vlastoch prosim ta citaj prispevky s porozumenim do konca. lukas napisal "Na prihláške som mal možnosť volačo zakrúžkovať, samozrejme som si to poriadne neprečítal, predpokladám, že to bol súhlas so spracovaním osobných údajov pre FC, aby mi mohli poslať mail s ponukou fotiek. Tam som dal nesúhlas, " ak si docital az sem - tak si precitaj prosim ta este raz posledne 4 slova v citacii. pointa jeho prispevku je o tom ze dal NESUHLAS s :
"Fotoservis.
V zmysle zákona o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z. z. udeľujem súhlas spoločnosti Faxcopy
Pro s.r.o. IČO: 47076178 na fotografovanie a zverejnenie mojich fotografií na stránke
www.faxcopypro.sk v rozsahu fotografie (platí po dobu 5 rokov po podujatí) z podujatia a štartového
čísla. Zároveň v tejto súvislosti udeľuje aj súhlas tejto spoločnosti so zaslaním informačného e-mailu
na moju email adresu (platí po dobu 1 rok po podujatí) , odkazujúcim na zhotovené fotografie.
Odvolanie súhlasu (
[email protected]), alebo zaškrtnutím checkboxu pod textom nižšie.
Súhlas pre spoločnosť Faxcopy Pro s r.o [ ] súhlasím [ ] nesúhlasím"
a aj tak sa jeho fotky objavili verejne na strankach faxcopy. a poprvade sa mu necudujem ze ho to hneva.
na druhej strane ak by sa toto malo zacat riesit, tym by asi skoncilo fotenie od beznych ludi ktori to robia pre radost a potom nam niekde postnu fotky.