol skoro v pohode. Rewoo som pre istotu ani neskusal. Chcelo by to tie uchyty urobit homemade na kazdy typ zvlast.
Vcera sa na bratislavskom kolobezkovom treningu z nicoho nic objavila rakuska vyprava s Davidom a Guidom... (len pripominam ze David dal nedavno na kolobezke v Norsku 543 km za 33 hodin, a Guido v Lichnove 422 km za 24 hodin ...)
Velmi prijemne stretnutie a prekvapenie zakoncene v bufete Relax...
Vcera som videl asi okolo14.15 na krizovatke Bajkalska Trnavska zvlastnu kolobezku, predne koleso 26"-28" a zadne asi 12". Mala zlty napis Slovensko alebo slovakia. Nemohol som ju dlho ocumovat, lebo som sedel v aute. Taky velky rozdiel v priemere predneho a zadneho kolesa som videl prvy krat. Asi nema ktovieaku stabilitu, alebo?
Čisto teoreticky existujú kolesá na Kostka Racer pro 28/24 aby udržali aj mňa 160kg?
Ist to pojde ak budu dobre a kvalitne vypletene kolesa. Mibo urobil kolobezku do 150 kg, len kolesa vyplietol jednoducho a spice pod 150+ kg chlapom praskali o dusu. Dal tie kolesa prepliest na krizovy vyplet s druhymi s*****mi a vsetko je odvtedy OK.
Rámu by som veril, že znesie 150kg+ .....
Ale kolesá ... pochybujem....
Ak použiješ kvalitné špice a primeraný výplet, nemal by byť problém. Asi žiadna frajerina s niekoľkými š*****mi. Proste hmotnosť čo najviac rozložiť. No a kvalitný plášť. Nie každý znesie také zaťaženie. Výrobcovia to občas uvádzajú.
V poslednej dobe mi akosi učaroval asfalt... Nikdy som nemal a ani nechcel iný bike ako MTB. Aj kolobežku som chcel terénnu. Ale teraz sa mi sníva o žiletkách... Nulový odpor a tá ľahkosť a elegancia.... kua asi som v "prechode"....????
V poslednej dobe mi akosi učaroval asfalt... Nikdy som nemal a ani nechcel iný bike ako MTB. Aj kolobežku som chcel terénnu. Ale teraz sa mi sníva o žiletkách... Nulový odpor a tá ľahkosť a elegancia.... kua asi som v "prechode"....????
Tymto istym procesom som si presiel aj ja... Zaujimave ze cestne bicykle ma v minulosti nejako neuchvatili.
Teraz vsak v mojej aktual;nej kolobezkovej kariere stale viac inklinujem k cestnym specialom. Proste ked raz okusis to hladke klzanie galusiek po asfalte tak uz s tym nevies prestat...
Caute, neviete si predstavit, koho som dnes stretol na hradzi. Poznate Lukyho zo slunickovych kolobezkarov, co precestovali na kolobezkach od vietnamu az. do thajska? Tak prave toho. Frcim si s rodinou po hradzi, lepsie povedane letim za nimi, a proti mne znamy ksicht. Automaticky pozdravim. Kurnik, kde som toho chlapa len videl? Az po par metroch som si spomenul, kto to je, lenze to uz uhanal daleko za mnou k Hamuliakovu. Ktovie, kam mal namierene. Kolobezku mal riadne napakovanu. Ale nebolo to mibo split, s ktorou boli v azii, skor nejaka s 12", alebo 16" kolesami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Velmi prijemne stretnutie a prekvapenie zakoncene v bufete Relax...
Vyrobca garantuje nosnost 150 kilo..to uz nemas daleko ako dosiahnutelnu metu...
Ist to pojde ak budu dobre a kvalitne vypletene kolesa. Mibo urobil kolobezku do 150 kg, len kolesa vyplietol jednoducho a spice pod 150+ kg chlapom praskali o dusu. Dal tie kolesa prepliest na krizovy vyplet s druhymi s*****mi a vsetko je odvtedy OK.
Rámu by som veril, že znesie 150kg+ .....
Ak použiješ kvalitné špice a primeraný výplet, nemal by byť problém. Asi žiadna frajerina s niekoľkými š*****mi. Proste hmotnosť čo najviac rozložiť. No a kvalitný plášť. Nie každý znesie také zaťaženie. Výrobcovia to občas uvádzajú.
Tymto istym procesom som si presiel aj ja... Zaujimave ze cestne bicykle ma v minulosti nejako neuchvatili.
Teraz vsak v mojej aktual;nej kolobezkovej kariere stale viac inklinujem k cestnym specialom. Proste ked raz okusis to hladke klzanie galusiek po asfalte tak uz s tym nevies prestat...