Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
Novinka -28% Pinarello Dogma X DuraAce Di2 bicykel, xolar sun
od 10 999 €
-28%
MOC 15 299 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
-13% Giant Propel Advanced 1 28 bicykel, orion nebula, testovací
4 199 €
-13%
MOC 4 799 €
Výpredaj -24% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 299 €
-24%
MOC 14 799 €
-6% BMC Teammachine SLR01 TWO bicykel, carbon/white, redakčný bicykel
10 999 €
-6%
MOC 12 999 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
Ja, keď požijem, nejavím.
Isiel v busovom pruhu a este vyblokoval dve auta co chceli odbocit na dvory k pumpe
Ta krasna nevinnost pohladu turistu
Mne ako domacemu prejazd cez mosty automaticky aktivuje frflaci mod.
- most Lafranconi - zas tie trubky musia skakat bungee jumping z lavky pre cyklistov
- most SNP - dokedy budu este opravovat lavku pre pesich ? Uz to trva vecnost (niekolko mesiacov) .. a tak chodci musia po lavke pre cyklistov
- Stary most - <dopln si zvuk drkotania zubov od vlniteho povrchu cyklopruhu> " a to ignorovanie cyklopruhu zo strany chodcov..grr
- most Apollo - po nom som este nesiel
- Pristavny most - <dopln si zvuk drkotania zubov od nekvalitneho povrchu>
Ta krasna nevinnost pohladu turistu
Mne ako domacemu prejazd cez mosty automaticky aktivuje frflaci mod.
- most Lafranconi - zas tie trubky musia skakat bungee jumping z lavky pre cyklistov
- most SNP - dokedy budu este opravovat lavku pre pesich ? Uz to trva vecnost (niekolko mesiacov) .. a tak chodci musia po lavke pre cyklistov
- Stary most - <dopln si zvuk drkotania zubov od vlniteho povrchu cyklopruhu> " a to ignorovanie cyklopruhu zo strany chodcov..grr
- most Apollo - po nom som este nesiel
- Pristavny most - <dopln si zvuk drkotania zubov od nekvalitneho povrchu>
Súhlasím s úplne všetkým
Z tohto mavam hlavu v smutku... Nespocet krat som za tie roky musel zastat kvoli tomuto na moste, ked sa tam vytvori tlupa organizatorov, divakov + este ostatni cyklisti a nedajboze az bezci v oboch smeroch.
Vedel by som niekde zistit, kto im na toto dal povolenie a vyjadrit svoj nesuhlas so sucasnym riesenim?
Niezeby som mal problem zastat, osobne som vzdy na bicykli nastaveny sa "neponahlat", kym nevypadnem z mesta von, avsak nerozumiem, preco by nemohli skakat na druhej strane mosta? Mal som pocit, ze na vychodnej strane mosta je cyklotrasa, zatialco na druhej nie. Nedavalo by teda z tohto titulu vacsi zmysel robit to na opacnej strane, kde nechodia cyklisti? Alebo naopak, ak sa ma vychodna strana vyuzivat na rozne ucely kvoli vyhladom na hrad, tak by mozno bolo na mieste rozumne a bezpecne presunut premavku cyklistov na zapadnu stranu.
ja tam este navyse pridavam, nehodlam zastavovat koli idiotom roztahanym po celej sirke cyklotrasy, ked vidia ze sa ruti bicykel a nezastavuje tak uz uskakuju, zopar ich uz dostalo laktom a vobec ma to nes.ere, je to stado oviec co sa nepozera ci niekto ide alebo nie len tam stoja a zavadzaju
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/53727/zaberanie-cyklo-cesty-na-moste-lafranconi-na-bungee-jumping
Podla mna, oni skacu z vychodnej strany kvoli tomu, ze je zaveterna a v case hicov je tam tien. To vsak nemoze ospravedlnit ich neohladuplnost (alebo aroganciu?) ..Nastastie, ked uz nepoznaju pravidla cestnej premavky, aspon rozumeju jazyku zvonceka
Keby som vedel kto to ma na starosti, tak by som za nim isiel, nech to prehodnotia, a bud cyklotrasu alebo jumperov prehodia na druhu stranu.