V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
aj tak to co pisal nebolo az take hrozne. nejaky admin je tu prilis precitlively, hlavne ze mu nevadia ustavicne staznosti na tych dvoch.
No niektorí sa tu hrajú na policajtoch z ŠTB.
...no a už je to úplne na p...
Ramon1 som s Tebou
Dlho som bol proti vyhadzovaniu ľudí z fóra - veď každý sme nejaký , ale asi bude treba nájsť nejakú hranicu, kedy povedať dosť.
Edit: keď má Ramon1 ban, tak mu chodia do mailu notifikácie ako moc naňho myslíme?
Vec - Gramatické okienko (skit)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
R.I.P.
Na zaklade toho bola tema status zmazana a Jezus zmaze vsetko, co sa jej bude podobat. Zjavne volna off-topic diskusia nedokaze byt zavreta v jednej teme a postupne presakuje aj inde a to znizuje informacnu hodnotu tohto fora.
adop, ni_cky maju trvaly ban, milanko40 ma ban na mesiac a pripadny dalsi uz bude trvaly. Existuje mnozstvo platform, kde mozete vyjadrovat svoje genericke nazory a pocity a vyzivat sa v konfliktoch s inymi ludmi, tu to ale nie je.
Na zaklade toho bola tema status zmazana a Jezus zmaze vsetko, co sa jej bude podobat. Zjavne volna off-topic diskusia nedokaze byt zavreta v jednej teme a postupne presakuje aj inde a to znizuje informacnu hodnotu tohto fora.
adop, ni_cky maju trvaly ban, milanko40 ma ban na mesiac a pripadny dalsi uz bude trvaly. Existuje mnozstvo platform, kde mozete vyjadrovat svoje genericke nazory a pocity a vyzivat sa v konfliktoch s inymi ludmi, tu to ale nie je.
najlepsi post dna, az mam slzu na krajicku
mesiac tu nechate troch kretenov rozvracat celu komunitu tohoto fora, ktora tvori jediny hodnotny obsah na tejto stranke (tym nemyslim seba), az to niekto z rozumnych clenov nevydrzi a posle ich tam kam patria a dostane za to ban a ked niekto napise ako to je tak sa hned chytis prvej nadavky
gratulujem
zamysli sa
EDIT: a samozrejme to premaz aby sa nedalo adekvatne reagovat
Edit: je uzasne rozumne zavesit sem screenshot aby tvoj prejav bolo vidiet aj na homepage. Mame urcite pravidla a ty ich porusujes. To je rovnake ako ked ides po dialnici 150 a nadavas ze niekto predbieha 90-kou a spomali ta. On spomaluje premavku, ale ty porusujes zakon a mozes si to argumentovat ako len chces.
si jeden z mala, co tu vulgarizmami nesetria... tak si skus nahlasovat aj tie svoje prispevky