Kategórie
Bike-techA zase raz "kamoši" poľovníci... # horský bicykel # plášte # oprava # cyklotrasy # skúsenosti # diskusia # jazda v teréne # defekt
Kedze nejaky pri.ebany polovnik - typujem podnikatel, ktory si kupil polovny listok, drahu pusku a OFF ROAD (normalny, riadny lesnik by to nespravil) ohrozil moj zivot odkazujem im tam, ze ked niekedy niekoho prichytim pri tom, ako tam dava taketo "pasce" strcim mu jeho vlastnu pusku cez anal az do krku a stlacim spust!
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.1" Performace plášť, drôt, bronze
19,90 €
savings
MOC 28,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.35" Active K-Guard plášť, drôt
16,29 €
savings
MOC 24,99 €
-15% Schwalbe Nobby Nic 26x2.40" EVO ADDIX SpeedGrip Super Ground plášť, TLE, kevlar
62,99 €
-15%
MOC 73,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.90" plášť, drôt
15,49 €
savings
MOC 31,90 €
Akcia -21% Continental Cross King 26x2.2" ProTection plášť, TLR, kevlar
44,99 €
-21%
MOC 74,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,99 €
savings
MOC 31,99 €
-9% Maxxis WELTER WEIGHT 20 x 1.5-2.5" duša, galuskový ventil 48 mm
4,90 €
-9%
MOC 5,50 €
-9% Maxxis WELTER WEIGHT 16 x 1.90 - 2.125" duša, autoventil 48 mm
4,90 €
-9%
MOC 5,49 €
savings Schwalbe 24"x 1.50-2.35" duša, galuskový ventil 40mm
4,89 €
savings
MOC 9,99 €
ja som už tiež natrafil na latu s klincami.
Niekto šiel z Mojtína cez takú príjemnú lesnú cestu (mraznica) a potom bum, oceľové lano cez cestu ... sanitka ho odviezla, ale o tom nemám presné info...
Pokiaľ za to niekoho nepošlú do basy a nebudú sa tieto pasce tvrdo vyšetrovať, tak to lepšie nebude.
A najvačšia špecialitka je hrot zarazený do koreňa na mieste kadiaľ vedie "stopa"
zdroj obrázku http://www.pnky.sk/aktuality/cyklisti-hovoria-o-minovom-poli-pod-zlatym-vrchom-mali-by-volat-policiu/
Teraz, aby to nevyznelo, ze som ja nejaky extremista, co zastava zver, alebo nieco take. To teda nie. Ja mam tiez rad divinu na tanieri
Teraz sa obuju do mna vsetci polovnici... Ale aj medzi nimi sa najde nejake to percento normalnych ludi. Mozno som mal len ja taku smolu, ze poznam tu horsiu vacsinu.
PS: Ja dobrovolne nevlastnim polovny listok a samozrejme ani zban. Domyslite si preco...
Dušan napísal:
21. Sep 2012 o 10:42
Vážení spoluobčania, milí turisti a drahí cyklisti,
pochopte konečne, že les patrí ochrancom prírody a Vy tam nemáte čo robiť.
Ochránci prírody sú lesníci, ktorí za Vaše peniaze obhospodarujú les (ťažia drevo a kšeftujú s ním) a hlavne poľovníci, ktorí sa starajú o zver (v zime prikrmujú a prežijú aj slabšie a choré kusy, cez sezónu tie najsilnejšie a najkrajšie vystrieľajú. Predsa nestrelia nejakého chromajzlíka ale parohy zo statného jeleňa to už niečo je).
Veď predsa keď naše zvieratá ohrozuje orol, alebo iný dravec, nemáme problém otráviť ho alebo zastreliť, takže nejaké klince…
Neplašte nám zver, seďte doma na ritiach a nič sa Vám nestane!
Lesu zdar.
AK4477: su aj normalni polovnici, ale vela ich asi nie je. Inak tot vedla v Rakusku je polovnikov tiez mrte .. stretol som podvecer pred asi mesiacom celkom mladeho cloveka, pozdravili sme sa, zastal som, pokecali par slov, poprosil ma, nech idem dalej po polnej ceste pomaly/ohladuplne, lebo vedla ma kolegu a rozlucili sme sa. Asi tak nejak si predstavujem normalny sposob fungovania. Bohuzial tych horsich stretnuti je viac
miso2012:ach moj,ani nevies o com je praca lesnika,polovnika a pises degesoviny,ze sedia na posede apod. facepalm
ty si tiež dobrý k*k*t asi
miso2012:ach moj,ani nevies o com je praca lesnika,polovnika a pises degesoviny,ze sedia na posede apod. facepalm
Pisal som o polovnikoch, nie lesnikoch - to je rozdiel. V BS poznam, alebo poznal som aj ja dost lesnikov, kedze tam som chodil do skoly a dost casto BS navstevujem. Na vacsinu lesnikov nemozem povedat krive slovo.
moj nazor je taky, ze su na svete ludia co si potrebuju nieco dokazovat, nad niekoho sa povysovat, mudrovat... (alebo v skratke chu*i), a najdu sa aj medzi polovnikmi, aj medzi lesnikmi, ale tak isto sa najdu aj medzi turistami,bikermi... jednoducho su tu a robia roznym ludom rozne veci, nada sa ich zaskatulkovat
ja osobne by som si nedovolil nadavat vsetkym polovnikom, ale len konkretnemu *****i
bolševizmus narobil v tomto štáte tolko zla,že sa to už nikdy nezmení.