inac moj postreh k termo flasi Kellys ANTARCTICA. Do Elite kosika ju nevopchate, resp. hodne hodne nasilu a bal by som sa ze mi praskne kosik. Konkretne mam ELITE Custom Race Plus a Vico Carbon...do oboch ju naozaj narvete len na silu a nevozim ju pre istotu
by som stal na kazdom rohu ved to nerobis nic ine len pijes
1,5litra za 2h, v zime, co si prietokovy bojler?
okrem deboyo mam este tuto flasu https://road.cc/content/review/144900-zefal-arctica-bottle
ale ak tam nalejem horucu vodu z kohutika (cca 60 stupnov) tak to je pitne v tomto obdobi tak mozno do hodiny, potom je to uz studene a skor to vylejem
to je individualne samozrejme, ak niekto vela pije aj cez zimu nie je na to nic zle. tiez ale nepijem tolko cez zimu ked som na vyjazde, doma ale pijem stale dost. cez leto pijem jak duha - vodu
neviem aku vy mate v panelaku vodu ale my uzitkovu urcite v kohutiku nemame, ani teplu
pokial byvas v bytovke, kde odoberate teplu vodu z kotolne alebo teplarne, tak mas v kohutiku s teplou vodou uzitkovu vodu, teda vodu, ktora sa nepovazuje za pitnu, kedze na nu nie su kladene take poziadavky ako na pitnu, aj ked sa vyraba z pitnej vody...
tepla voda sa predsa vyraba ohrevom studenej vody v teplarni, tej istej studenej ktora sa neohrieva a tecie dalej. Ak ju chcu volat uzitkova koli nejakej norme tak fajn ale urcite to nie je uzitkova akou sa polievaju zahrady na dediny alebo zalieva zachod.
Trosku rozsireny opis toho co napisal Dzuch-Ban: Úžitková voda, je voda ktorá sa vyrába vždy z pitnej vody a to buď len ohrevom (teplá voda), pričom pre teplú vodu neplatia žiadne limity nezávadnosti a kvality ako je to pri pitnej vode. Norma STN 83 0616 definuje teplú vodu ako vodu zdravotne nezávadnú, ktorá však nie je určená na pitie ani na varenie! Je potrebné vedieť, že teplá úžitková voda nepodlieha žiadnym normám, žiaden právny predpis nestanovuje presné požiadavky na jej kvalitu a nepodlieha ani pravidelným kontrolám. A navyše, kvôli svojej teplote je náchylnejšia na výskyt baktérií. Teplú úžitkovú vodu je možné vyrábať len z pitnej vody. O možnostiach jej použitia rozhoduje príslušný orgán verejného zdravotníctva.
Úzitková voda sa môže vyrábať ďalej prečistením sivej odpadovej vody (odpadová voda z kúpeľní, spŕch, vaní, umývadiel, pračiek, umývačiek riadu, drvičov odpadu). Prečistením sa mení na úžitkovú (označuje sa aj biela voda)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://maraton.bike/test-termo-flase-na-bicykel/?fbclid=IwAR1-u5Keep8zpQaabbPmwwT4KSceiovZC9Q-vdzAjUnrU5TQQDwRMHoM-2E
1,5litra za 2h, v zime, co si prietokovy bojler?
okrem deboyo mam este tuto flasu
https://road.cc/content/review/144900-zefal-arctica-bottle
ale ak tam nalejem horucu vodu z kohutika (cca 60 stupnov) tak to je pitne v tomto obdobi tak mozno do hodiny, potom je to uz studene a skor to vylejem
scarinko Tepla voda z vodovodu je tusim uzitkova
pokial byvas v bytovke, kde odoberate teplu vodu z kotolne alebo teplarne, tak mas v kohutiku s teplou vodou uzitkovu vodu, teda vodu, ktora sa nepovazuje za pitnu, kedze na nu nie su kladene take poziadavky ako na pitnu, aj ked sa vyraba z pitnej vody...
Úzitková voda sa môže vyrábať ďalej prečistením sivej odpadovej vody (odpadová voda z kúpeľní, spŕch, vaní, umývadiel, pračiek, umývačiek riadu, drvičov odpadu). Prečistením sa mení na úžitkovú (označuje sa aj biela voda)
Dík